Johnny Depp ar putea fi Turistul

de Gloria Sauciuc în 5 Nov 2009
Johnny Depp ar putea fi Turistul

Sam Worthington nu va mai fi distribuit în The Tourist, alături de Angelina Jolie, iar numele lui Johnny Depp figurează ca alternativă, conform Variety.

Deşi thrillerul Sony The Tourist a avut ca primă distribuţie cuplul Tom Cruise - Charlize Theron, iar în ultima lună cei doi au fost înlocuiţi cu perechea Angelina Jolie - Sam Worthington, iată că o serie de diferende între producători şi starul din Avatar fac ca numele lui Depp să intre în cărţi.

The Tourist este, de asemenea, în căutarea unui regizor, pentru că şi Florian Henckel von Donnersmarck s-a retras din proiect, o dată cu Worthington, din cauza aceleiaşi nepotriviri de viziune cu producătorii. O serie de alţi regizori de calibru, printre care Alfonso Cuaron, sunt interesaţi să preia proiectul.

GK Films, al lui Graham King, va finanţa şi distribui filmul, în urma unui acord care priveşte mai multe producţii, făcut cu Sony Pictures Entertainment. King va produce împreună cu Tim Headington, Gary Barber, Roger Birnbaum şi Jonathan Glickman. Scenariul iniţial al The Tourist a fost scris de Julian Fellowes, apoi modificat de Christopher McQuarrie şi Jeffrey Nachmanoff.

Atâtea schimbări care băntuie proiectul The Tourist nu par a fi de bun augur, dar dacă Depp va semna contractul cu Sony şi cu cei de la GK Films, va rezulta cel mai incitant cuplu pe marile ecrane în 2010 - Angelina Jolie ,ca agent Interpol, şi Johnny Depp - ca turist american implicat în căutarea unui criminal, alături de Jolie.

Ce credeţi, Jolie şi Depp vor forma un cuplu pe marele ecran în 2010? Există un actor mai potrivit cu care Jolie ar fi putut face echipă (în afară de Brad Pitt, fireşte...)?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
simmo pe 5 noiembrie 2009 16:15
cei mai tari actori in acelasi film....abia astept:D:D:D
Cristian pe 5 noiembrie 2009 22:18
Da... nu suna rau.. suna chiar bine asteptam sa vedem ce se intampla
mirona4288 pe 5 noiembrie 2009 23:05
:))))...ooff...de kand ashtept sa vad un film depp-jolie :)) tare's curioasa cum vor intepreta...
se.trage pe 5 noiembrie 2009 23:32
taree fain as vrea sa vad
Lalola pe 6 noiembrie 2009 19:16
Scuzati-ma....dar o colega de a mea l-a insultat pe Johnny Deep scriind Gony Depp.
Klara pe 7 noiembrie 2009 15:24
Jolie-Depp, asta e un cuplu pe care vreau neparat sa-l vad. Cred ca ar avea o chimie foarte buna cei doi impreuna.
@Lalola: si tu a i gresit... nu e Deep, e Depp. rade ciob de oala sparta...

jony1987 pe 8 noiembrie 2009 22:17
e ok

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells