Spy/Master: primele două episoade sunt acum pe HBO Max

de Cinemagia în 19 Mai 2023
Începând de astăzi, serialul Spy/Master aduce pe ecrane povestea unui joc de putere captivant. Primele două episoade sunt deja disponibile pe HBO Max

Pe parcursul a șase episoade, Spy/Master va expune povestea unei săptămâni din viața personajului fictiv Victor Godeanu (interpretat de Alec Secăreanu), mâna dreaptă a dictatorului Nicolae Ceaușescu (Claudiu Bleonț) și cel mai apropiat consilier al acestuia. Primele două episoade sunt deja pe HBO Max, iar următoarele vor fi lansate săptămânal, în fiecare vineri.

Povestea Spy/Master

În primul episod al serialului, soarta lui Victor Godeanu pare să fie pecetluită. Prins între paranoia lui Nicolae Ceaușescu și faptul că dușmanul lui, Mircea (Laurențiu Bănescu), e la un pas de a găsi dovezi care ar putea să-l distrugă, alege să facă o mișcare periculoasă. Aflat în Germania într-o misiune diplomatică, el își asumă un risc oferindu-se ca dezertor la americani. Însă omul lui de legătură, Frank Jackson (Parker Sawyers), are mâinile legate - șefii săi de la CIA nu vor să explodeze relațiile diplomatice de pe continent. Astfel, dezertorul trebuie să mai aștepte.

Episodul doi oferă povestea din spatele dezertării: Mircea aflase despre rețeaua de contrabandă a lui Victor și, înarmat cu poze de la întâlnirea acestuia cu KGB-ul, îl expunea în fața lui Ceaușescu, spunând că e spion pentru KGB. Înapoi în prezent, ne reîntâlnim cu blonda misterioasă din episodul anterior și înțelegem că Ingrid Von Weizendorf (Svenja Jung) este fosta iubită a lui Victor și agent secret Stasi, care îi dă informații tulburătoare. Presiunea crește atunci când Victor e chemat înapoi la București, iar Frank trebuie să fie creativ, altfel își poate pierde marea șansă de a avansa în CIA.

East European Comic Con - București, 20 mai

O parte din distribuția serialului Spy/Master va fi prezentă la East European Comic Con (19-21 mai ROMEXPO). Andreea Vasile, Ana Ularu, Laurențiu Bănescu, Alexandra Bob, Elvira Deatcu și Iulian Postelnicu se vor întâlni cu participanții la eveniment în cadrul panelului dedicat serialului, care va avea și un screening special, sâmbătă, 20 mai, între 18:00 - 19:55 (Main Stage).

EMAA a compus piesa pentru creditele finale Spy/Master

EMAA a compus Free Man Falling, o piesă creată special pentru creditele finale ale serialului Spy/Master. EMAA este o artistă Global Records a cărei personalitate complexă se imprimă în fiecare compoziție.

Exploreaza subiecte similare:

Spy/Master, Alec Secăreanu, Claudiu Bleonţ, Laurențiu Bănescu, Parker Sawyers, Svenja Jung, Andreea Vasile, Ana Ularu, Alexandra Bob, Elvira Deatcu, Iulian Postelnicu

Alte știri din cinema

Meryl Streep, rendez-vous la Cannes: ”Cele mai mari staruri din lume sunt femei acum. Deși, probabil, Tom Cruise le întrece”

Legendara actriță Meryl Streep a participat miercuri la o discuție de o oră în cadrul festivalului de film de la Cannes, la o zi după ce a primit Palme d'Or-ul onorific pentru întreaga sa carieră.

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells