Filmările pentru Moneyball au fost anulate

de Răzvan Boboc în 23 Iun 2009
Filmările pentru Moneyball au fost anulate

La începutul acestei săptămâni erau programate să înceapă filmările pentru noul lungmtraj al regizorului Steven Soderbergh.  Columbia Pictures, studioul care finanţa proiectul, a anulat pe ultima sută de metri începerea filmărilor, anunţă Empire.

Acum, Soderbergh este în căutarea unui alt studio care să investească 50 de milioane de dolari, bugetul filmului. Se pare că Warner Bros. şi Paramount sunt deja interesate de acest proiect.

Problemele au apărut atunci când Amy Pascal, şeful de la Columbia, a citit varianta finală a scenariului care era foarte diferită de cea pe care el a aprobat-o iniţial.

Filmul Moneyball, cu Brad Pitt în rolul principal, va prezenta povestea lui Billy Beane, directorul general al clubului de baseball Oakland Athletics.

Filmul este inspirat din romanul "Moneyball: The Art of Winning an Unfair Game", scris de Michael Lewis. Romanul prezintă destinul lui Billy Beane, directorul general al clubului de baseball Oakland Athletics, care foloseşte un sistem complicat de analiză pe calculator pentru a forma o echipă care să se califice pentru World Series.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells