După "Portocala mecanică" se ecranizează "Deptford"

de Cristina Grigore în 14 Sep 2010
După "Portocala mecanică" se ecranizează "Deptford"

Sam Riley intră în pielea lui Christopher ”Kit” Marlowe în A Dead Man in Deptford. Filmul este o adaptare după romanul lui Anthony Burgess, căruia i s-a mai ecranizat şi ”A Clockwork Orange”. Tânărul actor se poate considera norocos. După ce a jucat în Control (2007) şi Franklyn (2008), el a primit rolul principal în remake-ul 13 şi a prins şi mult-râvnitul rol al lui Sal Paradise din ecranizarea romanului On the Road al lui Jack Kerouac, ale cărei filmări sunt în desfăşurare.

Potrivit The Hollywood Reporter, el a primit acum şi rolul principal în Dead Man in Deptford, un film independent britanic în care va juca rolul lui Christopher ”Kit” Marlowe, celebrul poet şi dramaturg din vremea reginei Elisabeta I a Angliei. Acesta a fost asasinat la vârsta de 29 de ani în condiţii misterioase, moartea sa fiind atribuită presupuselor activităţi de spionaj pe care le-ar fi desfăşurat.

Filmul se bazează pe romanul ”Deptford” al lui Anthony Burgess, cel care a scris şi romanul ”A Clockwork Orange”. Scenariul va fi adaptat de Michael Elias, iar de regie se va ocupa Nick Copus. Alături de Sam Riley vor mai juca Ray Winstone (coleg cu Riley şi în 13), James Purefoy (interpretul lui Marc Antoniu din serialul Rome) şi Adam Sinclair. Filmările vor începe în primăvara anului viitor.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
iPaul pe 14 septembrie 2010 14:55
A Clockwork Orange = cel mai bun film vazut de mine :X
veronica210 pe 14 septembrie 2010 16:36
abia astept sa-l vad!!
andils pe 14 septembrie 2010 17:03
de ce simt unii nevoia sa refaca niste filme originale care au facut istorie? am vazut numeroase cazuri din astea in ultimul timp. daca vrei sa afli povestea, te uiti la original nu la remake, mai ales daca originalul a fost foarte bun si a devenit cunoscut.
andreyuzzu pe 14 septembrie 2010 19:48
E imposibil sa fie mai bun ca originalul.
Dragomara pe 14 septembrie 2010 22:07
Of! Mulţi citesc, puţini pricep! :D NU este vorba de niciun remake, "Deptford" va fi un film original după unul din romanele lui Anthony Burgess, autor care a scris printre altele şi celebrul ”A Clockwork Orange”. Atât.
Nu am citit nimic scris de Anthony Burgess. Şi nici nu am de gând, în funcţie de cronici probabil că am să mă uit la "Deptford". Din păcate Nick Copus nu-mi spune chiar nimic.

smiley3abe pe 14 septembrie 2010 23:04
Bine explicat Dragomara ;)
aliku23 pe 15 septembrie 2010 00:22
De acord cu Dragomara .
dani9305 pe 15 septembrie 2010 19:00
@ iPaul

Iti garantez ca sunt filme si mai buna.
Sa nu intelegeti ca Portocala Mecanica nu e bun,ba chiar e foarte OK>!!!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells