Spy/Master

(2023) - Serial TV

Spy/Master

Poster Spy/Master Poster Spy/Master

Sinopsis Spy/Master

Mai mult
Spy/Master SUB

Spy/Master este plasat la apogeul Războiului Rece şi prezintă o săptămână din viaţa lui Victor Godeanu (Alec Secăreanu), mâna dreaptă a lui Nicolae Ceaușescu (Claudiu Bleonț) și cel mai important consilier al acestuia. Totuși, Godeanu are un secret: este agent dublu și trebuie să fugă din România și să scape de Ceaușescu înainte ca acoperirea lui să fie compromisă. Având doar o șansă pentru a rămâne în viață, el se folosește de o călătorie diplomatică în Germania pentru a fugi în SUA. Ajutat…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Caseta tehnică

Produs de

Mobra Films, Proton Cinema

Distribuitorul international

HBO Max

Țara

Romania

Părerea criticului

Mihai.Serban pe 21 Mai 2023 12:05
Spy/Master: toți oamenii tovarășului secretar
Noul serial HBO Max, un thriller politic de spionaj plasat în România anilor `70, oferă publicului internațional prima portretizare a cuplului dictatorial
Protagonistul este mâna dreaptă a lui Ceaușescu, consilierul său cel mai apropiat, Victor Godeanu. Precum corespondentul său istoric, Ion Mihai Pacepa, Godeanu decide ca în timpul unei misiuni diplomatice în Germania, să ceară azil politic în SUA până nu e deconspirat ca agent dublu, riscând astfel viața familiei sale rămase în țară în favoarea Istoriei cu I mare.

Între 1972 și 78, Ion Mihai Pacepa a fost consilierul lui Ceaușescu pentru securitate națională și dezvoltare tehnologică, precum și prim-adjunct al șefului Departamentului de Informații Externe și secretar de stat la Consiliul Securității Statului. Așadar, trădarea lui Pacepa nu putea decât să zguduie din temelii… citeşte

3 2

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
R_Afc pe 24 Mai 2023 18:24
O telenovelă cu actori culeși de pe stradă
Prima problemă cu această producție sunt actorii. Pare ca au învățat tainele meseriei după vizionarea unui tutorial pe YouTube. Ei parcă joacă tot în reclame la vopsele și aici. Cam acolo se oprește marele lor talent, influensăreală pentru detergenți și pariuri. Nu transmit absolut nimic, iar personajele nu au nuanțe.

Dialogul este lamentabil, la nivelul unei compuneri de gimanziu. Nu ai cum să te prezinți cu așa ceva, decît dacă vrei să îți bați joc de tine sau de telespectatori. Un thriller cu spioni nătîngi, un thriller care te face să renunți la abonamentul HBO Max.

6 4
floare_de_coltz pe 13 iulie 2023 12:44
ce crud !! dar întrucâtva e obiectivă remarca !! parcă că după loviluţie, cinematografia românească şchiopătează grav tocmai din dorinţa de a părea naturală. mai naturali erau actorii înainte de '89, măcar ştiau ce subiecte să ocolească, acum fiind la liber orice subiect, multe producţii cad în derizoriu !! chiar m-a distrat comentariul, deşi e grav !!
blacksea_rider pe 18 Iunie 2023 17:19
Fals
Momentul in care vezi actorii si personajele pe care le interpretează:Claudiu Bleonț în rolul Nicolae Ceaușescu,Elvira Deatcu-Elena Ceaușescu,Alec Secăreanu-Pacepa etc...români,străini nu mai contează...sunt falși ,fără personalitate...iti vine sa abandonezi...am vazut primele doua pe HBOMax.Slab,n-are nerv,scenariu,regie,actori,tonul replicilor,decorul...Nota IMDB 9.7 e o gluma!
3 1
eduard_stratan pe 25 iunie 2023 18:48
Nu trebuie sa dai examen de admitere ca sa dai note la filme nici pe imdb,nici pe cinemagia! Acum nota de pe imdb este 7.7!
user-63232a8a075df pe 25 Iunie 2023 20:50
Dezamagitor, scenariu subtire, casting facut superficial. Ana Ularu e singura care impresioneaza, dar apare prea puțin. Și oricum seamănă cu Javier Bardem in No country...
2 0
user-6467d5179b9d2 pe 19 Mai 2023 23:01
Superb din toate punctele de vedere. Actorii, locurile, scenariul, imaginea, sunetul. O calibrare fina a artiștilor
2 6
OviStof pe 24 Iunie 2023 18:41
Subscriu ideii că ceaușeștii nu au fost reușiți, deși actorii și-au dat silința, mai ales Elvira Deatcu. Trecând peste acest aspect, serialul mi s-a părut reușit. Deși a fost ancorat într-o anumită perioadă, cu două personaje cunoscute reale, nu s-a dorit a fi biografic. Astfel că anumite aspecte tipic filmelor americane pot fi justificate.
Până la urmă, istoria nu o învățăm din filme, cum luam de bune producțiile regizate de Sergiu Nicolaescu.
Personal l-am privit ca fiind diferit de producțiile românești recente; nu am mai întâlnit o scenă prelungă de mâncare a ciorbei, dar nici nuditate cvasi-gratuită sau invective omniprezente.
Mi-a plăcut Ada Ularu! A fost enervantă, deci și-a jucat bine rolul.

1 0
user-6495f778b1eb5 pe 23 Iunie 2023 22:56
Elvira Deatcu(Elena Ceausescu) Claudiu Bleont(Nicolae Ceaușescu) proasta alegere...pierdere de timp...Nota 2
1 1
user-600337ab7eff6 pe 11 Aprilie 2024 01:51
Un film bun,mie unuia mi a plăcut, deși vad o mulțime de recenzii negative pe aici:)..în schimb sub orice critica prestația lui Claudiu Bleont alias Ceaușescu și actriței ce o interpretează pe Elena Ceaușescu.,prestație de amatori puțin spus.E păcat pt ca ei sunt sarea și piperul în film..cred ca Claudiu Bleont nu l suferea deloc pe Ceaușescu de l a caricaturizat într un asemenea hal..foarte bună prestația lui Alec Secareanu,nota 10
0 0
Ghemot pe 19 Noiembrie 2023 21:38
În sfârșit am onoarea să văd o producție româno-americană de nota 10.
0 0
spartacus pe 30 Septembrie 2023 18:55
Un serial total neconvingator si aceasta in special din cauza actorilor, dar si a dialogurilor de multe ori chiar idioate, goale, scrise fara pic de inspiratie. Singurul actor care da un plus serialului este romanca Ana Ularu, unde se vede experienta capatata deja in serialele americane unde a mai lucrat: pare cea mai veridica dintre toti actorii, e o placere sa o vezi cat de bine joaca un rol negativ, ii vine ”mănușă”!
Cea mai proasta interpretare este de departe a lui Claudiu Bleont care il interpreteaza pe Nicolae Ceausescu - zici ca e un începător intr-ale actoriei, nu altceva!?! Pacat!...

0 0
user-64e366d84408a pe 21 August 2023 16:39
Păreri și iar păreri,din punctul meu de vedere e ca este un serial destul de reușit,pentru cei care au trăit in acea perioada neagra a comunismului! În rest toți actorii au făcut bună treaba pentru interpretare..!
0 0
donvito2021 pe 03 Iulie 2023 13:37
Foarte slab, scenariu, poveste, tot, doar imaginea a fost reusita, romanii nu au reusit nici acum sa descopre sincronizarea muzicii care este extrem de tare de restul fundalului sonor, actorii patca vorbesc din gat, si-au dat si ei seama de asta si au pus subtitrare pana si cand se vorbeste romaneste fiindca nu se înțelege nimic...
0 0
user-64a1b2f2aaf17 pe 02 Iulie 2023 22:01
Spy/Master =>Un "James Bond românesc" => À la Perimatele REȚETE => Utilizează veșnicele reţetele À la Sergiu Nicolaescu (‘Cu Mîinile Curate” (1972)/ “Un Comisar Acuză”(1974)/ “Revanșa” (1978). Etc. Etc, Şi nu e de mirare => Adina Sădeanu,scenarista, Născut(ă): 30.06.1973. => A trăit, la Sibiu, cu aceste celebre “pastișe” de James Bond – À la Roumaine.=> După care => Din 2005 => S-a perfecţionat în teme À l’Americaine =>( Master în Jurnalism la Medill School of Journalism/Northwestern University/Chicago (2005-2006). Master în Arte la Fletcher School/Tufts University/Boston (2006-2007). Jurnalist de investigații în România, Marea Britanie, SUA.) Nimic rău în asta. Doar că ceea ce (presumably) povestește acest (intitulat hotărîtor Spy/Master) NU ARE ABSOLUT NICI O LEGĂTURĂ cu faptele. Este o poveste ‘imaginată’ à la manière des… citeşte
0 0
user-642ae444b2e49 pe 18 Iunie 2023 15:53
Foarte bun mini-serial. Nu facut de Romanii (evident) dar cu Romani. Si sa terminat :(

Cand o sa producem si noi filme asa de bune (fie ele si seriale)? Lasa ca am avut busitura aia de "Vlad" acum , nu mai spun de edpiratele de la Acasa tv sau Antena 1 si nu stiu cum draq reusim noi Romanii sa avem in rolurile principale toti papitoii cu jocuri actoricesti mai proaste decat a unor amatori de clasa pregatitoare?!

Spy/Master cu 10 stele peste vidre,shelari,smilenari, micuti,maticiuci, rose si alte pocnitori.

0 2
morpheus2711 pe 19 Mai 2023 23:20
Un serial complet, care aduce aminte " nostalgicilor" viața înainte de 1989, puțini cunosc controlul Securitații și structurilor derivate ale acesteia cât și implicațiile în întrigile momentului. Din punctul meu de vedere serialul, este ( sau face o referire îndirectă) la cazul generalului Pacepa. Superb în toate privințele: scenariu,recuzită și actori....are ingredientele unui serial de spionaj fabulos! P.S. Istoria privită în sens invers ne arată paranoia lui Ceaușescu și dorința lui de a avea control absolut în toate structurile statului.
0 4

Spune-ţi părerea despre Spy/Master

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Spy/Master
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells