Saoirse Ronan mai ia un rol de adolescentă asasin. Machete obţine şi el o partitură

de Cristina Grigore în 14 Sep 2010
Saoirse Ronan mai ia un rol de adolescentă asasin. Machete obţine şi el o partitură

Violet & Daisy marchează debutul regizoral al lui Geoffrey Fletcher, câştigător, anul acesta, al unui Oscar pentru scenariul lui Precious. Pe lângă regie, Fletcher semnează şi scenariul noului său film, pe care l-a vrut plin de răsturnări de situaţie, după cum a declarat pentru Variety. Saoirse Ronan (nominalizată la Oscar pentru Atonement) ar putea fi Daisy, iar Alexis Bledel (cunoscută din Gilmore Girls), Violet, o pereche de adolescente antrenate să ucidă. Ca ţintă a celor două adolescente-asasin, dar şi cel care le complică acestora misiunea ar putea fi plasat starul din Sopranos, James Gandolfini. Danny Trejo (Machete)  a fost şi el contactat pentru a juca în film.

Nu va fi singurul rol de acest gen în care o vom vedea pe Saoirse Ronan. În Hanna, al regizorului Joe Wright, programat să apară în 2011, ea este o fată de 14 ani care încearcă să se adapteze la o viaţă normală după ce fusese antrenată de tatăl ei să ucidă cu sânge rece.

Noul film al lui Fletcher, despre care se spune că ar fi o combinaţie între Thelma & Louise, Superbad şi Pulp Fiction, este programat să înceapă filmările pe 27 septembrie, la New York.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Teddy-T pe 14 septembrie 2010 13:34
Super :D Saoirse Ronan e o actrita grozava :D

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells