James Cameron aduce True Lies pe micile ecrane

de Cristina Grigore în 14 Sep 2010
James Cameron aduce True Lies pe micile ecrane

James Cameron intenţioneză să adapteze pentru micul ecran succesul său din 1994, True Lies, conform Deadline. Filmul a fost la vremea aceea unul dintre cele mai scumpe făcute vreodată, cu un buget de aproape 120 de milioane de dolari.

Nu este prima dată când regizorul lui Avatar produce un serial de televiziune. În 2000, el a realizat pentru Fox, alături de Rene Echevarria (4400, Castle) drama SF Dark Angel, cu Jessica Alba în rolul principal.

Echevarria va lucra din nou alături de James Cameron ca scenarist şi co-producător executiv al noului proiect. Lightstorm Entertainment şi 20th Century Fox TV vor produce serialul, care urmează a fi vândut reţelelor de
televiziune.

Filmul din 1994 îi avea drept protagonişti pe Arnold Schwarzenegger şi Jamie Lee Curtis. Personajul principal era Harry Tasker (Schwarzenegger), un agent de vânzări care ducea o viaţă dublă lucrând ca spion pentru Guvern, ajungând să fie prins între misiunile contra teroriştilor din Orientul Mijlociu şi încercările de a-i condimenta viaţa soţiei (Curtis).

Cameron plănuise o continuare a True Lies prin 2002, însă a fost nevoit să işi amâne planurile din cauza atacurilor teroriste din 11 septembrie 2001, motivând că terorismul nu mai era ceva ce putea fi tratat cu uşurinţă.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells