Lois Lane, rol adjudecat de Amy Adams în Superman

de Cristina Grigore în 28 Mar 2011
Lois Lane, rol adjudecat de Amy Adams în Superman

Următorul film al lui Zack Snyder, intitulat în continuare Superman: Man of Steel, şi-a găsit protagonistul în persoana simpaticului Henry Cavill şi ne-o prezintă acum pe reporteriţa care îi va fura inima acestuia. Conform anunţului făcut de studiourile Warner şi Legendary Pictures, preluat de LA Times, noua Lois Lane va fi Amy Adams.

Nominalizată la Oscar pentru rolul din The Fighter, actriţa are o filmografie impresionantă şi este, în opinia lui Snyder, „una dintre cele mai respectate şi mai versatile actriţe de astăzi din punct de vedere al rolurilor pe care le poate interpreta. Amy are taletul de a surprinde toate calităţile pe care le admirăm la Lois: este deşteaptă, dură, amuzantă, sensibilă, ambiţioasă şi, desigur, frumoasă”.

Regizorul a ţinut să precizeze că Louis Lane va fi „ancora” lui Superman în noua poveste şi că ea va oferi o bază importantă pentru aventurile supereroului: „Ceea ce este important pentru noi este să îl facem [pe Superman] real şi direct conectat sentimentelor şi emoțiilor audienţei din zilele noastre, pentru a înţelege hotărârile sale. Acelaşi lucru este valabil şi pentru Louis Lane. Ea trebuie să facă parte din acelaşi univers ca el [în ceea ce priveşte tonul şi conţinutul poveştii]”.

Actriţa de 36 de ani se va alătura lui Kevin Coster şi Diane Lane, numiţi părinţii adoptivi ai supereroului venit de pe Krypton, şi care i-au dat acestuia numele Clark Kent. Lansarea lui Superman: Man of Steel va avea loc la sfârşitul anului viitor.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex2812 pe 28 martie 2011 11:22
e o alegere buna, chiar daca e mai batrana decat cavill
Krakatau pe 28 martie 2011 12:28
Bun bun, Amy Adams a avut un rol foarte bun in The Fighter, sper sa continue in acelasi mod.
noname pe 28 martie 2011 15:28
good, but not very good cause of his hair color :(
gogu_ologu pe 28 martie 2011 16:00
mmmm....eu vreau in continuare o lois lane bruneta sexy :|
LaFox pe 28 martie 2011 16:41
o actrita buna, dar nu-i cam batrana ca sa fie lois lane?? adica are in jur de 38 de ani si noul superman cam 27...
dana pe 28 martie 2011 17:07
parca lois lane era o fata TANARA? Amy este o actrita buna, dar parca cam batrana pentru a interpreta acest rol, iar intre ea si cavill este o diferenta de vreo 10 ani, la un posibil sequel amy va trece usor de 40 de ani.
Vorador pe 28 martie 2011 18:34
In The Fighter mi-a placut mult cum a jucat,dar nu cred ca ar fi potrivita pentru rolul lui Lois Lane.Oricum cel mai important e ca filmul sa iasa bine,indiferent de cine se afla in el.
danymury pe 28 martie 2011 21:22
hmm ..interesant alegere...eee actrita destul de buna dupa parerea mea...da varsta..nush ce sa zic...sa speram ca machiajele vor face minuni inca odata...
Krakatau pe 29 martie 2011 00:02
Da' ce, voua vi se pare ca isi respecta varsta? La prima vedere nu pare sa aiba peste 30 de ani.
alex_il_fenomeno pe 29 martie 2011 19:01
sincer , chiar are si o asemanare foarte apropiata de Lois Lane pe care o stim cu totii !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells