Kevin Spacey e un "şef oribil"

de Ştefan Dobroiu în 28 Iun 2010
Kevin Spacey e un "şef oribil"

Kevin Spacey va fi principalul nume de pe afişul comediei Horrible Bosses, în care trei angajaţi excedaţi de pretenţiile iraţionale ale superiorilor lor decid să-şi asasineze reciproc şefii.

Seth Gordon (Four Christmases) va regiza această producţie Warner Bros., iar filmările ar trebui să înceapă în mai puţin de o săptămână, anunţă Reuters. Cei trei angajaţi sunt jucaţi de Jason Bateman, Charlie Day şi Jason Sudeikis, în timp ce lista şefilor este completată de două nume mult mai cunoscute: Colin Farrell şi Jennifer Aniston. Jamie Foxx apare în rolul unui escroc.

Kevin Spacey interpretează, se pare, rolul cel mai savuros din distribuţie, pe cel al şefului "angajatului" Jason Bateman. Este maestru în arta manipulării şi are o soţie extraordinar de frumoasă. Pentru rol au mai fost contactaţi Tom Cruise, Philip Seymour Hoffman şi Jeff Bridges.

În acest moment nu se ştie când ar putea apărea filmul, dar sunt toate şansele ca acesta să fie adus şi în România de distribuitorul tradiţional al producţiilor Warner, Intercom.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
fanfirth pe 28 iunie 2010 13:18
rolul ideal pt Kevin Spacey
deea9595 pe 28 iunie 2010 13:46
chiar vreau sa vad acest film:)
ofelik_cat pe 28 iunie 2010 20:45
actori foarte buni...sigur e un film de calitate ! subiectul filmului este interesant....
marius93 pe 1 iulie 2010 20:55
Un film ce se anunta interesant, mai ales ca are o distributie foarte buna

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells