Ewan McGregor se luptă cu Don Quijote în filmul lui Terry Gilliam

de Răzvan Boboc în 19 Mai 2010
Ewan McGregor se luptă cu Don Quijote în filmul lui Terry Gilliam

Ewan McGregor va interpreta rolul duşmanului lui Don Quijote în noul film al lui Terry Gilliam, inspirat din romanul lui Miguel de Cervantes, anunţă Empire. Este un proiect la care cineastul lucrează de zece ani, dar mai multe probleme financiare au tot amânat începerea filmărilor.

Iniţial, pentru acest rol, Terry Gilliam se gândise la Johnny Depp, dar din cauza filmărilor la Piraţii din Caraibe, programul nu i-a permis să se implice în acest proiect.

Ewan McGregor va intra în pielea duşmanului lui Don Quijote, care va fi întruchipat de Robert Duvall.

The Man Who Killed Don Quijote este programat să ajungă în cinematografe în 2011.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Pinky007 pe 19 mai 2010 10:43
Dupa Tideland si Parnassus... sunt oarecum mai retinut legat de Quijote. Cred ca este una din ultimele (daca nu ultima) sansa a lui Gillian sa ramana acolo sus... Nu ca ar fi fost filme ratate, doar ca dupa prejudecatile din ziua de azi, daca nu este un succes de box office, este un film prost :(
Munchausen pe 19 mai 2010 12:21
Unii dintre noi nu cred in box office. Unii dintre noi vad filmele lui Gilliam si traiesc in ele. Nu ne intereseaza avatarele sau terminatoarele. Ne intereseaza lumea noastra pe care nu ne-o pot lua nici un fel de politicieni mioritici, bancheri elvetieni sau regizori de succes de la hollywood. Poate atunci cand vom fi cat mai multi in lumea paralela o vom uita complet pe cea "reala". Atunci regizori ca Gilliam vor avea succes si la casa de bilete desi sincer, cred ca ei sunt cei mai bogati oameni de pe pamant. Ei au suflet de impartit cu altii.
Radu1711 pe 19 mai 2010 12:58
astept sa-l vad
Faenor pe 20 mai 2010 07:38
Nu este dusmanul lui Don Quijote, ci chiar side-kick-ul lui, mai precis un regizor debusolat care descopera ca fostul sau actor din filmul cu Don Quijote turnat cu 10 ani in urma a intrat cu totul in personaj si chiar crede ca este Don Quijote. In consecinta, mai mult fortat de imprejurari, el preia "rolul" lui Sancho Panza.
georgy_pav pe 20 mai 2010 11:22
O sa fie interesant
jude pe 8 aprilie 2011 15:43
foarte bine...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells