Începe producţia lui The Tomb, cu Arnold Schwarzenegger şi Sylvester Stallone

de Cristina Grigore în 15 Mai 2012
Începe producţia lui The Tomb, cu Arnold Schwarzenegger şi Sylvester Stallone

După anticipatul The Expendables 2, Sylvester Stallone şi Arnold Schwarzenegger au reluat colaborarea în The Tomb, un film acţiune à la Prison Break ce a dat recent deja startul producţiei, după cum menţionează studiourile într-un comunicat de presă.

Alături de Curtis Jackson (50 Cent), Jim Caviezel, Sam Neill şi alţii, cei doi veterani ai peliculelor de acţiune vor intra în rolurile a doi deţinuţi dintr-o închisoare de maximă securitate, care pun la care un plan de evadare. Stallone va fi Ray Breslin, autoritatea supremă în materie de elemente de securitate, ce a creat şi sistemul high-tech folosit de unitatea de detenţie în care ajunge în urma unei înscenări.

Schwarzeneger va fi Emil Rottmayer, ajutorul lui Breslin în planul de evadare, un deţinut cu o personalitate complexă, uns cu toate alifiile, un fel de lider psihologic al puşcăriaşilor, pe care îi motivează în lupta cu mediul dezumanizant şi demoralizator al închisorii.

Lansarea filmului este programată pentru 2013.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
sarge pe 15 mai 2012 11:42
Ce prieteni buni au devenit cei 2......
xerses pe 15 mai 2012 16:28
Si pe mine ma bucura prietenia dintre ei doi.E clar, se vor distra grozav la filmari....
Costirik pe 15 mai 2012 16:50
astia nu stiu cand sa renunte parca ar fi doua fosile:))) la cum se misca probabil filmul va fi un slow-motion natural:)))
leu_eraser pe 17 mai 2012 08:12
Eu cred ca o sa iasa un film foarte bun. Nu conteaza varsta ci experienta. (Vezi Sean Connery, Anthony Hopkinks, Robert de Niro, etc.)
alex_il_fenomeno pe 4 iunie 2012 17:09
uite ceva demn de urmarit .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells