Keira Knightley regreta ca a abandonat scoala

de Razvan Boboc în 5 Aug 2008
Keira Knightley regreta ca a abandonat scoala

Frumoasa, celebra si cu multi bani! Cu toate acestea, actrita Keira Knightley nu este prea fericita uneori, fiind macinata de un gand. Actrita, care a dat viata pe marele ecran unor eroine din literatura universala, a recunoscut ca ii invidiaza pe contemporanii ei care au diplome universitare. Mai mult, actrita recunoaste ca abandonarea scolii a lasat-o cu un sentiment de inferioritate si acum incearca sa isi demonstreze ca este desteapta citind mai mult.

"Sunt complet needucata. Faptul ca nu am mers la universitate mi-a dat o forta incredibila. M-a facut sa citesc tot ce am putut, asa ca sa pot dovedi ca nu sunt tampita", a declarat starul.

Keira Knightley a fost diagnosticata cu dislexie (tulburare la citit manifestata prin modificarea cuvintelor, prin greseli de lectura) la varsta de sase ani si poate doar sa citeasca foarte incet. Ea a abandonat scoala la varsta de 17 ani, inainte de a-si lua diploma de absolvire a liceului, dupa ce a fost distribuita in filmul pentru televiziune realizat dupa celebrul roman "Doctor Jivago".

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells