Leonardo DiCaprio produce Scufiţa Roşie, varianta horror

de Răzvan Boboc în 6 Aug 2009
Leonardo DiCaprio produce Scufiţa Roşie, varianta horror

Nu, nu este o glumă! Actorul american Leonardo DiCaprio va produce un film inspirat de celebra poveste a Fraţilor Grimm, Scufiţa Roşie, anunţă Empire. De această dată, povestea va fi ceva mai întunecată şi cu accente horror.

Proiectul va fi realizat de casa de producţie a lui DiCaprio, iar scenariul va fi scris de David Leslie Johnson (Orphan). Actorul nu va face parte din distribuţia lungmetrajului.

Filmul va fi inspirat şi din alte variante ale poveştii în care Scufiţa Roşie este ucisă sau cea în care lupul este de fapt un vârcolac.

Nu se ştie încă cine va fi regizorul peliculei.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
andrez pe 6 august 2009 11:56
Hai ca asta-i tare! E ca si cum ai spune "Piticu' porno va produce Patimile lui Hristos partea a 2-a". Cred ca Leo si-a cam pierdut mintile. Acum nu ma intelegeti gresit, port numai respect pentru Dicaprio, dar in ecuatia Leonardo DiCaprio plus Scufita rosie PLUS horror... rezultatul va fi cu virgula ;)
pitic pe 6 august 2009 12:02
f tare parerea q ecuatzia de mai jos :))
Alexander Solis pe 6 august 2009 12:07
O sa fie fain , imi place cand cineva aduce ceva nou la capitolul horror:X , mam saturat de zomby,fantome si psihopati care macelaresc oameni asa ca bravo Leo daca chiar ii iese o sa fie ceva beton cum era la comedii ,vedeam numai adolescenti goi si dupaia a facut cineva Hangover alta viata:X asa sper sa fie si aici:X
andrez, pliscu mic pe 6 august 2009 13:40
nu vorbi de rau un film care nici nu s-a inceput a se filma, asteapta sa apara si sa-l vezi, apoi sa-ti dai cu pararea, de parca chiar ne-ar interesa ce opinii de prost crescut ai tu, perversule.
LaFox pe 6 august 2009 14:05
interesant...
Jokes pe 6 august 2009 15:22
A zis doar casa de productie a lui Di Caprio.Din moment ce nu apare in film nu vad de ce da cu virgula.
jroberto pe 6 august 2009 16:51
S-a facut un joc horror dupa Alice in Tara Minunilor. A iesit super. Ideea e buna, cu oameni priceputi poate iesi un film bun.
FarkaS pe 6 august 2009 22:52
E o idee tare! Astept sa iasa un film bun si am presimtirea ca asa va fi...
ReeAdna pe 7 august 2009 09:57
Va fi dificil sa vedem o "Scufita Rosie" malefica sau o "bunicuta" foarte rea. Povestea lor devenise un cliseu pentru multe generatii de copii, iar acum "mitul" ( daca ii pot spune asa ) va fi privit cu alti ochi. Se va distruge o poveste captivanta pentru minori.
armagadeon 2012 pe 22 noiembrie 2009 18:34
fain,abia atept,este destul de tare.
Shuyin pe 24 decembrie 2009 09:26
@RODI59: Poate ca nu stii, dar Scufita Rosie in varianta originala NU este o poveste reprezentativa copiiilor.
Varianta fratilor Grimm e doar o adaptare, varianta originala (ce isi trage originile din versiuni orale ale unor tari Europene) fiind mult mai 'kids unfriendly'. In unele versiuni, lupul o mananca, in altele scufita reusind sa scape (dar fara ajutor extern, din partea vreunui vanator), iar in altele scufita e pacalita de lup in a manca din propria'i bunica.

Prima versiune scrisa de 'Scufita Rosie' ii apartine lui Charles Perrault, versiune si mai sinistra, in care scufita si bunica ei sunt mancate. Atat versiunea lui Perrault cat si versiunile orale sunt povesti moralizatoare foarte dure.

In alta ordine de idei, 'Scufita Rosie' este o poveste (in functie de versiune si/sau adaptare) ce se preteaza extrem de bine unui film horror.

Radu1711 pe 28 aprilie 2010 19:06
ciudata combinatie

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells