Hailee Steinfeld, primul rol după True Grit

de Cristina Grigore în 19 Feb 2011
Hailee Steinfeld, primul rol după True Grit

Tânăra vedetă din True Grit, Hailee Steinfeld, se pregăteşte să “strălucească” din nou în Forgotten, adaptarea romanului SF cu acelaşi nume al autoarei Cat Patrick în care a fost aleasă drept protagonistă, scrie Deadline.

Studiourile Paramount, cele care au produs şi distribuit western-ul fraţilor Coen, au achiziţionat drepturile de producţie ale cărţii şi intenţionează să o menţină pe Steinfeld în atenţia publicului cu acest nou rol. Deşi va fi lansată abia în luna iulie, cartea a atras deja aprecierile criticilor şi ale altor autori, cei de la New York Times numind-o „o experienţă fascinantă”.

În Forgotten, Steinfeld va fi London Lane, o adolescentă de 16 ani a cărei memorie dispare în mod ciudat în fiecare dimineaţă la 4:33. Când se trezeşte, tot ce îşi poate „aminti” sunt întâmplări din viitorul său, alături de personajele care apar în acestea. Pentru ca viaţa sa să poată avea un curs cât de cât normal, London se bazează pe notiţe şi sprijinul unui prieten apropiat. După o serie de imagini din viitor, în care nu se regăseau şi băiatul care i-a furat inima, tânăra începe să îşi pună întrebări despre trecut şi misterul ce învăluie neobişnuita sa pierdere a memoriei.

Deoarece proiectul este abia în faza de început, fiind centrat pe nominalizata la Oscar din True Grit, cei de la Paramount urmează să aleagă acum ceilalţi actori din distribuţie, inclusiv scenaristul şi regizorul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Sync pe 19 februarie 2011 15:26
Pare interesant dar cred ca va dura ceva vreme pana v-a aparea si filmul,iata cum se naste o noua stea
Radu pe 19 februarie 2011 15:29
*va aparea
Sync pe 19 februarie 2011 15:50
exact :))
rob3rt_89 pe 19 februarie 2011 16:40
se aseamana cumva cu memento.......hailee steinfeld si saoirse ronan mi se par cele mai promitatoare tinere actrite de la hoolywood , astept cu nerabdare evolutia lor...
Krakatau pe 19 februarie 2011 17:37
Sa mai spuna careva ca fata asta nu e foarte frumoasa...
Ce am remarcat eu e ca majoritatea actritelor adoloscente joaca in general personaje cu 1-2-3 ani mai mici decat varsta lor din realitate. Hailee, in schimb, a jucat la 13 ani rolul unei fete de 14, iar acum la 14 va juca rolul uneia de 16. O fi expresia maturitatii prestatiilor.
Cum zicea si cineva mai sus, si ea si, mai ales, Saoirse Ronan au prins roluri foarte bune in ultima vreme, care le-au propulsat mult. Dakota Fanning, de exemplu, e considerata de multi ani o viitoare mare stea, dar, cu toate astea, nu a prins inca un rol care sa o ridice cu adevarat.

legolas05 pe 19 februarie 2011 21:03
foarte fain pentru ea...merita...este o actrita tanara s joaca bine
JohnnyAddams pe 20 februarie 2011 13:35
Dakota Fanning a fost ridicata de reclama, Dakota este genul de actrita copil care cand se maturizeaza se pierde, au fost multi actori de acest gen (ex: Haley Joel Osment) care la 9 ani au performante fabuloase, iar apoi se pierd si nici nu mai primesc roluri bune, in unele cazuri producatorii/regizorii nu mai cred in ei.
Piratu pe 20 februarie 2011 13:38
un fel de Memento filmul,numa ca cateva note mai originale....
alex_il_fenomeno pe 21 februarie 2011 19:41
wow , are tot viitorul in fata , si deja reuseste sa prinda roluri in filme mari ! cred ca , daca se tine de treaba va ajunge departe !
Moody pe 24 februarie 2011 14:01
Ma bucur ca o sa aiba un film dupa True Grit in care o sa poata sa isi demonstreze din nou talentul. Cred ca de acum incolo ofertele vor tot curge, atat sa se gandeasca bine ce filme isi alege si o sa ajunga in cativa ani una dintre cele mai apreciate vedete de la Hollywood.
Malina pe 27 februarie 2011 20:00
Hailee Steinfeld merita Oscarul si lumina reflectoarelor deoarece a jucat foarte bine True Grit si are numai14 ani.Jos palaria si eu o respect.
RomaniaMare pe 2 martie 2011 17:56
Ii urez o cariera de succes !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells