Detalii despre prima scenă a Piraţilor din Caraibe 4!

de Cristina Grigore în 6 Nov 2010
Detalii despre prima scenă a Piraţilor din Caraibe 4!

Dacă nu vrei să afli a cui va fi apariţia cameo din Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides, nu citi mai departe. Aceste scurte apariţii ale unor actori cunoscuţi în filme nu influenţează cu nimic povestea ori celelalte personaje, fiind importante doar pentru fani şi având, bineînţeles, şi un avantaj legat de promovarea peliculei.

Tot pentru a stârni interesul presei şi al fanilor, a fost dezvăluită prima scenă din următorul film Piraţii din Caraibe, Daily Mail fiind printre publicaţiile ce au anunţat ştirea. Filmul începe cu o urmărire, în care este implicat nimeni altul decât căpitanul Jack Sparrow.

Acesta se salvează ascunzându-se într-o trăsură, în care se afla o nobilă femeie, interpretată de… Judi Dench. În stilu-i caracteristic, Jack o vrăjește şi reuşeşte să se facă nevăzut, nu înainte de o deposeda, subtil, de lucrurile valoroase.

Este probabil ultimul nume la care v-aţi aştepta să cadă pradă farmecelor lui Jack Sparrow, însă anunţul reuşeşte să ne menţină trează curiozitatea până la 20 mai 2011, când filmul va avea premiera în România.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
mony pe 6 noiembrie 2010 22:41
abia astept sa apar filmul.sper sa fie la fel de reusit ca celelalte serii desi ma dezamegeste ca numai sunt Orlando Bloom si Keira Knightley...oricum sunt sigura ca Johnny va fi la fel de stralucitor ca pana acuma
mosorvlad pe 7 noiembrie 2010 03:16
Cel mai tare cameo si cel mai neprevizibil trebuia sa fie prea regretatul Michael Jackson.
cetateanu pe 7 noiembrie 2010 22:12
Da un film pe care foarte multa lume il asteapta cu nerabdare, mult timp nu ar mai fi.
rizea.alex70 pe 8 noiembrie 2010 20:33
Can't wait...:)
Deffence pe 29 noiembrie 2010 15:24
nice movies :>

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells