Mega-concurs Captain America! Află câştigătorii chiar acum!

de Gloria Sauciuc în 22 Iul 2011
Mega-concurs Captain America! Află câştigătorii chiar acum!

UPDATE. CÂŞTIGĂTORII

PREMIUL I: alxunder

Titlul de Captain Romania, skateboard-ul lui Captain America, 2 invitaţii duble la avanpremiera extraordinară a filmului din Bucureşti, programată vineri, 29 iulie, ora 19 (detalii prin mesaj privat)

PREMIUL 2: BiGGeek, maryen4all, Han_Solo, chloeiam  

Au câştigat: Radio Captain America, model Al Doilea Război Mondial, tunat cu terminal pentru mp3 player, 1 invitaţie dublă la avanpremiera extraordinară a filmului din Bucureşti, programată vineri, 29 iulie, ora 19 (detalii prin mesaj privat)

PREMIUL 3: b0b0cin3filul, Bastanu, bloodthirst, kakapiciu 

Au câştigat: Freesbees Captain America şi breloc Captain America, 1 invitaţie dublă la avanpremiera extraordinară a filmului din Bucureşti, programată vineri, 29 iulie, ora 19 (detalii prin mesaj privat)

Mentiune: kelosso
Un loc la avanpremiera extraordinară a filmului din Bucureşti, programată vineri, 29 iulie, ora 19 (detalii prin mesaj privat)

 

TEMA A FOST:  Relatează în detaliu cea mai ingenioasă farsă ori cea mai inventivă şi - totuşi - inofensivă cale prin care ţi-ai făcut dreptate sau prin care i-ai răzbunat pe cei nedreptăţiţi şi te alegem Captain Romania: Primul Răzbunător, îţi dăm skateboard-ul lui Captain America, omologul tău, şi te trimitem la avanpremiera filmului, cu tot cu prietenă!


Cinemagia nu se dezminte nici de această dată, te provoacă la un mega concurs, în care poţi fi unul dintre câştigătorii care vor primi însemnele lui Captain America. Răspunde cât mai creativ la întrebarea de mai sus, postând un comentariu la acest articol până pe 28 iulie, şi poţi fi unul dintre câştigătorii următoarelor obiecte promoţionale:

PREMIUL I

Titlul de Captain Romania, skateboard-ul lui Captain America, 2 invitaţii duble la avanpremiera extraordinară a filmului, din Bucureşti (data proiecţiei va fi la începutul lunii august, revenim cu informaţii asupra orei şi zilei)

4 x PREMIUL 2

Radio Captain America, model Al Doilea Război Mondial, tunat cu terminal pentru mp3 player, 1 invitaţie dublă la avanpremiera extraordinară a filmului din Bucureşti, din luna august

4 X PREMIUL 3

Freesbees Captain America şi breloc Captain America, 1 invitaţie dublă la avanpremiera extraordinară a filmului din Bucureşti, din luna august

Notă: În cazul în care unul din cei nouă câştigători ai premiilor I, II şi III nu poate onora invitaţia la avanpremiera extraordinară, pentru că nu este din Bucureşti sau nu poate veni în capitală la data avenpremierei, invitaţia dublă se va reporta ca menţiune unui al zecelea câştigător, ales tot după criteriul ingeniozităţii răspunsului la întrebarea concursului.

 

Părerea ta

Spune-ţi părerea
zeno.marin pe 22 iulie 2011 16:55
"Umiliti si obiditi...". Iata doua dintre atributele speciale care permit unora sa beneficieze de serviciile de paza si protectie (SPP) ale lui Captain Ameriacaaaa! Nu conteaza ce, minoritate sa fii, pentru ca in acel caz, garantat cineva te va asupri. Iar daca inca nu esti o minoritate, vei deveni curand, deoarece pe langa "Made in China", pe scutul rosu alb cu dungi concentrice mai e un text marunt, cu steluta cu sase colturi pe care scrie: "divide et impera"...
Si dintr-o data esti fericit, caci taxa de protectie pe care brusc i-o datorezi lui Captain America o poti plati desigur in petrol, din datorii externe, sau prin acces nelimitat la aurul din Rosia Montana. Iar daca chiar nu te asupreste nimeni, abia atunci incepi sa ai probleme! Captain America nu poate interveni si trebuie facut ceva rapid, intrucat lui Captain America nu ii place sa ii rugineasca scutul antiracheta nefolosit, pentru care doar a cheltuit atatia bani din buzunarul... tau.
Mai esti si sarac, prost crescut si subdezvoltat, iar pentru asta e de vina deja in mod traditional un dictator cu turban, satana insasi, degraba varsator de sange si iubitor de antentate. Dar poti ramane totusi fara grija, caci Captain America te va proteja pana la capat. Vrei nu vrei...

zeno.marin pe 23 iulie 2011 01:31
*pamflet* - am uitat sa precizez... Orice asemanare cu realitatea e pur intamplatoare.
Crist11 pe 23 iulie 2011 16:20
Eu recunosc, dupa ce l-am citit de vreo 5 ori, am reusit sa-l inteleg... bravo zeno
alxunder pe 22 iulie 2011 16:59
Iarna, o casa de lemn izolata in varf de munte, undeva pe langa Brasov. Cred ca eram vreo 10, poate 12 pusti acolo, pregatiti sa alternam betiile stupide si amuzante cu jocuri banale de whist, rummy si monopoly. Inca de la plecarea din Bucuresti stabilisem ca punctul culminant al 'sejurului' urma sa fie o plimbare nocturna pana in padure si inapoi. Pentru premisa povestii, mai trebuie mentionat si faptul ca, fiind toti minori, n-aveam masini si nici vreun alt mijloc de transport la dispozitie pentru a pleca de la respectiva cabana. Eram, practic, sechestrati de buna voie timp de o saptamana, pana cand parintii binevoitori veneau sa-si ridice 'marfa'. Dupa cateva zile in care am tot amanat excursia nocturno-forestiera, T., cel mai responsabil si mai cu capul pe umeri dintre noi, a decis: "Gata, diseara o facem! Luam lanterne si niste topoare la noi, just in case, si plecam in padure!...dar mai intai, cobor cu C. pana la sosea, s-o lasam pe prietena lui la microbuz." Coboratul pana la sosea presupunea un drum de aproape jumatate de ora, printr-un sat fara vreo urma de iluminare, plus inca vreo 40 de minute la intoarcere, caci, dupa cum bine stim, coboratu' nu e ca urcatu', reciproca fiind intotdeauna valabila. "Asteptati-ne sa ne intoarcem si dup-aia plecam cu totii in Aventura Vietii!". La vreo 25 de minute dupa plecarea lui T. si C., vazand ca se intuneca, mintile noastre netede de adolescenti ne-au impins spre telefon si ne-au dictat urmatoarea convorbire:

Eu: "Ba..."
T.: "Da, ma, ia zi! Vreti sa mai luam ceva de jos?"
Eu: "Ba, c***e, nu...da' veniti mai repede ca avem o problema."
T.: "Adica? Ce p*** mea ati patit?"
Eu: "Mai stii cand am zis ca va asteptam ca sa mergem in padure? Nu v-am asteptat. Si problema e ca au auzit astia nu stiu ce sunet din spate si fetele nu mai vor sa se miste. Suntem undeva, aproape de padure si stam ca prostii in iarba si ne ca****m pe noi de frica."
T.: "Faci misto..."
Eu: "Sa-mi bag p*** daca mint! E nasol...rau!"
Voci din spate: "T., vino mai repede! Te rog!"
T.: "Sa moara ma-sa, daca faceti misto, nu mai avem ce discuta! Stati acolo si nu va miscati, venim cat putem de repede!".

Si-am inchis. N-are niciun rost sa mai mentionez ca toata discutia asta o purtam de pe terasa cabanei, in timp ce ma etalam cu doua terte si o suita la al 46-lea joc de rummy din ziua respectiva. Mustrarile de constiinta deja isi faceau loc printre ranjetele semi-satisfacute, dar dintr-o rautate combinata cu o prostie frageda, am continuat farsa. La cinci minute de la prima convorbire, il sun din nou.

Eu: "T., unde sunteti?"
T.: "Ba, frate, fugim cat putem de tare, folosim telefoanele pe post de lanterna, s-au luat vreo doi tarani de noi. P*** mea...venim! Voi in ce situatie sunteti? Tot acolo?"
Eu: "Bai, am incercat sa o luam un pic inapoi si iara a auzit E. ceva. Deci suntem intepeniti la vreo 4m mai in spate de unde eram data trecuta. Si mai e ceva...Lanterna nu prea mai are baterie, a inceput sa palpaie."
T.: "Pai, stinge-o, da-o dracu'!"
Eu: "Am stins-o...si au inceput nebunele astea sa tipe. Hai si tu mai repede, te rog eu frumos!"
T.: "Fugim, in p*** mea! Da' e ultima sansa, daca faci misto, zi-mi acuma...altfel ne suparam rau de tot!"

Nu stiu ce-a fost in capul meu. Puteam sa-i zic sa stea linistit, ca a fost o gluma, imi injura un pic tot arborele genealogic, beam impreuna o bere cand ajungea si o dadeam la pace. Dar...

Eu: "Frate, jur, ne ca***m pe noi! D. si A. au inceput sa planga...nu e bine, nu e bine deloc!".

Si-am inchis din nou. Aici, probabil, am luat o hotarare care mi-a salvat viata. Daca plecam toti din cabana si ne ascundeam undeva, asteptandu-l pe T. sa apara cu securea in mana, nu cred ca scapam teafar din mainile lui. Asa ca am ramas pe terasa, regretand deja ultimele doua convorbiri telefonice si asteptand sentinta. La doar 12 minute de la primul telefon, pe terasa cabanei au aparut T. si C....leoarca de transpiratie, zgariati pe picioare si cu ghetele pline de noroi. Ma asteptam la tipete, aruncari de pahare, victime in randul tablelor de rummy si poate chiar si un pumn, doi, de control. Dar a fost mult mai scurt. "Imi bag p*** in voi!". Si T. a plecat in camera. C. parea mai putin afectat, poate si pentru ca el isi petrecuse ultimele 4 zile impreuna cu prietena, era ceva mai relaxat. M-am dus dupa T. si l-am gasit facandu-si bagajul. De-abia am scos trei vorbe de el "Plec acasa, pleaca si tu in p*** mea!" Am incercat tot ce se putea ca sa-l faca sa stea; cred ca, la un moment dat, m-am si pus in genunchi si mi-am cerut iertare, dar nu sunt pregatit inca sa o recunosc in public. Degeaba, T. a plecat atunci si vreo luna n-a mai vorbit cu mine si cu aproape nimeni din grup.

Incet, incet, cu ajutorul timpului si al catorva beri, am trecut peste incident, dar chiar si la 3 ani dupa acel sejur, nu sunt convins ca T. m-a iertat pe deplin pentru cursa aia contra-cronometru printre sateni pusi pe cearta, santuri ascunse in intuneric si 'lanuri' de ciulini. Avand in vedere pasiunea lui pentru comic-books (are peste 30 de romane grafice comandate din strainate), cred ca daca s-ar numara printre primii oameni din Romania care au sansa sa-l vada pe Cap pe marele ecran, T. ar putea, in sfarsit, sa ma ierte pentru acea farsa stupida. Concluzia acestei 'epistole' e ca, in cazul in care ma voi numara printre castigatori, unul dintre biletele la avanpremiera sigur va merge la T., ca sa-mi reglez karma si sa fac uitata o intamplare nu foarte fericita.

Multumim pentru atentie, noapte buna!

Crist11 pe 22 iulie 2011 18:08
Ceva inventat de tine?
bloodthirst pe 28 iulie 2011 13:51
Pai cinemagia a cerut ceva detaliat, @alxunder si-a facut datoria :)
DieCotte pe 22 iulie 2011 20:42
Aveam in jur de 4 ani si sufeream de dificultate respiratorie datorita unor polipi nazali.Mama mea m-a dus la o consiltatie mediacala in urma careia docotorul a stabilit ca acestia trebuie scosi cat mai repede posibil altfel imi vor pune sanatatea in pericol.
Peste o saptamana , eram programat la spital pentru a-mi extrage polipii.Am intrat intr-o camera unde urma sa mi se efectueze operatia respectiva, dupa care doctorul a spus ca este necesar sa ma lege cu franghie de un scaun ( mi s-a parut extrem de brutal pentru varsta mea).I-am spus doctorului ca nu este necesar pentru ca voi fi cuminte cand va incerca sa ma "adoarma" insa acesta nu m-a luat in seama si m-a legat impreuna cu 2 asistente de un scaun.Eram extrem de speriat si nu mai stiam ce sa fac.Urlam cat puteam de tare fiind auzit de parintii mei aflati in afara incaperii insa a fost in zadar, eram doar un copil mic si speriat.Cand doctorul sa apropiat de mine cu un tampon mare cu ceva solutie, am reactionat in autoaparare si l-am scuipat in gura dupa care l-am scuipat in ochi.Pana la urma tot a facut ceea ce avea de facut dar macar m-am simtit mai "racorit" pentru vreo 3 minute.
Ideea este ca am fost putin cam brutalizat de catre medic si intr-un fel i-am oferit tratamentul pe care il merita !

Crist11 pe 22 iulie 2011 21:31
Good job son :)))
bloodthirst pe 28 iulie 2011 13:53
Pacat ca nu fumai la varsta aia (sper sa ma intelegi) :)
Sorin87 pe 22 iulie 2011 23:02
frumoase premii
kakapiciu pe 23 iulie 2011 00:22
Cea mai ingenioasa farsa tin minte ca am facut-o anul trecut la un prieten pe numa Andrei.
Totul a inceput intr-o dimineata cand stiam ca nu o sa stai cuminte peste ziua ce urmeaza. Era soare afara asa ca am hotarat impreuna cu cativa prieteni sa mergem pe o terasa la o bere rece. Mergem noi dupa masa la bere si cum o cunosteam pe chelnerita de la terasa mi-a trecut prin minte sa ii facem o farsa lui Andrei. Cum Andrei isi cauta prietena de ceva timp am vorbit cu respectiva chelnerita, foarte frumoasa fata, sa flirtreze cu el astfel incat sa il cucereasca si sa il invite la ea acasa.
Toate bune si frumoase seara ne intoarcem inapoi la terasa dar de data aceasta impreuna cu Andrei. Inca de la primele aparitii pe langa masa la care stateam chelnerita isi facea treaba facand-ui cu ochiul si uitandu-se provocator la Andrei. Dupa cateva ore fata a reusit sa intre in atentia lui Andrei. Eu si restul prietenilor care eram in acel moment la terasa am vorbit cu Andrei sa o invite in oras, sa incerce si el poate cine stie are noroc.
Dupa cateva ore si multe halbe de bere eu si baietii am hotarat sa mergem sa ne plimbam sa il lasam pe Andrei singur cu fata visurilor lui. Treaba merge excelent, Andrei spunand ca el o sa mai stea umpic la terasa, fara sa mentioneze vreun motiv.
Noi ne indreptam catre casa chelneritei frumoasa in timp ce Andrei astepta cu nerabdare ca fata sa termine tura si sa o poata conduce acasa. Chelnerita a vorbit si cu parintii ei despre farsa asa ca nu am intampinat probleme in intrarea in camera ei unde ne-am ascuns fiecare unde am putut.
Planul mergea ca pe roate cand Andrei si fata din visurile lui au ajuns acasa. Fata i-a zis lui Andrei sa mearga sus in camera ei cat timp ea merge la baie sa faca un dus.
Dupa cateva minute fata apare in lenjerie intima si inchide usa cu cheia, moment la care Andrei a ramas incremenit ca piatra iar noi am iesit din dulapuri si de sub pat si l-am orbit cu blitzul aparatelor de fotografiat.
Am ras bine toata seara pe seama acestei farse, iar Andrei nu sa aratat de loc suparat sau nervos.
Chelnerita ne-a invitat pe toti sa luam cina impreuna, intre ea si Andrei legandu-se o frumoasa prietenie care tine si in ziua de astazi.

BlackJack94 pe 23 iulie 2011 11:00
o fost tare....................stiu ca am ras si a doua zi :))=))
VioSsS29 pe 23 iulie 2011 00:39
Povestea pe care urmeaza sa v-o spun am numit-o " Scapare teatrala de testul de info", si nu multi stiu povestea(in special ai mei;)) ), si sper sa nu aiba repercusiuni grave asupra mea-desigur.
In fine, povestea incepe asa, era o zi frumoasa, o zi de luni, prin luna mai, pe la sfarsitul lunii, cam cand se dadeau ultimele note si verificarile de medii. In acea zi, a doua ora, era cea de informatica in care trebuia sa dam un test, relativ greu pentru mine deoarece din anumite motive nu am fost pe la ultimele 2-3 ore de informatica si nu stiam mai nimic,dar acele absente au fost motivate pe un motiv bun si nimic ascuns. Asadar, duminica noapte, cand m-am pus in pat la culcare, am pus un plan la punct pentru a scapa de ora de informatica(pe care il divulg pe parcursul povestii, asa,pt suspans), tinand cont ca ora de dinainte,prima ora, o aveam cu diriginta. Dupa ce mi-am terminat planul, m-am culcat.
Dimineata, m-am trezit cam stresat, ca poate nu-i bun planul, ca poate ma prinde si o s-o belesc rau de tot. Totusi, m-am dus la scoala, m-a dus tata, cum am coborat din masina si el a demarat in tromba,nu inainte de a-mi ura succes la scoala,cand, "subit si dintrodata" mi s-a facut rau. Ma duc in clasa, mai palid si mai linistit ca niciodata,desi eu mereu sunt un tip mai galagios-sa zic asa... Ma pun in banca mea,foarte linistit, si dupaia cu capul pe banca, prefacandu-ma ca imi este rau...
Suna clopotelul de intrare, apare si diriga in vreo 2-3 minute si incepem ora. Ne apucam de corectarea temei, in timp ce eu imi intaresc alibi-ul prin colegii din jurul meu, si ca sa nu cumva sa-i periclitez prin aceasta poveste si pe ei, o sa le zic sub un alt nume:D.
Ma intorc,spre primul dintre ei si-i zic: Ma Ioane,vezi ca imi este rau, cica, si ma duc la baie sa vomit,cica, daca intreaba cv diriga asta sa-i spui.El imi raspunde ca: Bine mai VioSsS, du-te. Mai repet faza si cu inca 2 colegi din jurul meu.Dupa care, timid, ridic mana si ma cer la baie,diriga ma lasa, eu ma ridic cu mana la burta si ma indrept incet spre usa.Ies.Ma bucur ca planul imi functioneaza, dar incet,sa nu cumva sa ma auda. Ma indrept spre baie,intru,si akol dau de o blondina,cu tigarea in mana. O salut politicos,ne stim din vedere, e din clasa alaturata, si ma bag la wc. Imi fac treburile linistit,ies, ma spal pe maini si ma pun la un geam, la vreo 2 metri de blonda. Incep sa discut cu ea si din 2 vorbe, vazand k nu imi scot tigarea(nu fumez) ma intreaba ca de ce nu ma duc in clasa.. Ii povestesc planul,ea imi zambeste frumos,ma felicita si imi ureaza noroc.Am vorbit cu ea cam 5 minute, acesta era si timpul propus de mine sa stau,cam cat dureaza o tura de vomitat,va sa zica.....Bun, ajung in clasa, fac 4-5 pasi spre locul meu, diriga ma intreaba: Ce-ai patit V?, ti-e rau? Eu ii raspund: Da,imi este, si deaia am vrut sa merg la baie ca sa..vomit, ca poate ma simt mai bine,da nu ma simt... Diriga imi zice sa ma duc la cabinet(punctul culminant in povestea mea, pt ca nu prevazusem asa cv in planul meu) si eu dau sa ies din nou din clasa,cand 2 colege striga ca sa nu ma duc, ca nu e asistenta acolo(salvarea mea). Atunci, diriga imi propune sa ma duc acasa, eu ca sa par interesat de scoala,si ca sa nu ii dau de banuit ca mint, i-am spus ca nu,ca mai rezist,si ma asez in banca,la locul meu. Dupa nici un minut, diriga imi repeta ca sa ma duc acasa,ca ma motiveaza ea. Auzind cuvantul "magic"(motivarea) am zis ca "bine mnoh..ma duc". Mi-am strans incet lucrurile si dau sa plec,va spun sincer ca eram intr-un exces de adrenalina cu bucurie si greu mia fost sa ma abtin,sa nu zambesc macar-a fost cel lung drum de 5-7 metrii din viata mea. Am iesit pe usa,am inchis-o pe din-afara si dintr-o data m-am facut bine, din nou bucuros,in sinea mea,sa nu ma auda. Am iesit pe poarta scolii si am urmat cel mai lung drum spre casa pe care mi l-am putut crea atunci in minte.Si nu e tot, peste vreo ora, am ajuns viz-a-viz de blocul meu, ma uit pe la masini, si am observat ca mama nu plecase,asa m-am dus prin spatele a mai multor blocuri,ca sa nu dau ochii cu cineva cunoscut,ca doar nu "m-oi ineca la mal" :)),si am ajuns la un stand de ziare. Mi-am luat ziarul Cl**k si revista de masini T*P Ge*r(*ca sa nu fac reclama prea mare). Dupaia am plecat printre alte blocuri,m-am pus pe-o banca si am citit ziarul ala vreo 58 de minute,se facuse ora cam 10:45.Cand am vazut cat e ceasul,m-am dus spre blocul in care locuiesc, masina mamei nu mai era in fata blocului,asa ca dau sa intru in bloc.Ca sa fiu sigur ca nu e nimeni acasa am mai si sunat la interfon:))..nu a raspuns nimeni,o mare "usureala" pt mine.
Vazand ca nu e nimeni acasa, am intrat inauntru si m-am bucurat de restul zilei libere, simtindu-ma bine, pana a venit sormea,care bine-nteles nu banuia nimic;).
The end, vorba americanului.

P.S.:Testul de info,fiind un esec total din partea celorlalti colegi care au asistat la el, a fost reprogramat,si l-am dat si eu,dar de aceasta data am fost pregatit si am luat o bine-meritata nota de 9 :)
Va multumesc pentru atentia acordata si sper ca povestea mea este destul de dataliata,
Noapte Buna din partea mea, VioSsS

VioSsS29 pe 23 iulie 2011 00:44
Inca ceva,am speranta ca daca castig vreun premiu atunci orice mi s-ar intampla mai departe as sti ca a meritat:)
VioSsS29 pe 27 iulie 2011 00:46
"in opinia* mea", scuze greseala;)
ddirty_devil pe 23 iulie 2011 02:29
Hmmm....Povestea mea se numeste " Prezenta la catalog" : Eram prin clasa a XI'a si aveam o profesoara foarte draguta de limba si literatura romana.....si nu stiam cum sa ma bag, cum sa fac sa fiu mai aproape de ea ca sa zic asa si usor usor am ajuns sa stau pitit in lateral sub catedra...... In cateva momente ajunsese si "madam" la ore se aseaza frumusel pe scaun avea o fusta scurta si statea picior peste picior ....cand a ajuns sa strige numele meu la catalog de sub catedra s-a auzit un "pffffff si hihihi" si apoi crizeeee.....pe genul : "Aoleooooo, AAAAAAA" si cand a inceput sa tipe picioarele in fusta ei casual au devenit paralele de parca aveau viata proprie si hopaaa....uite ceva alb cu dantela....si apoi referat la directoare de am maturat 3 zile prin scoala... Pe la mijlocul clasei a XI'a am incercat sa o invit pe profa la o cafea....imi placea tare mult de ea.....am luat un buchet de flori si o invitatie pe care scria : " mai acorda-mi o sansa" eu vorbeam serios ea a zambit ironic si uitate au fost pe sfanta catedra iar la sfarsit de clasa a XI'a am intalnit-o in parc era cu rolele cu inca o prietena ea avea pe atunci 26 de ani si o vazusem intamplator cum patina intr-un ritm dezechilibrant si normal ca m-am dus sa o invat cateva miscari esentiale eu pe atunci fiind un bun roller....si asa am reusit sa o scot la o cafea unde m'am multumit cu o bataie pe umar si un zambet cald si am fost iertat si de faza cu catedra.....pacat ca in cls a XII'a numai era profa la noi a venit o babaciune care mi-a aflat povestea si am fost silit sa il cunosc pe Eminescu in toata splendoarea lui.... :)
Crist11 pe 23 iulie 2011 14:27
Astea le tii minte pana mori... :))
Dragomara pe 23 iulie 2011 22:04
@ddirty_devil - m-am tăvălit pe jos de râs! :-))
Nyssenus pe 23 iulie 2011 02:53
Am cumparat odata un joc de la Real si avea un cod de bare electronic ,patratel electronic daca stiti ,m-am gandit ca poate in alt loc s-ar putea sa se activeze in Real evident fiind scos din baza lor de date la casa de marcat ,a doua zi m-am dus cu un prieten care avea ghiozdanul la el , la Carrefour si aveam codul in mana si cand am intrat si am trecut pe langa verificatorul electronic ca sa nu furi , am tinut mana pe sus ,ne-am plimbat pe la raioane si l-am rugat sa imi de-a ghiozdanul sa imi pun un caiet ce intentionat il aveam in cealalta mana ,cand i-am pus caietul am pus intr-un buzunar ascuns codul,patratelul acela .Desigur la iesire a inceput sa sune alarma amandoi eram speriati desigur eu m-am prefacut ,a venit paznicul ,l-a luat la o parte in timp ce il intreba daca a furat a inceput sa ii verifice ghiozdanul,toata lumea se uita la el ,in timp ce prietenul meu avea o fata de ne uitat si foarte rusinat ,dupa vreo 5 min de verificat ,inclusiv pe mine a gasit intr-un final codul ,si-a dat seama ca nu am furat si paznicul ne-a dat drumul sa plecam.S-a prins desigur si prietenul meu da nu s-a suparat am ras amandoi.
Costel_21 pe 23 iulie 2011 06:46
# Dorinţa noastră de dreptate ne face să încercăm întotdeauna să fim chit, din simplul motiv ca aşa este corect şi pentru că aşa se restaurează ordinea naturală a lucrurilor. Dacă nu a fost încălcată nici o lege şi deci nu se poate ajunge la dreptate prin mijloace oficiale, atunci majoritatea oamenilor sunt tentaţi să-şi facă singuri dreptate.
# Modul cel mai bun de a acţiona când suntem atacaţi este să ne asumăm superioritatea morală şi să nu dăm curs instinctelor vindicative. Păstrarea demnităţii şi a unui comportament potrivit, precum şi traiul cuviincios şi împăcat cu sine sunt cheile bunei funcţionări sociale. Când doreşti răzbunare, nu faci altceva decât să-i arăţi celuilalt că eşti rănit, că suferi.

bloodhound pe 23 iulie 2011 08:50
Se stricase frigiderul,am cumparat altul dar l-am asezat pe cel nefunctionabil in dormitor,in spatiul de langa dulap si usa,unde se afla si intrerupatorul.Intr-o seara,maicamea trebuia normal sa se duca la culcare,am urmarit-o si m-am ascuns la frigider,cu usa oarecum inchisa -ma acoperea- ..am pus mana pe mana ei cand a dat sa aprinda lumina si s-a speriat de moarte-dupa cum a tresarit,o cred,sperietura mi-a reusit-.Fara cearsaf pe cap,fara sunete infricosatoare,doar o prezenta in bezna- :P *~*
BiGGeek pe 23 iulie 2011 09:10
Da-i romanului un premiu, si-ti rescrie chiar si Scrisoarea a III-a, inlocuindu-l pe Mircea cel Batran, in rolul lui Captain Romania. Spor la debitat povesti :)))
legiune pe 23 iulie 2011 10:13
Bun, mi-ai pus zambetul pe fata.
legiune pe 23 iulie 2011 10:15
Hai sa ii lasam pe copii sa ia premiile, iar noi astia mai moshi ne permitem sa mai si cumparat.
Dragutz MP3-playerul.
Unde este pus in vanzare?, ca trebuie sa fac un cadou la 2 case mai incolo.

Crist11 pe 23 iulie 2011 16:21
legiune, esti prea rau cu ei, da-le si lor o sansa ))
Crist11 pe 23 iulie 2011 23:03
=)))
chloeiam pe 23 iulie 2011 11:04
Eram in tabara acum vre'un an sau doi, dupa Paste, cu niste prieteni, in Rucar Bran. Stateam la o pensiune micuta, dar frumoasa, si curata, langa pensiune era un orfelinat; ne duceam pe acolo seara pentru ca unii dintre copii erau de treaba, si ne intelegeam bine, dar ce e tabara sau scoala, in general, fara batausi?
Eu si cu niste prieteni mergeam acolo seara pentru datul in leagane, si pentru a scapa de supraveghetori, care erau mai in varsta..:D
Aproape in fiecare seara, veneau batausii aia, si se luau de noi, dar cel mai mult le placea sa ne impinga in leagane, pana ajungeai sa te dai extrem de tare fara sa te poti opri. O zi, doua, am suportat, dar pana la urma am hotarat sa le jucam o farsa :); eu ma pricep la machiaj de halloween: rani false, pictat pe fata, costume, etc. pt. ca halloweenul e una din sarbatorile mele preferate(pacat ca nu o sarbatorim), si pt. ca ma ocupam cu chestii dasta, la serbarile de la scoala.
Asa am hotarat sa facem o rana falsa, pe fata unui tip, care urma sa "cada" din leagan, si sa se loveasca.
Zis si facut: cu putin lipici, plastelina, o masca de fata, ketchup si vopsea de oua, am facut o rana de toata frumusetea, seara ne'am dus sa ne dam in leagane, si bineinteles ca au venit si ceilalti sa se ia de noi. Venind in fuga, din spate, si fiind si seara, nimeni nu a observat nimic, unul din ei la impins pe tipul cu rana falsa din leagan, si dupa vreo doua leganari, a "cazut" cu fata de dalele care inconjurau leaganele.
Bineinteles ca a inceput sa tipe de "durere" iar cand s'a ridicat si s'a intors cu fata, toti pustii care venisera sa se ia de noi s'au albit la fata, iar cel care l'a impins, a inceput sa planga si sa'si ceara scuze, si sa ne roage sa'i spunem supraveghetoarei ca a fost doar un accident, sa nu'l param.
Noi am plecat catre pensiune, si ne'am inchis intr'o camera, curatand repede toata "rana" cand am iesit si tipul nu mai avea nici o zgarietura pe fata, pustiul care s'a luat de noi nu mai era in stare sa scoata un cuvant, plus ca supraveghetoarea a inceput sa'l certe pt. alarma falsa, iar de atunci n'am mai avut probleme:)
La sfarsitul taberei ne'am dus si i'am explicat ce se intamplase, si i'am mai spus ca nu e normal sa te iei de cineva numai din plictiseala, dar a inteles, si pana la urma ne'am imprietenit, iar experienta, este acum doar o gluma foarte buna :D

Bastanu pe 23 iulie 2011 11:29
Astazi va voi relata o farsa,pe care eu am pregatit-o unui baiat care se credea ,,as" in toate,si era mare bataus.
Intr-o zi,am iesit si eu la fotbal(ca orice baiat pasionat).M-am intalnit cu prietenii,am stat la o tigara,dupa care am jucat trei sferturi de ora de fotbal.
Toate bune si frumoase,pana cand un baiat(nu parea sa aiba mai mult de 16 ani),a venit la noi sa ne ia mingea,ca altfel isi chema prietenii.Noi,bineinteles ca nu i-o dadeam(doar nu ne era frica de unu de 16 ani),am refuzat.El,enervandu-se la culme,s-a dus sa isi cheme tovarasii.
Iar noi,ce ne-am gandit.Tocmai cand a plecat ,,smecherasul",noi ne-am pus de am umplut mingea cu pietre,si tavalind-o pe nisip,am masurat 7 metri de la poarta(ca sa facem loc de penalty),si sa punem mingea ca sa suteze >:).
Cand a venit el,cu vreo 3-4 tovarasi,eu i-am spus:
-Baiatule,daca vrei sa ne iei mingea,noi ne-am gandit sa sutezi de la poarta.Daca vei da gol,vei lua mingea.Daca vei rata,o sa pleci cu coada intre picioare.
El si-a masurat distanta de lovire,a tras aer adanc in piept,si s-a pregatit de penalty.Dar nu a mai apucat sa mai loveasca mingea,totul multumita pietrelor si a nisipului,ce i-au produs o cadere nu tocmai placuta.De atunci s-a invatat minte si nu s-a mai legat de noi,si si-a cerut scuze pentru ceea ce a facut.
Sper ca v-a placut :)

minimal1990 pe 23 iulie 2011 11:32
“Razbunarea cea mai crunta este cand dusmanul tau e silit sa recunoasca ca TU esti mai bun si el e mai rau! “
Două adolescente nebune una eu si alta ea riscă pedepse drastice după ce au făcut o farsă prin telefon, care era cat pe ce să provoace moartea unei bătrane. Cele două fete - ambele în varstă de 13 ani - sunt acuzate că au provocat infarctul suferit de Beverly Dickinson, după ce au lăsat un mesaj înfricoşător pe telefonul mobil al acesteia. Iată mesajul primit de femeie: 'Bună, Beverly. Vreau să jucăm un joc. Trebuie să te decizi dacă viaţa merită trăită. Unele dintre prietenele tale sunt legate. Se află chiar în casa ta, ascunse undeva. Dacă reuşeşti să le găseşti în 10 minute şi să afli în a cărei inimă se află cheia, vei putea ieşi din casă. Altfel, vei muri, căci prin ventilatoare va intra un gaz toxic. Te va ucide în 30 de secunde. Aşa că tu decizi, este jocul tău. Vrei să trăieşti sau să mori?'. Poliţiştii care s-au ocupat de caz au precizat că, după ce a ascultat mesajul, femeia a făcut un atac de cord. Ea a chemat salvarea, iar acum se află sub tratament.

Alexandru93 pe 23 iulie 2011 18:43
ar trebui sa scrii ceva ce s-a intamplat in realitate nu o poveste banala(inspirata din saw). in primul rand la 13 ani nu ai o voce prea dura,chit ca ai folosit nu stiu ce fular sau altceva,tot degeaba(aici in cazul baietilor, dar mai ales ca esti fata nu prea cred). in al doilea rand cand faci o farsa la telefon rareori suni o persoana cunoscuta(prieteni, profesori), dar trebuie sa ai un pic de tupeu ca sa suni o profesoara sau hai sa zicem in cazul vostru o batrana pe care o cunosteai,deci nu aveai de unde sa stii numele batranei(care culmea o chema Beverly). In concluzie inventeaza cv mai credibil si interesant.
maryen4all pe 23 iulie 2011 11:57
Cred ca cea mai igenioasa farsa pe care i-am facut-o cuiva vreodata a fost de majoratul fratelui meu.Va spun ca a fost foarte suparat pe mine ,insa sa o luam cu inceputul.
Ne distram totul erea bine ca la orice alt majorat ,insa cam pe la 2 dimineata cand trebuia sa vina tortul ,prietena lui l-a legat la ochi la rugamintile mele sub pretextul ca vrem sa aiba o surpriza cand va vedea tortul.Toate bune...la legat la ochi si l-am rugat cu totii sa sufle (el nestiind ce are defapt in fata sa) .In momentul acela eu tineam in mana un bol cu faina...banuiesc ca va dati seama ce s-a intamplat .Bine ,atunci s-a prefacut ca savureaza farsa ,insa chiar s-a suparat pe mine .
Si avea dreptate,ce mai cadou de majorat ,nu?Off ce sora rea sunt!

Crist11 pe 23 iulie 2011 14:40
bad, bad girl :D:D
ardei93 pe 23 iulie 2011 13:33
Una dintre farsele pe care le-am facut este asta:))))
Am dat un nunt in ziar ca inchiriez o garsoniera, in centru pitestiului la la 2 milioane pe luna. Pana acuma totul bine, dar numarul la care am zis sa fiu contactat nu a fost al meu:))) era al unui prieten.:))))) Vreo 3 saptamani l-au sunat in legatura cu anuntul.

Crist11 pe 23 iulie 2011 14:41
=)) Asta e o gluma seaca. dar amuzanta.
ardei93 pe 24 iulie 2011 20:42
e bine ca recunosti, altcineva nu ar fi recunoscut:)))
Doar.Sucre pe 23 iulie 2011 17:06
Bun , inca ma laud cu asta. Am primit odata un ceas elvetian nou de la o cunostinta de familie , si aveam garantie 12 luni . Totul bine , ceasul era de firma , valora destul de mult , si intr-o zi un ac numai functiona.

Normal , la-m dus la garantie , lau tinut in jur de 3 luni , dupa aceea mi-a functionat , vreo 2 zile , la-m dus din nou , mi-au spus ca trebuie sa il trimita la Bucuresti , am zis ca e in regula , si mau sunat peste 6 luni (9 luni pana acuma ) sa vin dupa el , la-m loat , aceeasi problema , dupa 2 zile sa stricat.

La-m dus din nou , mi-am dat seama demult ca iei trageau de timp ca sa imi treaca mie garantia . Au spus ca trebuie sa il trimita in Elvetia , am zis ca e in regula , mau sunat peste 2 luni si ceva sa vin iara dupa el , mi-au dat ceasul , si de la magazin nu mergea. Le-am spus si mi-au raspuns: ,,Numai depinde de noi" - (le-am raspuns) ,,Pai , atunci va rog sa imi aratati actele , cum ca acest ceas a trecut granita pana in Elvetia" (nu au avut).

(sper sa iau ceasul ala de tip vechi , (ce ironie) mi se pare cel mai bun)

legiune pe 23 iulie 2011 19:14
Dute la protectia consumatorul sa vezi ce amenzi isi iau. Iar tu o sa iti iei bani inapoi.
Dragomara pe 23 iulie 2011 22:13
+ o gramatică. :D
alex2812 pe 23 iulie 2011 18:57
sunt prea multe povesti interesante aici si consider ca nu are rost sa ma chinui sa inventez una, care nu stiu daca ar avea vreo sansa sa castige.
In concluzie nu-mi ramane decat sa le urez bafta celor care au participat si sper ca "juriul " sa fie cat mai obiectiv.

legiune pe 23 iulie 2011 19:32
Povestea noastra este de pe plaiuri mioritie petrecuta intru satuc din oltenia:
Protagonisti,
noi - legiune
unchiul - erou de servici
bunica - sef de trib.
O zi calda de vara secetoasa in urma cam cu 15 ani (aproximativ), seful de trib ne roaga sa ne ocupam de rate, erau cam 20. Ne apucam sa le amenajam locul unde vor inopta ca de ceva zile dadea tarcoale o vulpe, in timp ne chinuia talentul eroul de servici facea drumuri pe la beci luptandu-se cu un butoi de vin, treminam cu amenajatul "culcusului" si la care in vine idea sa mai fac suplimentar si o balta in curte ca ratele sa se mai scalde in zilele lungi de vara. Balta am facut-o de cam 3 metri pe 2 metri si adanca de cam 40 - 50 centimetri.
Munca am terminat-o seara sigur ca eroul de sevici sa dus "de vale" adica la carciuma din sat. Cam dupa miezul nopti auzim zarva in curte, cainii latrau ratele macaneau ..., seful de trib cu noi ne ducem si luam arme de ultima genarati, o lopata si o sapa si hai repede sa gonim vulpea de rate, asta am crezut ca sa intamplat.
Aprindem luminile din curte, dam fuga spre rate si cand colo vulpea noastra era eroul de servici chinuindu-se sa iasa din balta, spunand ceva obscenitati. Am inteles ca se indepta care vie sa se usureze inainte sa intre in casa.

legiune pe 23 iulie 2011 19:33
Orice asemanare cu realitatea nu este pur si intamplatoare.
Crist11 pe 23 iulie 2011 23:41
plasa :)))
b0b0cin3filul pe 23 iulie 2011 19:33
Farsa despre care urmeaza sa va povestesc s-a intamplat pe 1 aprilie 2011, la liceul unde invat. Farsa a fost planificata de mine pentru doamna diriginta, care este o persoana adorabila. Ce s-a intamplat mai exact:
Am rugat-o pe sefa clasei, o fata super simpatica si cuminte care se intelege de minune cu doamna diriginta, sa se fardeze asa incat sa para ca am lovit-o. Toate au iesit perfect pana aici.
Alte doua fete s-au dus la cancelarie sa o cheme pe doamna diriginta, spunandu-i ca eu si inca un coleg (noi chiulisem ora anterioara si diriga ne-a vazut afara in curtea scolii) suntem beti si ca nu se poate cu noi, deoarece nu era prima plangere si totul se imbina perfect. Bun, intra diriga in clasa, se uita la fata lovita (care plangea) si se face alba ca varu. Eu cu colegul respectiv dam sa intram in clasa, diriga vrea sa iese, bum fix in usa.
Noi, amuzati, caterinca, alea alea....auzim doar un: In camin! Mergeti acum in camin! Discutam acolo! Noi: Binee....no problem doamna.
Ajungem in camin (pe drum ne balanganeam), ne asezam pe scaune, doamna diriginta extrem de stresata si nervoasa, asteptam morala. Care incepe cam asa.....:
Ma voi stiti ca puteti sa fiti exmatriculati?! (incepem sa ne oprim din zambit, trebuie sa fim cat mai seriosi, acum ca faptul e consumat si trebuie sa ne pocaim) apoi, Cum ma duc eu la parintele acela acum? Ce ii spun? Ce o sa-mi faca directoarea mie? Bobo...nu rade!!!(cum v-am spus, diriginta mea e minunata si ma striga dupa porecla:D) Asta nu e o gluma!!(incepea sa-i tremure glasul, aici trebuia sa-mi para rau pentru ce am facut, dar nu mi-a parut..ca sunt un mic drac) Deci nu pot sa cred....Stati aici! Nu va miscati! Ma duc pana in clasa, si apoi mergem la directoare!. Cand iese din camin, morti pe jos de ras, dadeam cu picioarele in perete, saream pe paturi,strigam in gura mare "baaa...ce binee a meeers baa". Mai stam un pic in camin, si apoi o luam tiptil dupa doamna diriginta. Intram in clasa si toata lumea aplauda! Doamnei diriginte aproape ca-i dadusera lacrimile si cu un gest gingas vine spre mine si mimeaza o sugrumare! :)))
Si aceasta este povestea mea!
Multumesc!

Hamudy pe 23 iulie 2011 20:50
Acum 2 saptamani eram cu prietenii si discutam despre ce am face daca sar lua cineva de noi..care ar lua apararea celuilalt,care ar fugii,etc.Unul din prietenii mei se dadea foarte grozav ca sa vina oricine ca lui nu ii este frica de nimeni si ca el bate tot.M-am tot gandit la ce a zis si am vazut un clip pe net care te invata sa faci geamuri false din zahar.Am mai vorbit cu restu prietenilor si cu un var pe care neinfricatul meu prieten nu il cunostea si ne-am apucat sa facem cateva sticle pe care le-am lasat in locul in care ne intalneam deobicei afara.Cand ne-am adunat toti am vorbit cu varul meu sa vina si el sa se prefaca ca se ia de noi sa ii vedem reactia...bineinteles ca nu a scos nici un cuvant iar varul meu se lua mai mult de el.Dupa putin timp a ridicat varul meu una din sticle pe care am incasat-o in cap si ma prefaceam ca nu pot sa ma mai ridic de jos.Prietenul meu si mai speriat se astepta sa o incaseze si el si asa a si fost.Cand a vazut ca nu are nimic a ramas putin uimit iar eu m-am ridicat de jos si am inceput toti sa radem iar el neinfricatul facut de ras.
Cam asta e povestea mea..:D

Crist11 pe 23 iulie 2011 23:07
Unii zic ca, prin bataie castigi respect fata de ceilalti, eu cred ca este o prostie, intotdeauna mintea bate pumnul... in 99% din cazuri omul prost foloseste bataia, de ce? Pai daca cap nu are?
Dragomara pe 23 iulie 2011 22:19
Şi totuşi, care era subiectul aci?! Din ce-am citit în diagonală, ce-i drept, el nu pare a fi mereu acelaşi. :D
Crist11 pe 23 iulie 2011 23:06
Povestea unui om simplu...
21robert pe 24 iulie 2011 01:31
Am otravit o fata rea. Suna socant? E chiar mai comic decat credeti si in limita impusa de razbunarea unui prieten,chiar inofensiv.
Bogdan a fost inselat de prietena lui, Diana. A parasit-o. Eu am crezut ca tipa a scapat prea usor asa ca am conceput un mic plan. Urma sa ma imprietenesc eu cu ea si in cele din urma sa-i fac un mic cadou si s-o invit in oras. Cadoul consta intr-o pereche de cercei masluiti. Cu ajutorul lui Sebastian, student la farmacie, am facut rost de putin concentrat de urushiol pe care l-am diluat si am stropit cerceii, acul si capacelul de prindere. Aceasta substanta urma sa produca o iritatie generoasa pe pielea cu care intra in contact.
In cateva saptamani am reusit sa ma imprietenesc cu ea iar cand i-am pomenit de 'un cadou pe care vreau sa il ofer' a fost pe spate. I l-am dat intr-o seara cu mentiunea: "sa-i porti maine". A doua zi am mers la cinema impreuna, ea purta cerceii. Dupa doua ore de film am crezut ca nu functioneaza pentru ca nu se scarpina deloc. Am fost foarte dezamagit ca facusem atatea eforturi si acum trebuia sa incerc altceva. In seara aia l-am sunat pe Sebi si i-am spus ca nu a mers trebe sa ma ajute cu altceva. El a inceput sa rada; ma asigurat ca iritatia 99% o sa apara doar ca dureaza mai mult de cateva ore si ca decat sa fiu dezamagit mai bine l-as suna pe Bogdan. L-am sunat pe Bogdan si am sarbatorit succesul misunii in seara aia, in seara urmatoare si in seara urmatoare...
Astfel Diana sa ales cu aproximativ 2 saptamani de scarpinat, urechi cu besici si gat mai rosu ca de obicei :)) Eu am fost pe post de consolator...in timp ce o ascultam pe speacker impreuna cu Bogdan si Sebi :)) Medicu de familie "nu a dat cu sama"de la ce sa iritat asa de tare, asadar pana in ziua de azi Dinana nu stie ce a patit.
In cele din urma i-am spus: " cred ca nu ne potrivim, ar fi mai bine sa ne despartim, mi-a facut pacere sa te cunosc....aaaa si....poti sa pastrezi cerceii. :))

BiGGeek pe 24 iulie 2011 11:01
Un mare minus in cazul in care povestea e adevarata: "inventivă şi - totuşi - inofensivă" Sa-ti faci dreptate, sau sa faci cuiva dreptate in modul in care ti-ai facut tu, nu mi se pare deloc inofensiv.
21robert pe 24 iulie 2011 22:55
"cea al cărei nume nu ai fost în stare să-l constant corect"........fata draga dece ma critici pe mine de scris incorect? se poate intampla tuturor...cat despre ce am facut, daca te-ai documenta putin ai afla ca substanta care am folosito nu are efecte grave si in cel mairaucaz provoaca raul pe care il provoaca expunerea necontrolata la soare: iritatiesiincele din urma exfolierea pielii...plus ca urushiolul se gaseste si in mango :))
21robert pe 24 iulie 2011 01:38
sper ca se mai iau in considerare postarile si la ora la care am postat eu :))
Crist11 pe 24 iulie 2011 13:54
what :|?
alex_il_fenomeno pe 24 iulie 2011 17:32
cum incercam eu sa ii ajut pe cei nedreptatiti ? evident , intervenind intre ei si agresori sau cei care provocau acea nedreptate !
forward pe 25 iulie 2011 13:00
sper ca ti-ai luat multa bataie pe chestia asta!!
R21 pe 24 iulie 2011 20:34
Era o sambata calduroasa de vara un prieten de-al meu mergea linistit cu prietena sa pe strada cand deodata un tip mascat a sarit pe el sai dea toti bani si tot ce are de valoare la el (dastiu suna a topic) cum ca nu vrea sa o puna in pericol pe iubita lui ia dat tot ce a cerut agresorul respectiv.Luni dimineata ma intalnesc cu el si imi explica totul. Eu vream sa il ajut sa isi recupereze portofelul si telefonul, nu il prea pasa de bani din portofel sau de altceva. Am acceptat sa il ajut imediat dupa ce mi-a explicat.M-am dus direct la locul faptei sperand ca voi gasi ceva, nu am gasit nimic XD.M-am intors la prietenul meu si l-am intrebat cateva chesti, de exemplu : Ce culoare avea bluza, pantaloni, ochi masca sau ce alte detali imi putea spune despre el.Acelasi lucru am facut si cu prietena lui.Persoana ce mi-a venit in minte dupa descriere era un fost coleg de clasa ce avea fama de hot.L-am intrebat ce stie despre furturi cu masca si daca cunoaste pe cineva ce se dedica cu deastea. El mia zis : poi eo fac asta cateodata cand am nevoie de bani si nu pot face rost in momentul acela decat prin furt.M-am gandit "WOW deja mi se face ceva frica sa mai vorbesc cu tipul asta". Totusi mai vream multe raspunsuri dupa care ma intrebat si el : De ce vreau sa stiu toate astea?Am nevoie de bani?. Am raspuns ca nu doar vream sa stiu mai multe ca sa ma previn de astfel de situati. Dupa care m-am dus prin parc sa ma intalnesc cu prietenul meu. Pe drum lam vazt pe tipul de care m-am documentat despre furturi cu masca. Purta aceasi tip de masca ce prietenul meu a descris, asa ca m-am intalnit cu prietenul meu si i-am explicat ce am descoperit.Dupa am facut un plan cu prietenul meu sa-l urmarim si sa-l prindem. Dupa 3 ore de urmarit l-am prins si i-am pus un sac pe cap dupa care ne-am schimbat vocile si lam intrebat unde ascunde tot ce fura, la care el ne raspunde :"Tot ce fur si e de valoare il pun in buzunar dar chestile mari de exemplu portofele , genti si alte chesti le arunc in o gradina in spatele blocului lui un prieten".Am descoperit unde sta prietenul lui si am recuperat portofelul si telefonul era aruncat langa se pare ca nu a putut sa-l porneasca si la aruncat. Prietenul meu bucuros a pornit telefonul si a raportat politiei furturile si toate gasite. Politia a venit si la arestat pe baiat si toate gentile si celelalte chesti au fost returnate propietarilor sai. HAPPY END (aceasta poveste a fost inventata nimic nu a fost real .Coincidentele cu unele cazuri reale sunt .... pur si simplu coincidente).
R21 pe 24 iulie 2011 20:38
Scuzati greselile de ortografie ^^. Cui ii place poi multumesc cui nu poi .... multumesc oricum ^^ macar stiu ca pentru 1 ce nui place sunt alti 4 ce le place ^^
R21 pe 25 iulie 2011 11:02
revin cu alta doar pt tine ;;) Alexandru ^^
legiune pe 24 iulie 2011 21:03
Optiplaza
Am cumparat de la optiplaza o rama de ochelari in valaroare de un salariu, mosel suparat rau de tot, nu se rupe, este flexibila, nu rugineste, etc, dupa 6 luni ghiciti ce sa rupt o sudura.
Ne-am dus la de unde am comandato, dupa ceva discutii am trimis ochelarii la garantie cu tot cu rame (acestea au fost achizitionate de la alta firma),s-au intors de la garantie cu un refuz verbal pe motiv ca am montat lentilele la alta firma, am plecat fara sa mai verific starea lentilelor care fusesera zgaraiate de au trebuit aruncate.
A doaua zi de la ridicare produsului m-am dus la protectia consumatorului, am facut plangere si a ramas sa astept un raspuns. Doamna care mia inregistrat plagerea purta ochelarii, foarte multa intelegere am gasit la dansa.
Cam dupa 17 zile am primit telefon sa ma prezint cu produsul ca sa fie trimis la importator, zis si facut.
Ca urmare mi-a fost inlocuta rama cu una noua si firma si luat 2 amenzi dintre care una pentru nerespentarea regulilor de garantie.

Dragomara pe 24 iulie 2011 21:15
Oh, mamă! Nu ştiu dacă să râd, sau să plâng!! Totuşi, de unde vă tot scot, frate, ca de pe bandă rulantă?! :D Tragic!!!
Crist11 pe 24 iulie 2011 23:30
ahaaa =)))))) Auzi, ia zi cum era dansa' :>?
legiune pe 24 iulie 2011 21:06
PS: am revenit cu o noua povestioara dintre multele care le am, ca intru in regulile concursului. Acesta este cea mai recenta si decenta. Am avut razbunari mult mai crunte, noi nu iertam niciodata.
DeEaRoCk pe 24 iulie 2011 21:10
R21. Foarte tare povestea. ;).
R21 pe 24 iulie 2011 21:22
Ty
R21 pe 24 iulie 2011 23:25
mda o sa fie un film soper ca toate facute de catre legendara firma de comics MARVEL ^^
zeno.marin pe 25 iulie 2011 00:53
Voiam sa revin si eu cu inca o poveste. Cea cu 11 septembrie, cu razbunarea si yada yada... dar ma leaga astia ca n-am simtul umorului...
Ok, in loc de poveste am sa va aduc aminte de o vorba: "Unii oameni sunt in viata doar pentru a e ilegal sa ii ucizi..."

(T), *pamflet*, bulina rosie, 18+. Si mai e si dupa 12:00 |:-)

zeno.marin pe 25 iulie 2011 01:27
Inca o intrebare: cand e premiera filmului in Iran?... :-D. Daca mai scap odata, insemna ca vorba de mai sus functioneaza...
Han_Solo pe 28 iulie 2011 15:41
Hai mane, esti din ala cu teoria conspiratiei? Ori mai bine continuam povestea pe privat ca eu scriu de la lucru si lucrez pentru "verisoriii americanilor".
zeno.marin pe 25 iulie 2011 01:09
Profa: De ce ai intarziat la scoala!!??
Cpt. America: Am ajutat o batranica sa traca strada.
Profa: Da ce ti-a tebuit o ora pentru asta?
Cpt. America: ...pai nu voia.

Crist11 pe 25 iulie 2011 01:24
=)))))))))))) amuzanta, o sa revin si eu ci intamplarea vieti mele, tomorrow.
Crist11 pe 25 iulie 2011 02:30
Totul s-a intamplat vara trecuta, in luna iulie, tin sa mentionez ca personajele acestei povesti sunt adevarate.
Si am incercat sa respect "cea mai ingenioasă farsă" .. pe scurt asa am considerat eu ca este de prisos sa imi fac dreptate.
Luna iulie, cu o saptamana inainte ca eu si varul meu sa plecam intr-o la Palma de Mallorca, unde parinti lui sunt de 6 ani, muncesc la un ' castel ' ii pot zice, si au zis sa-si cheme cei 2 fii si nepotul la un binemeritat sejur.
Bineinteles, eram in al 9-lea cer, nu imi mai vedeam capul de grija asta, eram emotionat, calatoream pentru prima oara cu avionul si alte variabile. Dar bunul meu var ce si-a zis el, hai sa-l fac pe asta mic al meu [varul avea 20 ani cel mic] sa o ' beleasca' putin. Duminica seara, ce-mi zice el hai sa mergem intr-un club sa bem si noi 1-2 beri si sa ne intoarcem, eu surprins ca dimineata la 7 trebuia sa fim gata sa plecam la aeroport n-am banuit nimic. Acolo cand am ajuns erau si amici nostri cu cateva fetite, si brusc ne-am schimbat locatia acasa la varul meu la un mic party, unde o adusese si pe o veche-fost prietena :).. Am baut o bere, totul bine, la a doua am refuzat dar clar ca varul meu m-a obligat si am dat-o pe gat, dupa aceea mi s-a facut pofta de inca 1 si inca 1 si am ajuns la vreo 10 beri, dupa care am intrat in transa. Stiind ca trebuie la 7 sa fiu gata pentru ca asa stabilisem, iar cand m-am trezit am observat ca eram singur; eram ametit, eram speriat, inima imi batea mai des decat era normal, eram plin de nervi, am verificat casa goala, bagajele nu erau, nu era nimic, dar eu m-am gandit nu aveau cum sa plece fara mine, nu?
Dupa 5 minute, am realizat ca nu eram in casa noastra, eram in alta :)))).
Dupa ce adormisem, ei m-au luat si m-au dus la un amic, si m-au lasat acolo.
Am fost foarte nervos, pentru ca, eram panicat si respiram din ce in ce mai greu si gandul ca au plec fara mine, no chance.
Atunci m-am gandit, da ma? Tot drumul cu avionul m-am gandit la o farsa si aveam nevoie de ajutorul varului mai mare si alde matusa si unchiu`.
Am ajuns in Mallorca, doua zile au decurs normal, nimic care sa ma compromita.
A treia zi, stiind cat de mult ii plac masajele ne-am decis sa mergem la un salon de masaj dupa plaja sa ne relaxam si noi putin. Ii pregatisem un masaj normal asa stia el, dar defapt avea sa fie unul erotic doar pentru el. Am vb cu matusa despre un salon unde se duce ea si unde avea o f. buna prietena la vreo 26 ani[frumoasa tipa] sa ii facem o farsa varului meu drag, i-a povestit ce trebuie sa faca, a fost de acord desi avea sa fie plin de gesturi senzuale si tandre, dar nu a deranjat-o, dar bineinteles ca fara 100 de euro nu a facut-o, dar ce puteam pierde, noroc ca salonul era al ei, ea era patroana.
Ajunsi acolo, am facut masaj separati nu in aceasi camera, eu sub pretextul ca fac masaj eram in camera alaturata si il spionam cu celalalt var si cu niste prieteni de la mosia unde lucrau matura mea, erau prieteni buni romani.
Tipa a venit, era imbracata, se pricepea bine la masaj, dar cu timpul varul meu observa ca tipei ii este cald si renunta la haine ramanand in lenjerie intima, vazand lucrul asta o intreaba ce se intampla, iar ea ii spune ca este ok , asa este normal.
El de ce nu, era un taur in calduri, are cate o gagica la saptamana, tipa incepe sa se suie pe el sa il faca sa inebuneasca prin gesturi lascive, si mergea, era mort varul meu cu gandul de a face sex, toate mesajele pe care i le transmitea ea cu miscarile ei tandre din corp dar totodata provocatoare l-au inebunit.
Tipa, incepe sa-l dea cu ulei lipicios, apoi il pune sa o dea si pe ea, acesta bineinteles ca nu a refuzat nici de nebun, ea dadea semne ca ar fi excitata de atingerile lui ' malefice ' si el se gandea deja ca e a lui.
Aceasta ii propune ceva, iar el accepta cu nonsalanta.
II spune sa se pregateasca, adica sa-si dea chiloti jos, ca vine imediat, se duce sa aduca caciulita. El fericit se dezbraca, [daca ati fi vazut cat de fericit era, si se citea pe fata spunandu-si si laudandu-se ca este un barbat sarmant.] o asteapta pe tipa sa se intoarca, aceasta isi face prezenta pana la urma, in sfarsit, noi gata sa iesim de alaturi cu bliturile, dar nu inainte de ceva, daca ati citit mai sus[sper] el era dat cu ulei dar nu orice ulei un ulei special care lipeste instantaneu. Deasupra lui erau o multime de baloane pentru ca nu a avut nici-o intrebare pentru ce sunt, poate pentru dizain, dar ele erau pline cu fulgi de toate felurile, acesta dezbracat si gata sa o faca aude deodata [hjjjj] iar toti fulgi cad pe el, facand-ul din cap pana in picioare o mascota, era plin, plin, plin... atunci toti cu bliturile poze peste poze, el cand a vazut era "what the fuck::O:O:O:O?" nu stia ce sa faca ma intai sa ne opreasca pe noi sa nu mai facem poze sau sa-si acopere erectia dezlantuita :)).. fulgi nu altceva :))))
Bineinteles ca nu a fost suparat pe mine, ci nervos, se citea pe fata lui ca urma sa mi-o traga si el, iar eu stiam ca asa este. Dar, la plecare nu a ezitat sa o intrebe pe tipa, daca este singura si ce face diseara =))) cu toate ca si-o furase grav, tot vroia sa i-o puna, saracu 'bastard'...
A fost o farsa de bun agur, au ras si amici comuni, si parinti mei si ai lui, sa nu mai zic de prieteni din Spania... a fost ceva unic care stiam ca n-o sa se mai intample vreodata.

Asta a fost tot, cea mai ingenioasa farsa gandita de mine ca sa-mi fac dreptate, si a fost destul de reusita, adica nu ati vazut pozele dar chiar a fost cool :)))...
Sunt convins ca nu o sa va placa, deoarece, sunteti prea preocupati sa scrieti tampeni inloc sa postati si voi ceva ce ar putea sa fie la fel sau mai prost decat ale noastre.
Nu am postat cu gandul de a castiga' doar ca am reprosat la toti cei care au postat cu pro/contra si e timpul sa mi-o fur si eu, si sincer am postat si pentru premiu` :))..

BiGGeek pe 25 iulie 2011 09:39
Sincer? Cat la % e inventat, si cat la % nu? Poze sau nu te credem! Si apropo... te incadrezi bine in topicul asta. Nu ai invatat la scoala ca orice povestioara trebuie sa respecte o anumita structura? Si mai grav, nu ai invatat ca intr-un text epic (ca asa se vrea a fi), trebuie sa folosesti un anumit tip de limbaj... si sa incerci sa fugi de termeni de jargon, emoticons si asa mai departe?
legiune pe 25 iulie 2011 18:21
cristi nu ai putu sa te abtii
R21 pe 25 iulie 2011 11:46
Bun am revenit cu o alta poveste de data asta mai amuzanta pentru cei ce cauta un farmec aparte intr-o poveste.Totul a inceput in vara din 2002 aveam 9 ani,
eu si niste prieteni vroeam sa mergem pe munte.Stiti si voi ca la o anumita varsta toti vrem sa fim eroi, pai despre asta o sa va povestesc acuma, despre
cum eu am fost erou.Am ajuns pe varful muntelui la vreo 11 dimineata dupa care ne-am gandit sa exploram mai mult si ne-am dus in spatele muntelui unde am dat
peste un lup, noi crezand ca ii un caine l-am chemat sa il mangaiem si sa ne jucam cu el, dupa care a inceput sa maraie si sa iasa din tufisi dupa care a inceput
sa se apropie incet maraind,dupa care am fugit toti cat am putut pana unul dintre prietenii mei a cazut jos si lupul mergea spre el.Nu stiu inca cum sau de
ce dar am luat o creanga de jos si am inceput sa ii dau lupului in cap, spre norocul meu nu era unul matur ci unul mai mic si de aceea nu a sarit pe mine ci a
fugit.Dupa care ne-am intalnit toti din nou.Cei mai mari din grup se gandeau ca ne-am pierdut.Am
inceput sa ne miscam imediat dupa ce au spus acele cuvinte, dupa aproximativ 2 ore eram infometati, insetati si obositi nestiind unde suntem si cum sa ajungem
acasa ne-am pus pe jos, unii au inceput sa planga alti sa zica ca nu vom mai iesi niciodata din aceasta padure iar cei mai mari se gandeau sa urce in copaci sa
vada unde e orasul.Unul dintre noi a urcat pana in varful unui copac dar din pacate tot ce vedea era padure si munti.Speriati ne gandeam ce sa facem, in ce
directie sa o luam.Eu ma gandeam ca o sa pierd desenele mele preferate.(Tin sa anunt ca acele desene erau X-Men si personajul meu preferat era Wolverine.)Cum
ca nimeni nu stia ce sa faca eu am inceput sa ma comport ca Wolverine si sa miros peste tot crezand ca o sa simt mirosul civilizatiei, n-am simtit nimic
dar am zis tuturor semnaland intro directie zicand ca asta este directia corecta ce ne duce acasa.Toti fiind prea obositi si speriati nu sau mai gandit ca
eu defapt nu stiu deloc pe unde ma duc si m-au urmarit. Dupa aproximativ 1 ora am ajuns pe varful muntelui de unde am vazut tot orasul si bucurosi am
inceput sa fugim catre casele noastre.In urmatoarea zi toti mi-au multumit ca i-am scos din padure si cred ca pentru prima data am simtit sentimentul ce
il simte un adevarat erou.Si asa am ajuns un erou pentru prieteni mei chiar daca a fost doar pentru o zi.

Andreicristian pe 25 iulie 2011 11:48
Cea mai buna farsa pe care poti sa o faci cu un grup de prieteni decurge cam asa: va strangeti 3 persoane si in decursul unei zile intrati " din greseala" in aceeasi persoana ( pe strada, in mall etc.) si-i spuneti asa:
1. ( prima persoana) Esti la spital!
2. ( a doua persoana) In coma!
3. ( a treia persoana) Trezeste-te!

Dupa care, plecati mai departe, linistiti, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. O sa-l cam speriati pe omul respectiv, dar este total inofensiv.

b0b0cin3filul pe 26 iulie 2011 16:25
Foarte amuzant si inventiv, mi-a placut! :))
BiGGeek pe 25 iulie 2011 17:57
O zi calda de vara, in care soarele stralucea cum nu mai stralucise in acel an. Doi baieti, Claudiu si Paul, nascuti si crescuti in Cluj-Napoca, oras catalogat de multi ca fiind frumos, dar in acelasi timp, catalogat de altii ca fiind plictisitor si monoton, isi faceau planuri comune de vacanta. In vremurile acelea tocmai aparuse internetul, asa ca discutia celor doi se desfasura pe cunoscutul program de chat, YM:

- Respect, zise Claudiu.
- Tot respectul batrane, raspunse Paul (caci Paul era cu 3 ani mai tanar).
- Uite ce soare e afara, ce parere ai, facem o iesire? (C)
- Pfuuuai, da ma, nu mai rezist in blocul asta, am scapat de scoala, ca sa ce? Ca sa stam in casa? (P)
- Pai tocmai, hai sa dam un Kaja cu bicicleta. (C)
- Chiar ma, buna idee. Hai ca ne pregatim si mergem. (P)

O data ce hotararea a fost luata, au urmat pregatirile, trebuiau puse merinde pentru drum, apa, si anumite obiecte necesare in cazul depanarilor. Cei doi au facut ultimele verificari si si-au dat intalnire, “jos” . . Cand au coborat, a urmat o mica conversatie, iar apoi au pornit la drum.
Distanta pe care o aveau de parcurs, era undeva in jurul a 12 km, cu primii 5-6 km prin oras, iar restul in afara orasului. Drumul prin oras a decurs fara probleme, in ciuda tuturor pericolelor existente (trafic infernal, lipsa pistelor de bicicleta etc.). O data scapati de aglomeratia orasului, au urmat acei kilometri, pentru care cei doi de fapt pornisera la drum. Drumul croia printre dealuri, cu ciresi, visini si corcodusi incarcati de fructe pe marginile strazii. Din fata batea un vant domol, si placut, fapt ce i-a condus spre o alta conversatie:

- Vai… ce viata, asa mai zic si eu, spuse Paul (P)
- Da ma, cei care nu au facut niciodata o excursie ca asta, habar nu au ce pierd. (C)
- Pai da… si uite, ca ne mai racoreste si vanticelu asta, mai bine de atat nu se poate. (P)
- Chiar ca, eu zic sa nu ne mai oprim pentru a manca, ca nu are rost. Eu unul cel putin nu sunt obosit, si nici nu resimt caldura. (C)
- Da, lasa ca mancam putina ciocolata in timp ce pedalam, ajungem la destinatie si acolo facem un mini-picnic.

Zis si facut. Cei doi isi desfac ciocolatile puse in buzunarele posterioare ale tricourilor, si incep sa manance. Avand o oarecare vechime pe bicicleta, nu le era prea dificil sa manance fara a tine mainile pe ghidon. Luand un viraj spre dreapta, Paul zareste in fata o masina alba, care incetineste in fata lor si le blocheaza calea. El pune mainile pe ghidon si franeaza. Claudiu, fiind mai in spate, concentrat sa manance din ciocolata, si sa se racoareasca cu putina apa, nu vede masina. Isi continua drumul pana in apropierea lui Paul, unde franeaza brusc, socat de faptul ca Paul se oprise exact in fata lui. Fara sa bage de seama ca cineva-i blocase calea partenerului de drumetie, Claudiu se rasteste:
- Care-i treaba ma? De ce te-ai oprit? (C)
In loc sa auda raspunsul colegului, aude un glas necunoscut:
- Ce ma, tu ma iei pe mine cu “ma”? Nu ti-e rusine? Coboara jos de pe bicicleta in clipa asta!
Plin de uimire, si nedumerit de glasul necunoscut, Claudiu isi indreapta privirea spre locul de unde parea sa vina sunetul. In fata lui Paul statea un individ, imbracat in straie de politist, care se uita cu o privire uracioasa si intunecata spre cei doi baieti. La o examinare mai atenta a situatiei, baiatul mai mare observa ca in spatele “necunoscutului”, era o masina alba, marca Dacia 1310, tipica celor folosite in acea vreme de politie. Constient de gravitatea problemei, Claudiu replica spuselor intrusului:
- Ma scuzati, vorbeam cu prietenul meu, nu cu d-voastra.
Raspunsul vine din partea politistului:
- Ce ma, ma iei de fraier?
- Nu domnule, va spun sincer ca vorbeam cu prietenul meu, eram nedumerit de ce se oprise.
- Hai baiete, lasa vrajeala, da-te jos de pe bicicleta, si spuneti-mi ce naiba faceti voi aici, cum va permiteti sa mergeti fara maini pe ghidon?
Paul intervine in conversatia celor doi:
- Va rog sa ne scuzati, eram intr-o mica pauza de mancare, nu mergem asa de obicei, dar s-a intamplat sa ne suprindeti chiar in momentul acesta.
Politistul, turbat de raspunsul primit, raspunde:
- Ce ma, ma iei si tu de fraier? Ba, voi stiti cate accidente se intampla aici. Tocmai ce am venit de la unul. Un tractor a ramas blocat ‘colo sus pe deal, lovind…
Claudiu, neinteresat de ceea ce urmeaza sa spuna politistul, si vazand ca acesta pare putin turmentat replica:
- Domnule, din cate stim nu scrie nicaieri in lege ca nu avem voie sa mergem fara maini pe ghidon, atat timp cat nu reprezentam un pericol pentru noi, si pentru ceilalti participanti la trafic.
Primind acest raspuns, necunoscutul, se rasteste chiar in secunda urmatoare:
- Ce ma? Ce zici? Baaa, voi sunteti nebuni. Jos de pe bicicleta si haideti cu mine la sectie. Va invat eu sa ma respectati. Nesimtitilor ce sunteti!
Socati de atitudinea individului, cei doi stau putin nedumeriti, si nu mai zic nimic. Claudiu totusi sparge tacerea:
- Domnule, va rugam sa ne scuzati, chiar nu am vrut sa parem nepoliticosi, dar nu intelegem cu ce am gresit.
Pus cumva intr-o situatie jenanta, si stiind probabil ca in legislatia rutiera nu e prevazut faptul ca un ciclist nu are dreptul sa ia mainile de pe ghidon, politistul injura parca in gand, si dupa ce analizeaza optiunile, replica:
- Ma, aveti buletinul la voi?
Cei doi raspund:
- Nu il avem, ca am considerat ca nu e necesar, dar avem alte legitimatii asupra noastra.
- Ce? Ce ziceti? Nu aveti buletinul? Urgent la sectie.
- Bine, bine, venim, dar cum venim, unde e sectia? Ce facem cu bicicletele?
Raspunsul politistului nu intarzie:
- Veniti pe biciclete, in spatele masinii mele. Va ghidez eu.
Politistul se urca in masina, porneste in fata celor doi, iar cei doi il urmeaza, discutand situatia:
- Mama ce am comis-o. (P)
- Mda… e nasol de tot, ce naiba facem? (C)
- Nu stiu, dar daca afla mama, ma omoara, nu ma mai lasa sa ies din casa toata vacanta. (P)
- Pfff, tu te gandesti la ce o sa-ti faca maica-ta, si noi aici suntem “sechestrati”.
- Bine ma, ziceam si eu asa, ce-i de facut?
- Nu stiu, hai sa o luam naibii pe o strada laterala, sa ne piarda asta. Nu cred ca ne urmareste cu masina.
- Bine ma, esti nebun? Daca ne urmareste suntem ca si morti.
- Mda, cam ai dreptate, mergem la sectie, si ce o fi, o fi. Vedem noi acolo.
Asa ca, cei doi abandoneaza orice cale de “evadare”, si cu ochii plecati in pamant pedaleaza in urma masinii de politie.
O data ajunsi la sectie, politistul ii roaga sa stea pe o anume canapea, si sa semneze un proces verbal scris de mana, din care, in urma analizei facute de cei doi, urma sa reiasa ca sunt vinovati pentru lipsa cartii de identitate, si “conducerea” imprudenta a bicicletei. Intr-adevar Claudiu observase anterior bine, strainul era turmentat, si-si gasise persoanele pe care sa le necajeasca. Au urmat niste tratative intre cei trei, cei doi baieti cerandu-si scuze in nenumarate randuri, si incercand sa-l imbuneze pe politist, dar fara niciun rezultat.
- Hai ba, semnati o data, ca nu am vreme de voi!
Claudiu enervat de atitudinea politistului, si dus parca la apogeul rabdarii, replica:
- Pai daca nu aveti vreme de noi, de ce ne-ati oprit? Noi ne vedeam de drumul nostru, mai aveam 2 km si ajungeam la lac, unde urma sa stam la picnic.
- Da domnule politist, ne cerem scuze, noi doar am vrut sa ne bucuram de o zi frumoasa de vara, stiti cum e la oras… betoane si iar betoane, spuse si Paul.
- Nu ma intereseaza, chiar nu ma intereseaza, semnati aici procesul asta, si gata.
- Pai si daca semnam ce? Primim amenda sau ce se intampla, spuse Claudiu.
- Ce esti asa curios? Semneaza o data, ca pe urma va pun sa va sunati parintii sa vina dupa voi?
- Domnule semnam, dar nu-i puneti pe parinti sa vina dupa noi, ca sunt plecati, replica Paul (desigur nu erau, dar baiatul era speriat de reactia mamei).
- Domnule, parintii nostri nu au cum sa vina dupa noi, nu au masina, e week-end, cum vreti sa vina dupa noi, adauga Claudiu.
- Nu ma intereseaza, va descurcati voi. Prima data semnati.
- Eu unul refuz sa semnez, ce v-ati gasit prostii pe care sa-i fraieriti? Cu ce drept ne-ati oprit in primul rand, ce anume am facut? Va credeti istet ca va bateti joc de niste copii? Pana la urma suntem toti oameni, si avem drepturile noastre.
- Ce drepturi ai tu ma neobraztule? Ce drepturi? Poate-ti dau eu niste drepturi dupa cap.
Vazand ca politistul se infurie, si e cat pe ce sa-l ia la bataie, si totodata, vazandu-l pe Paul speriat de moarte, Claudiu se gandeste la un mic plan. Ce ar fi sa zica o chestie care sa-l sperie pe individul care urmeaza sa le faca rau? Pana la urma nu ar avea nimic de pierdut… St ace sta pe ganduri… si, brusc, o sclipire, baiatul gaseste o posibila solutie. Zilele trecute citise intr-un ziar local, un articol care ii ramase intiparit in minte. Articolul facea referire la un anume ofiter de politie din municipiul Cluj-Napoca, al carui nume aparuse in ziar datorita performantelor exceptionale de a deconspira o retea mafiota, care se ocupa cu traficul de droguri. Din ce reiesea din ziar, ofiterul avea rude la cateva localitati distanta fata de localitatea unde se aflau. Ce ar fi sa zica ca-l cunoaste pe respectivul, pana la urma nu ar avea nimic de pierdut…
- Pai nu stiu ce drepturi avem, dar ma gandesc ca avem si noi unele drepturi. Pot sa-l intreb pe unchiul meu, maiorul Tomescu Pop, sa vedem daca aveti dreptul de a ne ameninta cu bataia.
Ochii politistului tresarira, iar baietii vazura in privirea lui, o schimbare de atitudine. Politistul era oarecum socat de ceea ce auzise.
- Ce ma, il cunosti pe d-l Tomescu? De unde?
Constient ca politistul auzise de ofiterul adus in discutie, Claudiu profita de situatie:
- Pai tocmai ce v-am spus, e unchiul meu, lasati-ma sa dau un telefon, eventual il pun pe el sa vina dupa noi, fiindca dupa cum v-am spus parintii nostri nu au masina.
Politistul intra cu adevarat intr-o stare de soc, si parca, revendindu-si in fire, din starea de ebrietate in care se afla, incearca sa gaseasca scuze:
- Pai de ce nu ai spus asa de la inceput? De ce nu mi-ai spus ca esti ruda cu d-l maior. Nu ar fi fost nicio problema.
- Pai daca nu m-ati intrebat, de ce v-as fi spus, avea vreo importanta? D-voastra erati ocupat sa ne faceti sa semnam procesele verbale.
- Lasa, ce process verbal? Da-l naibii de proces. Puteti pleca, doar sa fiti atenti cum mergeti de acum inainte.
Lui Paul nu-i venea sa creada (constient de faptul ca prietenul lui nu are niciun unchi in Politie):
- Chiar putem pleca? Nu mai trebuie sa sunam pe nimeni sa vina sa ne ia?
- Da ma, plecati, si sa nu va mai vad pe aici, raspunse politistul.
- Plecam acum d-le, plecam. Va salutam cu respect si va dorim o zi buna, zise Claudiu.
- La fel tinere. Aveti grija cum circulati.
- La revedere, o sa avem, replica Paul.
O data iesiti din sectie, si constienti de ce realizasera, si de situatia din care s-au salvat, cei doi se urcara pe bicicleta, si, o luara la goana spre Cluj, constienti de faptul ca politistul, la cat de turmentat era, se putea razgandi oricand sa plece in urmarire celor doi. Dupa un anumit timp de pedalat, dupa care cei doi erau siguri ca se afla la o distanta suficient de mare de sectie, Paul izbucneste in ras:
- Ha, ha, ha, ba ce teapa i-ai dat! Ha, ha ha, nu stiam cum sa ma abtin sa nu rad….
- Ha, ha, ti-a placut? Ce naiba, nu aveam alta sansa, am zis sa incerc varianta asta, ca pana la urma ce aveam de pierdut?
- Da ma, bravooooo, sunteeeem cei mai tari! Ha, ha, ha!
Drumul spre casa a durat in jur de 30 de minute, iar cei doi au ajuns cu bine acasa, razand cateva zile bune pe seama celor intamplate.
Cert e ca dupa intamplarea aceasta, de fiecare data cand Claudiu sau Paul trec prin Kajanto (asa cum le place lor, ironic, sa spuna localitatii), un anume individ, imbracat in straie bleumarin, ii saluta de la distanta cu gestul tipic militaresc, ridicandu-si chipiul: “Sa traiti!”

BiGGeek pe 25 iulie 2011 17:58
Cu precizarea ca in povestioara de mai sus, eu sunt Claudiu. :D
Crist11 pe 25 iulie 2011 21:01
Eu mi-am cerut scuze pentru postul pe care l-am facut, te-am criticat fara rost si nu trebuia, nu am fost atent, in fine. Mi-am cerut scuze, mi le-ai acceptat, si eu pe ale tale. Friends.
schili01 pe 25 iulie 2011 18:31
Vreau brelocul!!! asta pentru că nu sunt lacom! :P
chucky_razvan pe 25 iulie 2011 20:03
PAI CU CE SA INCEP CA AU FOST ATATEA ... . MAI TARE SI MAI TARE SA INTAMPLAT CAND ERAM MIC SI UN VECIN NE BATEA , NE SPARGEA MINGIA SI NE ALERGA APROAPE IN FIECARE ZI SI NOI CA SA NE RAZBUNAM NU FACEAM ALCEVA DECAT SA II PUNEM PETARDE PE USA SA II UMPLEM PLASA DE TANTARI CU CORNETE SA II PUNEM TRABANTUL IN GRADINA SAU SA II PUNEM STICLE CU COLA SI MENTOSANE LA USA CAM TOT CE PUTEAM SA NE IMAGINAM LA TIMPUL ACELA DAR totul se rezuma la doar cateva cuvinte ca nu imi place sa fac compunere
chucky_razvan pe 25 iulie 2011 20:08
SORRY DE GRESEALA
Dragomara pe 25 iulie 2011 21:18
Mi se pare mie, sau chiar au dispărut in nobilele postări/ comentarii?! Ufff...ruşinică!
anaelena pe 25 iulie 2011 22:15
how low can you go
Delua pe 25 iulie 2011 22:22
Cand eram ceva mai mica, am mers mai multe familii la un restaurant arabesc. Pot sa zic ca doi dintre minorii de fata erau doi baieti tipi...tantalai de fire. Tatal meu, care se pune de multe ori la mintea noastra si care ii pacalea de cate ori avea ocazia pe acestia doi(nici la cele mai mici glumite nu se prind, chiar daca le sunt facute de mai multe ori), se gandise sa-i pacaleasca un pic in legatura cu...toaletele. Acesta le spune celor doi ca aici, in restaurantul asta, trebuie sa te duci cu o sticla dupa tine, ca nu exista toalete "normale". Ca sa intru si eu in joc, dupa cateva minute imi iau sticla goala de suc de pe masa si fug inspre baie, unde arunc sticla, stau un pic si ma intorc inapoi la masa. ca sa fiu un pic convingatoare, i-am facut niste comentarii in "soapta" lu' tata despre asa-zisele "conditii". Culmea este ca tipii, cand s-au ridicat, au luat sticlele cu ei. Cand s-au intors, radeam cu lacrimi, plus ca fetele lor valorau milioane. Bine, replicile lor de "salvare" au fost clasicele " stiaaam, dar vroiam doar sa va testam".
Crist11 pe 25 iulie 2011 22:48
Este reala? Daca da, cati ani ai :))?
Delua pe 29 iulie 2011 08:26
16
adycris pe 25 iulie 2011 22:44
Cum v-ați simţi în momentul în care v-ați întoarce din concediu sau pur și simplu ați ajunge dimineața la birou, iar acesta ar fi de nerecunoscut? Modificarea aspectului său ține de două motive: ori v-ați supărat colegii, ori aceștia vor să se distreze pe seama dvs.Ce am facut? Am un coleg la munca care mereu ii place sa fie curat pe birou si mereu mananca ceva, se aude doar rontaind ca un soricel. A fost plecat in concediu, doua saptamani insa, cand s-a intors a gasit tot biroul plin ziare mototolite si pe sub ziare plin de soricei (nu reali binenteles). Nu stiu cum a-ti reactiona voi insa el a ramas masca, sta in fata biroului si nu stia ce s-a intamplat cu el:)
cristi23 pe 26 iulie 2011 18:30
oau ce de mesaje....si inca unele din ele extrem de lungi............................al meu nici nu se compara cu ele si stiu ca nu am sanse la acele minunate premii..............totusi vreau sa fac o mica remarca................unul care isi doreste razbunarea cu adevarat,daca intr-adevar alege aceasta cale ar trebui sa taca,si sa faca.................pe scurt faptele vorbesc de la sine
e usor sa vorbesti si sa povestesti,mai greu e sa actionezi si apoi sa traiesti si sa retraiesti acele momente.........................nu exista dreptate in razbunare ,dar uneori e singura cale,daca cei care ar trebui sa faca dreptate sunt la randul lor corupti si cazuti in haul negru al celor rai cineva trebuie sa faca dreptate
razbunarea nu e calea ,e o deviere...............o solutie de mijloc

postcardfrom1950 pe 26 iulie 2011 21:28
Cum sa atragi atentia unor romani curiosi: aduna un grup de prieteni 4-5 intr-un loc populat, apoi cu fete uimite aratati cu degetul inspre cer,intr-un anumit punct.
Am facut chestia asta cu niste prieteni intr-o zi strigand: uaaaaa uite vezi? ce e aia,vai doamne, si spre mirarea noastra cativa oameni s-au oprit din drum si s-au uitat in aceeasi directie,altii chiar ne-au intrebat alarmati: ce este ,ce este?. Desigur ca descoperind ca nu era nimic de vazut ne-am ales cu priviri pline de dispret si chiar cu vorbe nu tocmai placute,dar ne-am amuzat teribil.
Razbunare sau nu, you should try this :D
Sau faceti tot asa o coada de persoane intr-un loc, cu siguranta o sa se gaseasca cineva sa intrebe: dar pt ce stati la coada? se da ceva gratis?:O:O

Crist11 pe 27 iulie 2011 12:56
O fac eu, daca mergi si tu cu mine.
Crist11 pe 28 iulie 2011 15:29
Doar noi doi, da? Stii tu, baiat si fata.
kelosso pe 27 iulie 2011 13:05
Ceva clasic si relativ simplu:
A venit la mine intr-o zi un prieten si cum stateam si vorbeam una alta mi-a mancat tot popcornul.Eu i-am spus data viitoare sa vina el cu un popcorn ca de la mine nu i mai dau.Si stiind ca e genu de om care uita si nu aduce am facut niste popcorn peste care am dat cu sare cu gramada,apoi am luat o sticla de apa minerala si am bagat in ea otzet si am luat o carpa si am facut-o cu ardei iute la fel si primele 2 servetele pe toate partile.
Au trecut 2 zile a venit amicul si zice aaa ai popcorn vreau...si mananca cat mananca si zice:
El:-Vai da tare sarati is!!!
Eu:-Asa au venit in pachet!
El:-Eu ma duc sa beau apa!!!
Eu:-Vezi ca este in sticla de apa minerala de pe masa!(intre timp eu am mers la baie si am inchis usa stiind ce se va intampla)
Se aude deodata:
El:Pfoai ba esti normal asta e otzet...si scuipa insistent dupa ce a luat 2 guri.
Mai trec 15 secunde:
El:Ba te omor ai facut si servetele cu ardei iute....Aiiiiii ce ustura.
Eu radeam de nu ma puteam ridica de pe jos.
Apoi aud pumnii cum bat in usa de la baie.Dupa 30 de minute s-a calmat si de atunci nu mai mananca tot popcornul a invatat sa mai lase si la altii.

bloodthirst pe 28 iulie 2011 14:48
Am avut parte de o copilarie frumoasa si am ce sa povestesc:

Aveam intre 9 si12 ani poate chiar mai putin cand s-a petrecut,nu-mi amintesc exact varsta...Impreuna cu cei mai buni prieteni ai mei Gopo si Muratura am decis intr-o zi insorita de vara sa mergem pe dealul din vecinatatea orasului meu si sa facem,pe rand,streaptease...Asadar ne-am indreptat spre deal....Aveam pus la cale un plan impreuna cu Muratura si abia asteptam sa initiem.Gopo era mai mare decat mine si Muratura cu aproximativ 2 ani,o persoana destul de solida pt varsta lui dar din pacate putin prostut...Odata ajunsi ne tot certam cine sa inceapa primul...nimeni nu voia si am tras cu batul,eu am tras batul cel mai scurt si am pierdut...Mi-am dat jos pantalonii si am inceput sa ''dansez'' in chiloti,un minut,doua a durat prestatia mea si am spus:
- Muratura e randul tau...
A dansat si el,apoi a venit randul lui Gopo care a inceput sa-si faca datoria...
- Bai Gopo dar la televizor se dezbraca de tot,a spus Muratura cu un suras putin cinic.
Cu greu s-a lasat convins dar in cele din urma a facut-o,noi atat am asteptat...i-am smuls chiloteii din mana si am luat-o la sanatoasa...Gopo era destul de rapid in comparatie cu noi si ne ajungea destul de repede...asa ca am inceput sa aruncam chilotii unul altuia ca la un meci strans de basket.Era fantastic cum alerga pe deal complet dezbracat de la jumatate in jos si ce salturi facea bietul Gopo sa-si prinda chilotii...In cele din urma am fost depasiti si Gopo si-a insusit chilotii...Dar nu se incheie aici...trebuia sa si-i puna la loc numai ca eu si Muratura eram mereu dupa el si nu ii dadeam ocazia,oricum,dupa un bun timp a reusit si a fugit cu toata viteza spre casa doar in chiloti si cu pantalonii in mana...Imi amintesc ca nu a mai vorbit cu noi mai bine de o saptamana dar in cele din urma fapta ne-a fost iertata...

Desi acum ne intalnim foarte rar ne face o deosebita placere sa ne amintim de intamplarile petrecute in copilarie.

Han_Solo pe 28 iulie 2011 15:11
Una scurta: acuma ceva vreme am fost sunat noaptea pe la 2 cu numar ascuns de catre un prieten putin ametit pus pe glume.
A doua zi(afland cine a fost) am dat un anunt la rubrica matrimoniale si am dat urmatorul anunt:
Tanar gay, 25 ani, corp atletic, complet epilat, ofer clipe de neuitat domnilor generosi la locul meu de refugiu, ofer posibilitatea de finalizare unde doriti. Rog seriozitate.
07xx.xxx.xxx - evident ca era numarul pritenului care ma sunat noapte. S-a chinuit ceva vreme sa scape de telefoanele cu propuneri indecente.

Han_Solo pe 28 iulie 2011 16:49
Alta farsa scurta si pe moment:
Ma cheama un prieten sa trec pe la el si sa mergem la o bere. Ajung la el si imi spune ca se uita la film si ca vine dupa film. Se uita la filmul The Usual Suspects ia pana la finalul filmului mai erau vre-o 30-40 minute. Cum eram enervat ca nu vine + ca, chiar aveam chef de o bere i-am spus:
Eu: "Vi la bere acuma?
El: Nu!
Eu: OK, Kevin Spacey ii Kaizer Soze!

Crist11 pe 28 iulie 2011 18:38
Ati premiat niste tipii care nici nu stiu ce cauta.
Nu sunt suparat, doar ca, cred, ca existau si altele mai bune decat multe dintre care le-ati ales.

Felicitari : BiGGeek, alxunder, bloodthirst, kakapiciu.

BiGGeek pe 28 iulie 2011 19:12
Mersi. Pentru mine unul nu a fost neaparat important sa castig, ci sa va expun povestea mea. Oricum nefiind bucurestean nu o sa pot sa onorez invitatia la film, daca se poate, si tu Crist11 esti din Bucuresti, ti-as da-o cu mare placere.
alxunder pe 29 iulie 2011 02:41
mersi!
Gloria pe 28 iulie 2011 19:04
Han_Solo, s-au anuntat castigatorii, dar a doua farsa e mult mai tare decat prima, oricum premiata!
Gloria pe 28 iulie 2011 21:52
BIGGeek, sigur ca invitatia se poate transfera daca tu nu o poti igonora. Am notat ca i-o dai lui Crist11. L-am contactat sa vedem daca el este disponibil.
Han_Solo pe 28 iulie 2011 22:28
@Gloria - nici nu am vazut si nici nu am stat sa citesc pagina cand am vazut ce romane au scris unii. Ma bucur ca ti-a placut a doua farsa. Si mie mia placut...mai putin la colegu care urmarea cu foarte mare interes filmu:)
Han_Solo pe 28 iulie 2011 22:50
PS: Ma bucur ca am intarziat cu a doua farsa, daca ti-a placut mai mult a doau decat prima poate castigam iar cu un skateboard chiar nu am ce face. Radioul e bun sa bazaie cand merg la pescuit si nu trage.
Crist11 pe 29 iulie 2011 00:31
Foarte frumos gestul tau, tinand cont ca am pornit cu stangul, iti multumesc, si promit ca o sa ma revansez si eu in timp.
Eu nu ma pot duce, pentru ca sunt ocupat. Dar am un prieten de familie care sta la cateva casute distanta suntem foarte buni prieteni si l-am trimis pe el si cu un amic/amica.
Sper sa nu fie o problema Biggeek sau Gloria.

BiGGeek pe 29 iulie 2011 10:05
Pentru mine nu e niciun fel de problema. Important e ca invitatia sa fie utila cuiva. Atat vreau sa stiu ca cineva s-a bucurat de acea invitatie, fie ca esti tu, un prieten al tau, sau oricine altcineva. :)
b0b0cin3filul pe 29 iulie 2011 08:25
Multumesc mult pentru premii, brelocul acela este genial! Felicitari si celorlalti castigatori! Si... a fost foarte amuzant concursul, bravo!
andrra82 pe 1 august 2011 20:58
Te invit sa vizitezi Vintage Shop- un magazin cu haine de firma la cele mai mici preturi. Ca sa te convingi, intra pe urmatorul link http://e-vintage-shop.blogspot.com/

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells