Jeremy Renner îl vrea pe Matt Damon în Bourne

de Cristina Grigore în 9 Dec 2011
Jeremy Renner îl vrea pe  Matt Damon în Bourne

Jeremy Renner a declarat că şi-ar dori să joace într-un film al seriei Bourne alături de Matt Damon. Starul lui The Hurt Locker l-a înlocuit pe Damon drept personaj principal în The Bourne Legacy, unde va interpreta un personaj pe nume Aaron Cross.

„Producătorii îl ţin în viaţă pe Jason Bourne, aşa că cine ştie în ce direcţie au de gând să meargă pe viitor cu scenariul”, a spus el pentru ShortList.com. "Şi această nouă versiune a francizei va fi cu siguranţă un succes, însă poate aş putea până la urmă să joc alături de Matt Damon. Asta ar fi grozav. Îmi place foarte mult de Matt”.

Iată ce mai dezvăluit actorul despre noul film. „Au păstrat numele, stilul, tonul şi formatul filmelor Bourne anterioare. Este vorba despre un nou program secret de antrenament, asemenea Treadstone, şi de o serie nouă de spioni creaţi special pentru acest gen de muncă”.

„Vom filma în Calgary până la Crăciun şi apoi vom merge în Filipine pentru câteva luni pentru a duce proiectul la bun sfârşit. Totul este aproximativ la fel. Felul în care este filmată pelicula, viteza de desfăşurare a acţiunii, nivelul de adrenalină şi luptele pline de nerv. Va fi un film curajos şi întunecat”, a continuat Renner.

Nu este prima dată când viitorul Hawkeye din The Avengers spune că i-ar plăcea să joace alături de Damon, el menţionând şi într-un interviu anterior că actorul „este un tip grozav” şi care a avut numai cuvinte bune de spus la adresa lui încă de când s-au întâlnit prima dată.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 18 decembrie 2011 12:10
pana la urma , conteaza ce vor producatorii , nu Renner ,
robywolf19 pe 29 decembrie 2011 21:14
Pai producatorii l-au implorat pe Matt sa joace in acest film dar nu a acceptat el deoarece a considerat ca filmul va fi unul slab!
margott pe 8 mai 2012 19:17
Sincer, ce rost are filmul daca Matt Damon nu va mai juca ?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells