Kevin Costner, tatăl lui Superman!

de Ştefan Dobroiu în 18 Mar 2011
Kevin Costner, tatăl lui Superman!

După ce au anunţat că Kevin Costner negociază pentru a-l interpreta pe Jonathan Kent, tatăl adoptiv al lui Superman, cei de la The Hollywood Reporter obţin confirmarea şi da, este oficial: Costner va apărea pe afişul lui Superman: Man of Steel.

Costner a acceptat să interpreteze rolul lui Jonathan Kent, tatăl adoptiv al lui Superman şi cel care este alături de el când eroul îşi dă seama că originea lui este diferită de a celor din jur.

Actorul a primit al treilea rol ca importanţă în film, după ce pentru Superman a fost ales britanicul Henry Cavill, iar pentru rolul Marthei Kent, Diane Lane. În acest moment se caută o actriţă pentru rolul lui Lois Lane. Interpretul principalului antagonist al lui Superman, generalul Zod, ar putea fi ales Viggo Mortensen.

Deocamdată filmul a intrat în preproducţie, filmările urmând să înceapă într-una din următoarele luni. Data de premieră mondială a fost stabilită pentru decembrie 2012.

Ce părere ai despre alegerea lui Kevin Costner pentru rolul tatălui lui Superman?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
noname pe 18 martie 2011 15:46
exact ce am visat! yatta!
anaelena pe 18 martie 2011 16:18
de ce s-or fi oprit la el nu imi imaginez erau atatea posibilitati
anaelena pe 18 martie 2011 23:01
aaa mai poti?? vezi sa nu te ineci! de fapt nu meriti un raspuns de la mine!
paul2011 pe 19 martie 2011 21:23
Deci pur si simplu era de stiut ca o sa primeasca rolul . De ce nu ? .....Pentru ca este un actor foarte bun . Mi-a placut cum a jucat in Waterworld , in Robin Hood si nu in ultimul rand Dances with Wolves ....o capodopera .......chiar merita rolul . BRAVO KEVIN COSTNER !!! :D
Denny pe 19 martie 2011 23:11
nimic de obiectat :)
daniela pe 20 iunie 2011 09:22
prea putini actori se pot compara cu Kevin Costner,pot sa spun ca in toate filmele in care a jucat el mi-ai placut,si chiar merita rolul

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells