Happy Feet 2 dansează periculos în noul poster al filmului

de Cristina Grigore în 27 Iul 2011
Happy Feet 2 dansează periculos în noul poster al filmului

La fel de simpatici şi plini de vervă ca în primul film, pinguinii dansatori din Happy Feet sunt gata sa dea buzna din nou pe marile ecrane în această toamnă – lansarea în România este programată pentru 25 noiembrie – iar posterul teaser al filmului, publicat de Moviefone, ţine să ne reamintească acest lucru.

După ce ne-au arătat ce le pot picioarele în primul trailer al filmului, Mumble (Elijah Wood), Gloria (Pink, care a înlocuit-o pe Brittany Murphy după decesul acesteia), puiul lor Erik (Elizabeth Daily), dar şi Sofia Vergara, Robin Williams, Matt Damon, Hank Azaria şi Brad Pitt (care dau glas altor personaje din film) vor demonstra că fiecare pas contează, mai ales când lucrurile devin periculoase… Dar ce se întâmplă în noua peliculă?

Fiul lui Mumble şi al Gloriei, Erik, este ruşinat de faptul că nu poate dansa la fel ca tatăl său, aşa că fuge de părinţi şi îşi găseşte un alt mentor în persoana lui The Mighty Sven, un pinguin capabil să zboare. Lucrurile se complică însă în asemenea măsură, încât Mumble trebuie acum să apeleze la întreaga populaţie a pinguinilor şi la aliaţii acestora, pentru a îndrepta lucrurile.

În ciuda coloraturii vesele a cuvântului „two” din poster, care ne duce cu gândul la Rio şi ale sale ritmuri de salsa, prezentarea din trailer este făcută într-un ton ceva mai săltăreţ, inspirat din melodia lui Justin Timberlake, Sexy Back. Un plus al filmului ar putea veni din 3D-ul peliculei, Happy Feet fiind, totuşi, una din producţiile ce ar merita văzute în această variantă.



Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 27 iulie 2011 09:59
Mi-a placut primul film asa ca il voi urmari si pe cel de-al doilea.
Bayard pe 27 iulie 2011 14:21
Primul a fost superb.... al 2-lea.... judecand dupa trailer o sa fie un dezastru.
cristi23 pe 27 iulie 2011 15:06
am vazut primul si a fost super...abia astept sa vad si 2
Erwin.Rommel pe 27 iulie 2011 18:09
Asteptam, sa speram ca va fi cel putin la fel de bun ca si primul.
alex_il_fenomeno pe 28 iulie 2011 13:13
ma bucur ca se face o continuare al acestui film placut !
Sorin87 pe 28 iulie 2011 23:22
prima parte a fost foarte buna a 2-a sper sa fie si mai buna
testare pe 3 decembrie 2011 22:30
GOOO MUMBLEE !! :p

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells