Filmările lui The Avengers, oprite după accidentarea lui Jeremy Renner

de Cristina Grigore în 9 Apr 2012
Filmările lui The Avengers, oprite după accidentarea lui Jeremy Renner

Regizorul lui The Avengers, Joss Whedon, a dezvăluit recent pentru The Hollywood Reporter că producţia filmului a trebuit să fie oprită pentru mai multă vreme în urma unei răni suferite de Jeremy Renner.

Actorul, interpretul în film al personajului Hawkeye, obişnuieşte, potrivit lui Whedon, să-şi execute singur scenele de acţiune care îi revin, iar acest lucru s-a desfăşurat până acum fără probleme, deoarece este un cascador talentat, dar şi „un luptător nemaipomenit – modul în care execută loviturile este precis, eroic şi nu are nevoie de dublură”, a spus regizorul. Cu toate acestea, Renner a avut ghinionul să treacă printr-o încercare dureroasă, când, în timpul unei filmări, şi-a rupt parţial un muşchi al spatelui.

„La un moment dat, a făcut o mişcare greşită şi corpul a încetat parcă să mai funcţioneze. Nu puteam face nimic să îl ajutăm. Suferea enorm şi a trebuit să oprim filmările. Le-am continuat abia câteva săptămâni mai târziu”.

În ciuda acestei accidentări, Renner a ţinut să menţioneze totuşi că nu aceste probe fizice au constituit pentru el o provocare, ci alte experienţe: „A trebuit să mă lupt cu un fel de animal de pluş cu înfăţişarea unui lup. Trebuia să fac să pară că lupul este viu şi asta a necesitat un plus de efort din partea mea, iar asta era ca o luptă de stradă, în care eu luptam prin zăpadă cu marioneta asta care mă plesnea peste faţă”.

„Pentru o altă scenă, a continuat el, a trebuit să mă prefac că sunt aproape de moarte şi pentru asta am tremurat din toate încheieturile vreme de câteva minute bune. Pare că este o nimic toată, dar lucrul acesta m-a epuizat mai mult decât întreaga sesiune de filmare”.

Potrivit lui Joss Whedon, pe platourile de filmare ale lui The Avengers nu au existat „orgolii” şi toată lumea a muncit cot la cot, în echipă, pentru a duce la bun sfârşit producţia. Lansarea peliculei în România are loc pe 4 mai.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
catasmile17 pe 9 aprilie 2012 09:48
:) Un film care pe care-l astept cu nerabdare.
zeno.marin pe 9 aprilie 2012 11:38
Ii recomandam setul KOSMODISK®, un produs revolutionar patentat sigur, simplu si eficient care va calma durerile de spate. Sunati acum! Comandati KOSMODISK® si veti primi gratuit cartea de retete naturiste si setul de Magneti Bioenergetici! SUNATI ACUM!
Andrey92 pe 9 aprilie 2012 16:28
Desi este un personaj minuscul in comparatie cu Hulk, Iron man sau Thor, lipsit de puteri, cred ca va fi bine construit si portretizat in filmul ce se va lansa pe 4 mai. Abea astept.
calin88 pe 9 aprilie 2012 20:22
Hawke-eye va iesi mult in evidenta in The Avengers, Renner e un actor excelent si sunt convins ca va fi la nivelul personajului sa din benzile desenate
alex_il_fenomeno pe 4 mai 2012 18:58
pacat de o asemenea veste ... bine ca nu e nimic grav .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells