Ian McKellen: "Nu mai vreau să-l joc pe Gandalf"

de Ştefan Dobroiu în 25 Sep 2009
Ian McKellen: "Nu mai vreau să-l joc pe Gandalf"

Ian McKellen l-a interpretat pe cel mai iubit vrăjitor senior al tuturor timpurilor, dar s-a cam săturat să-şi poarte toiagul şi pletele fluturânde pe platourile de filmare. Asta chiar dacă McKellen declară că de-abia aşteaptă să înceapă The Hobbit alături de Guillermo del Toro şi Peter Jackson.

Iată ce a spus McKellen: "Nu vreau să-l mai joc pe Gandalf. Dacă joci un rol care are parte de o mulţime de atenţie vei primi întotdeauna exact acelaşi gen de roluri. L-am jucat pe cel mai bun vrăjitor şi sunt fericit să mă reîntâlnesc cu el. Exact asta am să fac cu The Hobbit şi Guillermo del Toro".

Cum era şi logic, în The Hobbit Gandalf nu va fi liderul imaculat al armatelor pornite împotriva lui Sauron, ci Gandalf cel Sur, varianta sa mai tânără, aventuroasă şi glumeaţă. Ai putut vedea deja această versiune a personajului în primul film din trilogia Stăpânul inelelor: Frăţia inelului.

"Gandalf cel Sur este favoritul meu", a comentat McKellen. "Şi al lui Peter Jackson. Peter îl plăcea pentru că n-avea nicio problemă să se murdărească. Dormea în tufişuri, era apropiat de pământ şi nu chiar aşa de spiritual. Era şi mai amuzant", a spus actorul britanic, care va începe la anul filmările la The Hobbit. În acest moment nu se ştie cine îl va interpreta pe Bilbo Baggins, personajul principal, pornit alături de o trupă de pitici să recupereze comoara acestora din bârlogul balaurului Smaug.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
X pe 25 septembrie 2009 09:35
Conform atat romanului cat si trilogiei lui Jackson Gandalf cel Sur este varianta mai in varsta a lui Gandalf si a fost interpretat ca atare. Gandalf cel Alb este si apare mai tanar, mai in putere si evident "upgradat" in urma mortii survenite dupa lupta cu Balrogul si a reincarnarii prin care trece in Valinor.
Anonim pe 25 septembrie 2009 20:53
Ce e amuzant e ca baieti de la cinemarx au alta parere , unde el e f foarte incantat ca ava juca din nou rolul lui gandalf

http://www.cinemarx.ro/stiri-cinema/ian-mckellen-vorbeste-despre-the-hobbit/

HappyKid pe 9 aprilie 2010 17:19
eee,si tare a respectat ce a zis.dar nici nu vedeam pe altcnv in rolul lui!!
Radu1711 pe 16 aprilie 2010 15:22
poate si saracu om s-a saturat de atat Gandalf, a jucat bine oricum
cetateanu pe 3 octombrie 2010 17:16
Ma bucur pentru ca se face o continuare si pentru ca Ian McKellen accepta sa-l joace in continuare pe Gandalf.
narcis pe 7 mai 2011 14:41
gandalf si gandalf cel sur sunt amandoi buni cel mai mult mie din film imi place de ''legolas'' orlando blum cel mai bun actor

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells