Mămici pentru Marte, din 18 martie la cinema

de Cinemagia în 15 Mar 2011
Mămici pentru Marte, din 18 martie la cinema

Studiourile Dinsey aduc pe marile ecrane din România Mămici pentru Marte, un film adresat audienţei generale, o aventură ce va stârni atenţia celor mici, disponibilă în variantă Disney Digital 3D™, IMAX® 3D, atât dublat, cât şi subtitrat. Filmul va fi lansat pe 18 martie.

Milo (Seth Green), un băieţel în vârstă de nouă ani, realizează cât de mult are nevoie de mama lui (Joan Cusack), atunci când aceasta este răpită de nişte marţieni care plănuiesc să îi „fure” calităţile extraordinare de mamă pentru a fi utilizate în creşterea copilaşilor marţieni, gata să vină pe lume. Milo îşi face prieteni pe Marte şi este ajutat de un cunoscător al tehnologiei, un pasionat de gadgeturi, numit Gribble (Dan Fogler). Acesta a rămas prizonier pe planetă în anii ’80, iar acum este un legionar care locuieşte sub pământ. De asemenea, Milo este ajutat să-şi găsească drumul înapoi spre casă, la mama lui, împreună cu tânăra rebelă marţiană, numită Ki (Elisabeth Harnois).

“Situaţiile sunt amuzante şi scenele de asemenea - întregul realism absurd din film contribuie la umorul filmului. Distribuţia acestui film este probabil una dintre cele mai bune distribuţii din ultimii ani. Pot face o scenă să fie minunată”, spune producătorul Romert Zmeckis.

Faimosul caricaturist Berkeley Breathed a devenit sursa de inspiraţie pentru acest film, cartea sa scrisă după o idee venită în urma unei cine “cu cântec” în familie l-a adus în pragul colaborării cu Studiourile Dinsey. Echipa a preluat proiectul, l-a convins pe Simon Wells să regizeze şi să scrie scenariul în colaborare cu soţia sa, Wendy Wells, iar filmul a fost realizat sub îndrumările directe ale ImageMovers Digital. Cei de la ImageMovers Digital sunt şi cei care se află în spatele “The Polar Express” şi “Monster House”, aducând şi această poveste pe marele ecran utilizând aparatură performantă.

Mămici pentru Marte rulează la Arad, Bacău, Baia Mare, Bucureşti, Cluj, Constanţa, Oradea, Piteşti, Iaşi şi Timişoara.

Taguri:  Mars Needs Moms

Părerea ta

Spune-ţi părerea
barbei pe 19 martie 2011 09:41
sper sa fie misto
zmeu pe 21 martie 2011 23:09
eu l-am vazut si e tare rau
oli pe 22 martie 2011 22:35
personajele sunt bine realizate, mi-a placut in mare e comic
brazilianu' pe 23 martie 2011 23:07
baaaai au fost cateva faze in film super tari:))
alina pe 24 martie 2011 19:46
e un film super dragut de vazut cu cei mici
ioana pe 26 martie 2011 00:42
si eu cred la fel ca pe ideea asta au mers, film de famile
geo pe 26 martie 2011 19:36
mie mi-a placut super mult, atat pot sa va spun
leon pe 31 martie 2011 00:08
film de familie sau nu e misto
Stefan pe 1 aprilie 2011 00:05
Mi-au placut mult martienii, faorte haiosi, nota 10

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells