DiCaprio vorbeşte depre rolul J. Edgar Hoover

de Ştefan Dobroiu în 26 Iun 2010
DiCaprio vorbeşte depre rolul J. Edgar Hoover

Aflam săptămâna trecută că Leonardo DiCaprio, pe care-l vom vedea la sfârşitul lunii în cel mai aşteptat film al anului, Inception, are toate şansele să interpreteze un rol în stare să-l aducă în atenţia Academiei de Film. Clint Eastwood regizează un film despre viaţa controversatului J. Edgar Hoover, fondatorul FBI-ului şi cu siguranţă personalitatea politică americană cea mai conectată la toate scandalurile vremurilor.

La o conferinţă de presă legată de Inception DiCaprio a fost întrebat de noul său proiect şi a confirmat că se află pe ultima sută de metri înainte de semnarea contractului. Actorul a mai spus că filmul va acoperi întreaga viaţă şi carieră a lui Hoover şi că va atinge momentele importante ale carierei acestuia, de la războiul din Vietnam la John Dillinger, sfârşitul lui Martin Luther King şi asasinarea lui Kennedy.

Dar una dintre întrebările cele mai încăpăţânate în legătură cu noul proiect al lui Eastwood este dacă filmul va acoperi şi acuzaţiile de homosexualitate la adresa lui Hoover, despre care s-a zis la un moment dat că obişnuia să se travestească şi că participa la orgii gay în anii '50. Cum scenariul filmului este scris de Dustin Lance Black, homosexual declarat şi scenarist oscarizat pentru biopicul Milk, povestea avea toate şansele să meargă şi în această presupusă direcţie din viaţa lui Hoover. Dar DiCaprio a spus că nu are nicio informaţie despre acest aspect al scenariului şi că nu crede că va trebui să facă probe de rochii pentru rol...

Prima colaborare dintre Eastwood şi DiCaprio ar putea intra în producţie la sfârşitul anului, iar o premieră ar putea avea loc în toamna lui 2011, numai bine ca interpretarea actorului să rămână proaspătă în memoria membrilor votanţi ai Academiei.

Ce părere ai despre proiect?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
mvpsebi pe 26 iunie 2010 11:23
DiCaprio gay :-?..s-o vedem si pe asta :)
Amarfii_Mihail pe 26 iunie 2010 13:25
Wow , da ar fi ciudat sa il vezi gay cum a fost ciudat cand lam vazut pe Jim Carrey in filmu I Love You Phillip Morris dar cu toate astea a fost un film mishto , dar la Jim Carreye un actor care a avut mereu roluri din acestea mai nebuneshti pe cand DiCaprio e un actor mai serios , da aici trebuie sa asteptam si sa vedem ce o sa iasa.
Teddy-T pe 26 iunie 2010 13:34
:))) lol nu cred ca o sa accepte dak o sa fie orgii de gay da sa vedem acum :))))
RocketScience pe 26 iunie 2010 14:10
dicaprio de fapt a mai avut un rol de homesexual in total eclipse
Krakatau pe 26 iunie 2010 14:19
In Total Eclipse vad ca a jucat la 20 de ani...si pe vremea aia avea parul mai lung, era mai tanar...era altfel. Se potrivea mai bine in rol. Acum dupa ultimele roluri chiar ar parea ciudat sa joace, fie si intr-o singura scena, rol de homosexual. Dar personal cred ca nu vor include in scenariu si latura asta a lui Hoover...
kakapiciu pe 26 iunie 2010 17:19
bv lui.....nu stiu de ce il incurc de obicei cu da vinci
Kalrak pe 26 iunie 2010 19:05
Parca ar sti cineva cum a fost viata lui Huvar. Hai sa fim seriosi, o sa fie sf, pentru ca pur si simplu nu au ei de unde sa stie adevarul.
Barbaru pe 27 iunie 2010 09:51
Hoover a fost numai acuzat ca ar fii gay, probe nu au fost . travestit a fost si sunt probe asa ca nu trebuie sa ne asteptam la prea multe scene gay. ori cum un sunt destui factori ca ma face sa astept filmul ( actor super , personaj bestial )asa ca il astept cu nerabdare
paul pe 27 iunie 2010 12:56
vreauseu frimele ale lui anolc vaineger
Lalolica pe 27 iunie 2010 14:28
nu ar fi cea asa de marcabil sa il vedem cateva minute in postura de travestit,l am vazut pe robert de niro in aceasta ipostaza in stardust!!!
Kalrak pe 28 iunie 2010 09:59
Laolica acolo era ca gluma, aici ar fi in serios.
CullenA pe 28 iunie 2010 13:29
sa il vad gay pe el.acum mai trebuie sa il vad si in rolde circar
crysty_doom pe 28 iunie 2010 13:58
este un actor foarte bun....
marius93 pe 1 iulie 2010 20:59
Cred ca se va descurca de minune, deoarece e un actor foarte bun.
alex_il_fenomeno pe 28 noiembrie 2011 20:45
pare un personaj foarte complex , dar nu destul pentru Leo !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells