Fiica lui Andie MacDowell, la braţul lui Ricky Gervais pentru Globurile de Aur 2012

de Gloria Sauciuc în 11 Dec 2011
Fiica lui Andie MacDowell, la braţul lui Ricky Gervais pentru Globurile de Aur 2012

Rainey Qualley, fiica de 21 de ani a actriţei Andie MacDowell, îl va însoţi pe scenă la ceremonia acordării Globurilor pe Ricky Gervais, gazda evenimentului - în calitate de Miss Globurile de Aur 2012. Anunţul a fost făcut de către Asociaţia Presei Străine de la Hollywood, vineri.

În fiecare an, Asociaţia Presei Străine alege câte un copil al unei celebrităţi pentru a înmâna statuetele la marea ceremonie. Printre celebrităţile care au ajutat la ceremonia acordării premiilor în calitate de Miss Golden Globe, s-au numărat - de-a lungul timpului - Melanie Griffith (şi, apoi, peste ani, fiica acesteia - Dakota Johnson), fiica lui Clint Eastwood, Kathryn Eastwood, Rumer Willis etc.

Rainey Qualley este fiica actriţei Andie MacDowell şi a fostului model Paul Qualley, primul soţ al lui Mac Dowell, cu care actriţa mai are doi copii, un băiat şi o fată. Rainey Qualley va apărea, alături de mama sa şi de actualul ei prieten, Richard Kohnke, în comedia Mighty Fine, acesta fiind şi debutul ei actoricesc. Qualley a declarat, la cocktailul organizat cu ocazia anunţului, că mama ei, Andie MacDowell, o susţine şi îi dă sfaturi la fiecare pas. Rainey Qualley este şi cântăreaţă - îşi compune propriile melodii pentru primul ei album şi cântă live în New Orleans.

Globurile de Aur se vor decerna pe 15 ianuarie 2012.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Beatryce pe 11 decembrie 2011 15:04
norocoasa tipa..
blasteradu pe 12 decembrie 2011 08:37
daca la 21 de ani mai esti copil!!!!
Qube86 pe 12 decembrie 2011 15:49
Trebuia cumva sa apara in atentia presei...Noroc ca are o mama celebra altfel nu stiu daca se auzea ceva de ea...
alex_il_fenomeno pe 18 decembrie 2011 16:52
cred ca este o mare onoare din partea ambilor .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells