Fantastic Voyage, remake-ul lui James Cameron, o poveste de dragoste?

de Cristina Grigore în 30 Oct 2011
Fantastic Voyage, remake-ul lui James Cameron, o poveste de dragoste?

Povestea  despre aventurile unui grup de oameni de ştiinţă care sunt micşoraţi până la dimensiuni microscopice şi injectați cu o navă în corpul unui coleg  va fi recreată de studiourile Twentieth Century Fox. Ocupat cu versiunea 3D a lui Titanic şi cele două continuări ale lui Avatar, James Cameron a pasat regia noului film Fantastic Voyage lui Shawn Levy (Real Steel), rămânând ataşat remake-ului drept producător. Recent, cineastul a vorbit despre evoluţia proiectului cu cei de la Deadline.

„I-am sugerat că această poveste trebuie transformată într-una de dragoste, iar el (Levy) a fost de acord”, a menţionat Cameron, care a subliniat importanţa obţinerii scenariului perfect înainte ca filmul să intre în producţie. Asemenea lui Titanic, noul film Fantastic Voyage (ce va fi filmat în 3D) va avea în centru o premisă înduioşătoare. Personajul principal va fi un doctor a cărei soţie, grav bolnavă, îl face să abordeze o metodă inedită pentru a o salva. Micşorat şi injectat în interiorul corpului partenerei de viaţă, el se loveşte de obstacole de neimaginat odată ajuns în creierul acesteia.

Un posibil protagonist al acestei pelicule a fost, până de curând, Will Smith, căci Levy şi-a exprimat dorinţa de a avea nume de top în distribuţie. Refuzul actorului a lăsat însă locul vacant, Cameron sfătuindu-l pe regizor să aibă în vedere şi actori ai căror nume au acum o rezonanţă mai mică, aşa cum a procedat şi el în cazul lui Avatar.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 30 octombrie 2011 13:03
Mă bucur că nu va juca Will Smith in acest film sin rolul principal. Nu am nimic cu el, dar, cumva, mi se pare total nepotrivit pentru acest rol, mai ales ca este vorba despre un remake...
legolas05 pe 30 octombrie 2011 15:25
asa este
sylgrio pe 30 octombrie 2011 20:24
multe remake-uri se mai fac.au ramas fara idei.
Han_Solo pe 31 octombrie 2011 14:51
Daca nu ai fi asa de snob ti-ai da seama ca acest film merita un remak. Pe vremea cand a aparut originalul nu era tehnologia din ziua de azi pt a face cum trebuie un film ca si Fantastic Voyage. Dar na, ca doar e la moda sa fim anti-remake intram pe net si comentam in necunostinta de cauza.
alex_il_fenomeno pe 31 octombrie 2011 16:24
daca e semnat de James Cameron , merg pe mana filmului !
Bayard pe 31 octombrie 2011 18:30
Wow, o poveste de dragoste intre protagonist si o globula rosie? :))))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells