Matt Dillon şi Brendan Fraser, „explozivi” în Freaky Deaky

de Cristina Grigore în 3 Iun 2011
Matt Dillon şi Brendan Fraser, „explozivi” în Freaky Deaky

Au jucat împreună în Crash şi se vor reuni pentru această producţie aflată sub regia lui Charlie Matthau (fiul lui Walter Matthau). Potrivit Deadline, Matt Dillon şi Brendar Fraser sunt în discuţii pentru a juca în Freaky Deaky, adaptare a cărţii cu acelaşi nume semnată de Elmore Leonard.

Craig Robinson este un alt actor care se va alătura distribuţiei, alături de cei care au semnat deja contractul legat de apariţia în film, William H. Macy şi Camilla Belle.

Acţiunea peliculei va avea loc în Detroit, iar protagoniştii sunt doi foşti hippioţi (Fraser şi Robinson) care se hotărăsc să facă echipă şi să fabrice explozibil, pentru a da o lovitură ce le va aduce milioane de dolari. În tot acest timp, un poliţist cu experiență în detonarea bombelor este pe urmele lor (Dillon).

Proiectul se află în atenţia Hollywood-ului de multă vreme, printre cei tentaţi să îl finanţeze aflându-se şi Quentin Tarantino. Romanul scriitorului Elmore Leonard, ce urmează să fie adaptat acum (scenariul filmului îi va aparţine tot lui Matthau) a fost descris de critici ca fiind electrizant, exploziv, surprinzător, unul dintre cele mai bune romane de suspans ale autorului.

Nu este primul roman al acestui autor transpus pe marele ecran, printre cele mai cunoscute adaptări ale operelor sale numărându-se Jackie Brown (film regizat şi adaptat de Quentin Tarantino), Out of Sight (Steven Soderbergh) şi Get Shorty (Barry Sonnenfeld).

Părerea ta

Spune-ţi părerea
legiune pe 3 iunie 2011 09:13
ok!!!!!!!!!!!!!
Mai slab de atat nu se poate, numai dupa nume te infioara ... prostie este.

xerses pe 3 iunie 2011 17:47
Ii dau sanse de reusita acestui proiect.Cred ca Tarantino nu ar finanta orice prostie.
victori pe 3 iunie 2011 18:14
Mi a placut CRASH. Mi-a placut Matt Dillon , desi rolul era "de nemernic".
Chiar nu ma asteptam sa il vad pe Brendan Fraser (pe care l vazusem in George of the Jungle) intr-un rol serios.
Sper ca tandem -ul lor sa fie ok si in filmul acesta.

alex_il_fenomeno pe 4 iunie 2011 22:16
daca va face Tarantino acest proiect , cred ca are toate sansele de reusita !
zeno.marin pe 7 iunie 2011 23:26
Ai dreptate Victori, CRASH e un film bun! Totusi nu sunt chiar de aceeasi parere despre tipul de rol facut de Dillon. Dimpotriva, in mod surprinzator daca bine imi amintesc, personajul redat de Dillon se dovedeste a avea in realitate un fond bun, dar marcat de drame personale puternice. Doar fatada era de "nemernic"...
Whatever. Sa vedem ce urmeaza...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells