Jocul video Just Cause ajunge pe marele ecran

de Cristina Grigore în 4 Oct 2010
Jocul video Just Cause ajunge pe marele ecran

Compania L+E Pictures a obţinut drepturile de ecranizare a seriei de jocuri Just Cause, produsă de Avalanche Studios şi distribuită de Eidos Interactive, anunţă Variety.

Producătorul filmului va fi Adrian Askarieh, responsabil şi cu alte producţii realizate după jocuri distribuite tot de Eidos, precum Hitman (2007) sau viitoarele Hitman 2 (2012) şi Kane & Lynch, în care ar trebui să joace Bruce Willis şi Jamie Foxx (deşi filmările la acesta din urmă au fost amânate pe termen nedefinit până se va găsi un regizor).

Pentru cei care nu au jucat unul din cele două jocuri, lansate în 2006 şi 2010, povestea îl urmăreşte pe agentul CIA Rico Rodriguez şi aventurile sale pe două insule tropicale din America Latină în lupta cu diverşi conducători militari locali. Rămâne de văzut cum va fi abordată ecranizarea, având în vedere că succesul jocurilor s-a datorat experienţei de joc şi varietăţii acţiunilor ce pot fi întreprinse de jucător şi nu poveştii, demnă, în cel mai bun caz, de un film de categorie B. De scenariul filmului se va ocupa Michael Ross, care a mai scris şi Turistas, deci n-ar trebui să avem aşteptări prea mari.

Momentan nu se cunosc detalii despre regizor, distribuţie sau data de lansare.

Taguri:  Adrian Askarieh

Părerea ta

Spune-ţi părerea
dacoda pe 4 octombrie 2010 10:23
Super daca iese la fel ca jocul , va avea succes mult , eu sper sa fie la fel de bun :) , dar asteptam sa vedem .....:D:D:D:D:D:D
mirko pe 4 octombrie 2010 12:26
Iar un film dupa jocuri video? Scenaristi de la Hollywood chiar au ramas in pana de idei originale? Se pare ca in ultima vreme moda filmelor de la Hollywood se bazeaza pe benzi desenate, jocuri video si remake-uri care din pacate ies foarte proaste... sau mai bine zis din fericire? :) Oricum eu am jucat jocul si e f bun si daca vor respecta pana la urma reteta jocului pot face un "film de popcorn" foarte bun! Il astept si eu sa-l vad.
cristinica pe 4 octombrie 2010 12:41
iar un film dupa joc?
sa speram ca va iesi ceva bun...

rizea.alex70 pe 4 octombrie 2010 18:26
Sper sa fie un film bun!
RavenScar pe 4 octombrie 2010 21:51
Stim deja cum o sa fie filmul. L-am mai vazut si anul asta da sub alte nume cum ar fi "The Expendables" sau "The A-Team". Big budget explosions shit.

Totusi ar fi interesant daca l-ar face in stilul "Machete". Facut intentionat sa para film de categoria B.

RSB pe 6 octombrie 2010 19:58
asta pare a fi interesant. :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells