Mariah Carey isi mai incearca inca o data norocul in lumea filmului

de Razvan Boboc în 13 Sep 2008
Mariah Carey isi mai incearca inca o data norocul in lumea filmului

Dupa 7 ani de la lansarea filmului "Glitter", dezastrul cinematografic de debut, cantareata Mariah Carey se va intoarce pe marile ecrane in luna decembrie cu pelicula "Tennessee". Se pare ca aceasta va fi ceva mai buna, avand in vedere ca a fost premiata in aceasta primavara la Festivalul de Film Tribeca.

Drama "Tennessee" prezinta viata a doi frati saraci, interpretati de Adam Rothenberg si Ethan Peck, care pornesc la drum sa isi rezolve problemele financiare si medicale. In calatoria lor, intalnesc o chelnerita (Mariah Carey), ale carei vise pentru o cariera muzicala au fost spulberate de o casnicie dezastruoasa.

Pelicula va avea o scena in care Mariah Carey va interpreta balada "Right to Dream", pe care a compus-o alaturi de Willie Nelson.

In ceea ce priveste "Glitter" ("Stralucire"), filmul din 2001 spunea povestea unei fete talentate care creste intr-un orfelinat si care in cele din urma ajunge sa-si implineasca visul de a canta pe scena de la Madison Square Garden. Pentru acest rol Mariah Carey a primit Zmeura de Aur pentru Cea mai proasta actrita a anului.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells