Eddie Murphy, actorul cu cel mai exagerat salariu

de Cristina Grigore în 5 Dec 2012
Eddie Murphy, actorul cu cel mai exagerat salariu

Cariera lui se află într-un punct mort, însă chiar şi în aceste condiţii a continuat să fie plătit cu sume exagerate. Anul trecut s-a aflat în umbra lui Drew Barrymore, pe locul doi în clasamentul revistei Frobes, însă 2012 l-a adus în vârful acestuia. Este vorba despre Eddie Murphy, vedetă a unui top nu chiar flatant al celor mai exagerat plătite vedete din industria cinematografică.

Cei de la Forbes au arătat că pentru fiecare dolar câştigat de Murphy în ultimele trei filme ale sale – actorul a fost cândva o mină de aur a Hollywood-ului prin blockbusterele anilor ’80, Coming to America,Trading Places sau Beverly Hills Cop - corespondentul la box-office a fost de numai 2,0 de dolari.

Alături de Drew Barrymore (aflată acum pe locul trei) şi alte actriţe cunoscute precum Katherine Heigl şi premiatele cu Oscar Reese Witherspoon sau Sandra Bullock s-au regăsit în primele cinci poziţii ale topului, cu o rată a câştigului la box-office raportată salariilor aflată între 3,40 şi 5 dolari. Jack Black, Nicolas Cage, Adam SandlerDenzel Washington şi Ben Stiller încheie topul zece al celor mai exagerat plătiţi actori din 2012, cu o rată a câştigului între 5,20 şi 6,50 dolari.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
rizea.alex70 pe 5 decembrie 2012 15:09
Cam ciudat avand in vedere ca eddy nu prea a mai facut filme in ultimul timp....
alex_il_fenomeno pe 1 ianuarie 2013 20:00
bine ca nu este si Jim Carrey printre ei, el inca se tine bine.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells