Lindsay Lohan îşi pierde rolul în favoarea lui Malin Åkerman

de Cristina Grigore în 21 Nov 2010
Lindsay Lohan îşi pierde rolul  în favoarea lui Malin Åkerman

Printre procese, condamnări la închisoare şi episoade de recuperare în clinicile de dexintoxicare, Lindsay Lohan a reuşit să îşi facă anul acesta apariţia în Machete. Problemele sale nu au exclus-o definitiv din atenţia producătorilor de film, dar se pare că actriţa va pierde, cu timpul, interesul acestora.

Conform Dealine, regizorul Matthew Wilder a înlocuit-o pe Lindsay cu Malin Åkerman (Couples Retreat, Watchmen) în biopicul Inferno: A Linda Lovelace Story, film pentru care a scris şi scenariul. Deşi declarase în urmă cu o săptămână că o va aştepta pe actriţa de 24 de ani până îşi va rezolva problemele cu legea, Wilder a hotărât să renunţe la apariţia ei în film, deoarece a fost considerată un risc prea mare pentru companiile de asigurări, dar şi din cauza altor aspecte.  Ca urmare a unei decizii judecătoreşti, Lohan va urma un program de dezintoxicare până în luna ianuarie a anului viitor.

Filmul lui Wilder va spune povestea actriţei de filme pentru adulţi Linda Lovelace, devenită ulterior militantă anti-pornografie. Celebritatea ei a atins apogeul în 1972, odată cu lansarea scandalosului (la vremea aceea) Deep Throat, care a adus-o pe prima pagină a New York Times, iar câteva dintre vedetele timpului au admis deschis că au vazut filmul ei.

Lovelace a murit în anonimat, în urma unui accident de maşină, la 53 de ani. Romanul său biografic, Ordeal: An Autobiography, scris în colaborare cu Mike McGrady,  a stat la baza scenariului.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cetateanu pe 21 noiembrie 2010 14:51
Un film despre o actrita de filme pentru adulti mi-se pare un subiect desutul de incitant .
JohnnyAddams pe 21 noiembrie 2010 15:24
Asta ar fi fost sansa sa sa revina in lumea cinematografica, probabil ar fi putut obtine si o nominalizare importanta, acum totul este pierdut. Malin Akerman nu are calitati actoricesti, ci doar un corp frumos.
x pe 21 noiembrie 2010 15:38
si vrei sa spui ca Lindsay Lohan are calitati actoricesti??? fii serios, si ea are doar un corp frumos si o fata draguta...
JohnnyAddams pe 21 noiembrie 2010 16:55
No, Lindsay Lohan a fost ceva la inceput, a fost un talent imens cand si-a inceput cariera, toata lumea o credea o viitoare mare actrita, insa scandalurile si in special drogurile si alcoolul au tras-o in jos.
Kalrak pe 21 noiembrie 2010 17:29
Big deal, schimbi o (|) cu alta (|) ...
Barbaru pe 21 noiembrie 2010 19:11
Malin Akerman o super tare tipa.o vad o mare actrita daca stie ce si cum sa faca .
Piratu pe 21 noiembrie 2010 19:54
I se potrivea rolu....
Krakatau pe 21 noiembrie 2010 22:59
Cum se face ca toti spun ca are doar corp, iar Barbaru o vede mare actrita? :))
Barbaru pe 22 noiembrie 2010 08:18
simplu. eu vad cu raze X si vad ce voi nu vedetii :)))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells