Gary Ross va scrie şi va regiza Venom

de Răzvan Boboc în 9 Oct 2009
Gary Ross va scrie şi va regiza Venom

Gary Ross (Seabiscuit, Dave) va scrie scenariul şi va regiza noul film Venom, spin-off al seriei Spider Man, anunţă Variety. De altfel, Ross este cel care scrie şi scenariul pentru Spider-Man 4.

Ross va prelua cele două variante ale scenariului scris de Paul Wernick şi Rhett Reese (Zombieland).

În Spider-Man 3, Venom a fost jucat de Topher Grace. Se pare că acesta nu se mai află în graţiile producătorilor şi nu va interpreta acest rol în spin-off.

Harry Ross a fost nominalizat de patru ori la premiile Oscar, pentru scenariile filmelor Seabiscuit, Dave şi Big. Pe de altă parte, este şi câştigătorul Zmeurei de Aur pentru cel mai prost scenariu, pentru The Flintstones (1994).

Părerea ta

Spune-ţi părerea
adi pe 4 decembrie 2009 13:19
e bun
mario pe 1 februarie 2010 11:39
daaaaaaaaaaaaaaaa





















spider-man e mai bun venom e un rau si ce urat daca as fi spider-manm la msi batut

Radu1711 pe 17 aprilie 2010 00:29
foarte buna ideea, as vrea sa vad cum arata spider-man 4
valigeo96 pe 10 august 2011 12:04
A aparut trailer...filmul este un reboot al seriei si in rolul principal il gasim pe Andrew Garfield (Reteaua de socializare).Un actor foarte bun dupa parerea mea,cred ca va face treaba buna.Filmul e intitulat The Amazing Spiderman,gasesti pe youtube si banuiesc ca si pe cinemagia...^ ^
margott pe 29 aprilie 2012 15:12
Era bine sa explicati si voi ce inseamna spin-off, ca nu toti suntem familiarizati cu termenii cinematografici : "derivat sau produs secundar, reprezintă o nouă entitate sau organizație formată prin desprinderea dintr-una mai mare, precum un nou program de televiziune, program de radio, sau joc video" (de pe wikipedia).

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells