Imagine cu românul Sebastian Stan din Captain America

de Cristina Grigore în 4 Feb 2011
Imagine cu românul Sebastian Stan din Captain America

Mai sunt doar şase luni până când vom putea vedea pe marile ecrane de la noi filmul lui Joe Johnston, Captain America: The First Avenger (cu premiera pe 5 august), iar noi imagini şi informaţii au fost date publicităţii din această a treia producţie Marvel a anului (după Thor – 6 mai şi X-Men: First Class – 3 iunie).

Pe Screen Crave găsim şase imagini din film, majoritatea preluate din ultima ediţie a Empire Magazine, cu Chris Evans pe copertă, în costumul de Captain America. Îi mai putem vedea pe Sebastian Stan, ce va fi Bucky Barnes, partenerul de încredere al protagonistului, Hayley Atwell, drept Peggy Carter (cu arma), Richard Armitage în rolul lui Heinz Krueger (cel bruscat de supererou – aici fără costum), iar în imaginea mică, pe Natalie Dormer drept soldatul Lorraine şi Tommy Lee Jones în costumul colonelului Chester Phillips.

Deşi în fotografii nu apare şi Samuel L. Jackson,  acesta îşi va face totuşi apariţia în The First Avenger, aşa cum a declarat într-o emisiune a NBC. O apariţie scurtă va avea şi în Thor, însă nu ştie, deocamdată, dacă scenele pe care a fost invitat să le filmeze vor apărea în respectivele pelicule sau doar pe genericul de sfârşit. Este sigur însă că în viitorul film The Avengers va avea o parteneră, care va apărea permanent alături de el în film, şi că aceasta nu va fi The Wasp, o supereroină despre care se bănuia ca ar putea apărea în filmul regizat de Joss Whedon.

O altă informaţie interesantă vine de pe Hero Complex, unde Johnston a dat câteva lămuriri despre personajul interpretat de Stebastian Stan, lăudându-l pe actorul de origine română, născut în Constanţa: „Când apare pe cameră, eşti fascinat de prezenţa lui. Este un actor grozav, chiar a adus ceva neaşteptat rolului său” şi a adăugat: „De fapt, el a fost iniţial propus pentru rolul lui Steve Rogers, dar nu avea aceeaşi figură serioasă, aura acea gen vreau să lupt pentru ţara mea pe care o are Chris în acest rol. Nu era potrivit pentru Captain America, dar cred că e perfect pentru Bucky, deoarece poate reda foarte bine şi acea latură întunecată a personajului.”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
mirko pe 4 februarie 2011 09:36
Un film care este foarte asteptat de toata lumea... sa vedem cat de bine poate sa iasa. e foarte antrenant si plin de surprize... sper ca placute! :)
iuli_manoiu19 pe 4 februarie 2011 09:38
Sebastian Stan e roman, din Constanta, s-a mutat in America la varsta de 8 ani. A jucat si in Gossip Girl
zempty pe 4 februarie 2011 11:26
Felicitari pentru Stan , din cate stiu eu Bucky moare salvandu-l pe capitan de pe o racheta , sper sa il vedem mai mult in film .
JohnnyAddams pe 4 februarie 2011 12:12
DAMN! He looks great!

De fapt Bucky moare salvandu-l pe capitan si invie mai tarziu ca The Winter Soldier, un inamic al capitanului. Stan joaca perfect ca villain. De asemenea va putea fi vazut anul acesta in The Apparition, un thriller in care va juca rol principal, film scris si regizat de Todd Lincoln.

georgecc pe 4 februarie 2011 12:44
Johnny, esti homo frate?
"DAMN! He looks great!"- hai ca l-ai lua o data.

LaFox pe 4 februarie 2011 12:46
100%
JohnnyAddams pe 4 februarie 2011 12:54
Ce legatura are? Ma refeream la faptul ca arata bine in film ca ajutorul Capitanului.
JohnnyAddams pe 4 februarie 2011 12:55
@LaFox : ai invatat procentele? Stiam eu ca in Sadova se invata mai tarziu....
LaFox pe 4 februarie 2011 13:03
da m-a invatat mama ta
AbrahamLincoln pe 4 februarie 2011 14:57
Ba , nu sunt de partea lui JohnnyAddams in nici un caz , dar orcum , LaFox , tu esti un terminat ma frate , ti-am mai vazut unele comentarii , si , ce sa zic , N-AI VIITOR , cred ca si tu esti constient de asta !
LaFox pe 4 februarie 2011 15:21
se scrie "oricum".
alt terminat pe aici.

georgecc pe 4 februarie 2011 15:27
Abraham esti un fel de carmen harra sa inteleg!wow!
JohnnyAddams pe 4 februarie 2011 16:47
@LaFox : Din cate vad eu tu esti singurul terminat. No lifer mai bine spus.

@mircea : ai vreo problema? Da, sunt bucurestean, prefer Bucuresti in loc de Sadova.

mircea pe 4 februarie 2011 17:09
da am vreo problema,ai plecat vreodata din buc.? ai vizitat tara asta? sau stai toata ziua cu nasu in calculator si te dai destept? as putea spune ca tu esti un NO LIFER.
Numai comenta aiurea, nu vezi ca toata lumea se cearta cu tine.
Vad ca scrie ca ai 20 de ani?serios? eu mai mult de 14 nu iti dadeam.

JohnnyAddams pe 4 februarie 2011 17:12
@georgecc : am o intrebare: esti terminat? Daca am spus ca tipul arata bine ca Bucky inseamna ca sunt gay? De unde scoti replicile astea, din ghena? De la "LaFox" nu am la ce ma astepta, are 12 ani si e no-lifer, cel putin asta dovedeste prin posturile sale expirate. M-a innebunit cu celebra sa replica "Disney=Romania", desi nu vad logica, il las sa o scrie la infinit.
JohnnyAddams pe 4 februarie 2011 17:13
@mircea : sa vizitez tara nu inseamna sa merg in Sadova, vizitez tara in locurile care ma intereseaza, nu vad logica postului tau, de ce m-as duce in Sadova? Ma pot uita la Leana si Costel in loc sa ma duc acolo. Nu am 20 de ani, am 16 . Vrei un buletin, te ajuta?
Mircea.. pe 4 februarie 2011 17:23
JohnnyAddams , ha ha tu esti ma ala care a scris ca disney este ca romania? stai ca mi-am amintit, m-am amuzat rau cand am citit in ziua aceea. te dadeai tu mare destept!
este clar! get a life soon!

LaFox pe 4 februarie 2011 17:30
da ma si johnny este gay. si este tare suparat ca l-a parasit "iubitu" si de aceea se cearta cu mine.
Nu ma mai lasa deloc in pace! LASA-MA FRATE ODATA!!!

Monotone pe 4 februarie 2011 17:42
Se putea sa nu se nimereasca 2-3 gay sa o "arda" romaneste pe stirea asta?!

Din cauza asta, Sebastian Stan si-a renegat demult tara de origine si probabil inca se simte atacat cand cineva face legaturi cu ea.

Mircea.. pe 4 februarie 2011 19:03
AbrahamLincoln si JohnnyAddams = aceeasi persoana! au acelasi IP.

Sad very sad.

bella pe 4 februarie 2011 19:14
Lincoln mai bine tu te-ai duce pe acel site sa te calmezi!

Gata terminati!

Cat despre Sebastian Stan,oricum lui ii este cam rusine sa spuna ca-i din Romania.

bella pe 4 februarie 2011 19:39
Cat de educat este abraham!sunt "uimita"!
Mie sincer mi se pare ca este cam obsedat sexual ca numai despre siteuri porno vorbeste, "sex cu mama ,cu bunica".
Ce pervers nenorocit!
Piei drace!

AbrahamLincoln pe 4 februarie 2011 19:40
Bai Mircica , daca nu ai avut replica la ce ti-am spus deoarece sti ca este adevarat , aia e , nu am vrut sa te fac de ras si sa vada si altii ! Hai , acum du-te culca-te , e tarziu pentru tine !
JohnnyAddams pe 4 februarie 2011 19:40
@Mircea.. : din pacate l-ai umilit pe LaFox, el scrie in fiecare post "Disney=Romania", se pare ca ai inteles gresit mesajul meu, de fapt m-ai incurcat cu "LaFox". Mi se pare ciudat ca LaFox nu a realizat asta sa iti zica ceva.

Esti penibil rau de tot, cum poti sa spui ca am aceeasi ip cu un om cu care m-am certat la o stire de genul acesta incontinuu?

@LaFox: cati ani? 12?

@bella: oamenii prosti vorbesc prostii. Sebastian Stan a spus mereu in interview-uri ca este original din Romania, asa ca nu mai baga vrajeli daca nu stii.

JohnnyAddams pe 4 februarie 2011 19:43
"JohnnyAddams , ha ha tu esti ma ala care a scris ca disney este ca romania? stai ca mi-am amintit, m-am amuzat rau cand am citit in ziua aceea. te dadeai tu mare destept!"

Replica asta e epica.....ce zici LaFox, te reprezinta?

Mircea.. pe 4 februarie 2011 19:46
JohnnyAddams, nu comparai tu ma romania cu disney cand vorbeai despre pixar.
frate cazi in penibil.

bella pe 4 februarie 2011 19:52
sau poate este mama ta?nu te-ai gandit la asta?
faci si tu sex baiatule? ma indoiesc! Pt ca cu toaletele publice nu poti face sex.

AbrahamLincoln pe 4 februarie 2011 20:11
Bella , asta da raspuns , mai ales partea cu mama ! Esti geniala , sigur IQ-ul se invarte undeva in jurul cifrelor 30 - 40 ( nu ca as avea speranta ca tu sa sti ce inseamna ) ! Hai , ca prea lungim vorba , iar tu intarzi la munca , te asteapta tiristii . . .
JohnnyAddams pe 4 februarie 2011 20:45
@Mircea.. : Esti ratat sau te prefaci? Te intreb cu frumosul. Eu am comparat Disney cu Pixar, ce legatura avea cu Romania? Esti penibil rau, visezi noaptea ce spui aici?
georgecc pe 4 februarie 2011 21:05
Noi nu producem nimic ,suntem doar ingropati in datorii aka la FMI,de aceea tara asta este printre cele mai sarace din lume.
Mai Johnny il locul tau as tace acum ,rad si curcile dracu de tine.

AbrahamLincoln pe 4 februarie 2011 22:11
Bai Mircea , lasand ,,tachinarile" si gluma la o parte , tu chiar esti un om PROST ! Sa iti explic de ce ... Nu comparati Disney cu Pixar. E ceva gen Romania cu America , unde Romania e Disney ! Prin aceasta fraza , Johnny a a vrut sa evidentieze ca Pixar este mult mai buna decat Disney , nu s-a referit ca Romania ar produce ceva ! Intradevar , pentru un om ingust la minte asa ca tine , e o fraza mai greu de inteles , dar nu are nici o legatura cu faptul ca Romania ar avea vreo treaba cu Disney ! Acum , ca sa iesi din ridicolul in care ai picat , probabil o sa vi cu vreo explicatie SF , dar iti spun , mai citeste odata fraza , apoi inca odata , si apoi inca de cateva ori , si vei vedea ca am dreptate ! E valabil si pentru georgecc , dar asta numai in cazul in care stie sa citeasca ( probabil ca , atunci cand scrie pe cinemagia , e vreun prieten pe la el care scrie dupa dictare ) !
andu7zu pe 4 februarie 2011 22:23
Se observa usor ca acest articol are multe accesari ....
Uimitor nu stiam ca un roman e sus......chiar daca nu este chiar atat de sus.......dar totusi

georgecc pe 4 februarie 2011 22:33
AbrahamLincoln si JohnnyAddams zici ca sunteti doi gay daia care se pupa in cur unul pe celalalt!
AbrahamLincoln pe 4 februarie 2011 22:43
Frumos raspuns bai georgecc , denota un mare caracter si o mare cultura ! Dar , pana la urma , cand vezi ca esti facut de ras , e si normal sa apelezi la astfel de afirmatii josnice , cu toate ca mai bine e sa taci , dar na , unuia ca tine nu-i poti cere asta !
JohnnyAddams pe 4 februarie 2011 22:50
@AbrahamLincoln : lasa-i in pace, li s-a vazut incultura, nu are rost sa continui sa vorbesti cu niste oameni care cand vad ca nu sunt in stare sa inteleaga o simpla fraza, incep sa atace.
AbrahamLincoln pe 4 februarie 2011 22:54
Corect !
bella pe 4 februarie 2011 23:42
Stapanul si catelul!
In rolul stapanului, dl johnny,iar in rolul cainelui care linge de pe jos, lincoln.

AbrahamLincoln pe 5 februarie 2011 00:57
Bella , in sfarsit vi si tu de la munca , sa inteleg ca o parte a serii lucrezi pe traseu , iar o parte la domiciliu ! Interesant . . . Spune-mi si mie te rog tariful , sunt curios cat iau prostituatele astea de presteaza servicii si acasa . . . Astept raspunsul tau, asta bineinteles dupa ce o sa termini cu clientul pe care probabil ca-l ai chiar in acest moment . . .
ChristianCage00 pe 5 februarie 2011 09:55
M-am cat m-am ras pe prostii aia: bella, georgecc si Mircica Bo$$ din Sadova. E penala faza aia in care se chinuie ala sa inteleaga o replica usoara.

Mircea, tu ai creier in capul ala? George, tu ai? Pun pariu ca un copil de 7 ani ar fi inteles ca nu s-a facut o comparatie cu Romania, voi nu aveti creier si distrugeti Cinemagia prin prostia voastra.

PLEASE LEAVE!

Nicottine pe 5 februarie 2011 10:55
WOW! Chiar ma bucur pentru Stan. Am incercat sa-i urmaresc evolutia, chiar daca asta a inseamnat sa fi urmarit Spread sau The Covenant(ingrozitoare), dar el are calitatile unui star.
Un sfat pentru frustratii ce au comentat, cel mai intelept cedeaza primul.

Krakatau pe 5 februarie 2011 16:49
Voi sunteti incredibili. Oameni buni, ce facem cu indivizii astia?
M-am cam certat si eu cu unii cu altii pe-aici, dar nu in asa hal, deja s-a depasit de mult limita bunului simt.

Krakatau pe 5 februarie 2011 17:39
Sa intelegi prost o formulare se poate intampla oricui. Am citit comentariile, nu da nimeni dovada de incultura, la fel cum nimeni nu da nici dovada de cultura. Jigniri in dreapta si-n stanga ati facut toti. Tragand linie, nu cred ca e vreunul mai prejos decat altul.
Pe mine cel mai mult m-a deranjat replica de mare bucurestean a lui JohnnyAddams in care ia peste picior provincia.

JohnnyAddams pe 5 februarie 2011 17:44
Nu am luat provincia peste picior, nu stiu unde ti s-a parut tie ca am facut asta, nu am nimic cu cei care nu locuiesc in Bucuresti, nu toata lumea s-a nascut in Bucuresti.E adevarat ca am spus ceva despre Sadova, insa am facut datorita faptului ca acest sat este cunoscut ca un sat taranesc, nimic mai mult, iar omul caruia i-am adresat aceasta replica merita statutul de taran.
Radu1711 pe 5 februarie 2011 17:55
abia astept sa vad filmul, se anunta unul foarte tare
AbrahamLincoln pe 5 februarie 2011 18:09
Bai Krakatau , hai sa fim seriosi , cand nu intelegi ceva , ok , nu e nici o problema. Dar cand nu intelegi ceva , si incerci sa ii injosesti pe altii , incercand sa-ti sustii varianta orbeste , ignorand complet parerile din jur , e o problema. Ti se pare normal sa fiu facut gay pentru ca i-am luat aparare lui Johnny ?! Daca acei indivizi nu erau preocupati numai sa jigneasca , ar fi observat ca m-am contrat destul de rau cu el la o stire anterioara ! Recunosc ca si eu am jignit destul de rau , dar barimi eu am fost in stare sa dau o explicatie in legatura cu o fraza ( ce-i drept , orice om care a intrat la viatza lui intr-o scoala ar fi putut asta ) ! Nu oi fi dat eu dovada de mare cultura , dar ei au dat dovada de incultura !!!
legolas05 pe 5 februarie 2011 19:39
astept sa vad filmul....pare a fi foarte frumos
peterpanrmx pe 6 februarie 2011 01:12
"Krakatau "!.....da zine acuma , fara "vrajeala"(de aea de a ta:)[tipica tie])....ai "mutat vre o cativa munti", cat timp s au certat "baietii" si "fetele" intre ei?ai incruntat "fruntea senina" ?...ti ai "ros" oleaca ungiile?...ti ai "pus oleaca capul la contributie"?...si ce ai zis:"mai...parca rubrica asta nu are ceva!oare ce sa n aiba?Aaaaa....!DA!...pe "mine" nu ma are!"...si iaca hop-top!TU!Krakatau....cu o replica foarte "inteligenta" de a ta:"Oameni buni, ce facem cu indivizii astia?"....NU!Krakatau!GRESIT!"Ce ne facem "noi" cu tine!"...asta i intrebarea!(marea dilema)....si hop-top,inevitabil am "aparut" si eu(nu m am putut abtine-la fel ca si tine dealtfel...da din cauza ta...daca taceai...taceam si eu)....si lasa i "oamenii" sa se "distreze n felul lor"!tot timpul treb sa fii tu ala "destept", care "aplaneaza situatia"!(chipurile)....p.s.:si stiu ca tu erai "chief atuncea"!
Krakatau pe 6 februarie 2011 04:14
Johnny - am incercat un pic sa te provoc prin replica de mai sus, dar vad ca ai raspuns civilizat, si deci continui si eu in aceeasi linie. Eu am boala pe bucuresteni si, desi nu sunt toti la fel, replicile de genul ma ofenseaza, pentru ca ei in general nu sunt capabili sa vada barna din ochii lor atunci cand observa un betigas in ochii altora. Nu generalizez, nu spun ca esti asa, doar ca insiruirea aia de replici ma duce cu gandul la asta. Si mi se pare un pic deplasat sa faci pe cineva taran si mai ales sa faci trimitere la o anumita zona rurala, dar fiecare cu conceptiile lui. Altfel, ma scuzi daca te-am judecat gresit ;)

Abe - toti gresim si mi se pare destul de funny sa acuzi pe cineva de jigniri, cand si tu le practici, chiar daca, poate, la o scara mai mica.
Da, cand cineva injosesti pe altcineva ca urmare a unei greseli comprehensive, normal e sa iti ceri scuze dupa ce le lamuresti. Dar si impulsivitatea asta e comuna multora, nu trebuie sa dam cu sabia. Tu ii faci prosti, inculti, etc. Te-as fi combatut, dar..
Uite, Peter Pan zice ca eu mi-am facut un cont fantoma (mi-a luat ceva secunde bune sa inteleg ps.-ul)...nu intelege ceva, vrea sa ma injoseasca cu asta, isi sustine orbeste ideea, ignorand faptul ca e singurul caruia i s-a sculat in cap aceasta ipoteza conspirationista...deci se pliaza perfect descrierii. Asa ca, s-ar putea totusi sa ai dreptate.

Initial credeam ca ti-ai facut un scop in viata in a te lua de mine pe Cinemagia, dar se pare ca asta e atitudinea ta generala fata de ce nu-ti convine. Nu pot spune acelasi lucru si despre Peter Pan.

AnnaMaria19 pe 6 februarie 2011 15:36
Hehe romanul nostru,sunt mandra de el si ma bucur foarte mult ca avem un asemenea actor talentat si norocos
Krakatau pe 6 februarie 2011 16:50
El a fost naiv, neatent, termenul tau pentru asta ar fi de 'prost', dar nu vad legatura cu incultura. Una e sa fii cult si alta e sa fii inteligent. Respectiv incult/prost.
Iar tu esti fantastic :)) Te iei de altii ca afirma ca esti gay, iar 4 randuri mai jos faci pe cineva prostituata :))

peterpanrmx pe 6 februarie 2011 19:52
"doi ursi".....se leganau pe o panza de "paianjen"!
mato pe 7 februarie 2011 17:43
a aparut primul trailer:X:X:X:X http://www.youtube.com/watch?v=ZnE4uzT7sro
RomaniaMare pe 14 februarie 2011 19:59
Linistiti-va, oameni buni!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells