Grunberg despre noul film Star Trek

15 Mai 2006
Grunberg despre noul film Star Trek
Acum cateva zile Variety ne anunta ca noul film Star Trek va fi regizat si produs de J.J. Abrams si ii va avea ca protagonisti pe tinerii Kirk si Spock. Abrams a confirmat ca este implicat in noul film, dar ca nu aceasta va fi povestea.
Intr-un interviu recent, vedeta serialului TV Alias Greg Grunberg – prietenul cel mai bun al lui Abrams – a spus ca Star Trek 11 ii va avea de fapt ca protagonisti pe cei doi eroi.
Cumva Abrams face pe secretosul?
Grunberg afirma: “Cred ca va fi vorba de inceputuri, cand erau ei tineri, asa ca vor trebui sa dea rolurile unor actori mai tineri. Cred ca va fi interesant, uitati-va ce-a facut J.J. cu franciza Mission Impossible. E posibil sa faca acelasi lucru cu Star Trek."
Actorul care apare in tot ce face Abrams, inclusiv Mission: Impossible 3 – aprecieaza ca fanii seriei vor fi afectati de revenirea lui Kirk si Spock, mai ales ca vor fi interpretati de alti actori. Jumatate din fani nu va fi de acord cu revenirea celor doi, iar cealalta jumatate va fi incantata. Dar J.J. va aduce si un val nou de public, sunt sigur de asta."
Grunberg are deja asigurat un rol in film, chiar daca va fi numai un cameo in care va juca un ofiter al Flotei Stelare care este ucis in primele minute din film – dar a avut grija sa-si exprime interesul pentru un rol in noul Star Trek in mod public: "Sa vedem... sa-mi verific agenda... Trebuie sa glumiti! Normal ca vreau sa joc in filmul asta!"
Taguri:  Greg Grunberg

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells