David Goyer lansează provocarea celor 100 de gloanţe

de Cristina Grigore în 21 Iun 2011
David Goyer lansează provocarea celor 100 de gloanţe

Dacă ţi s-ar oferi, fără consecinţe, ocazia şi mijloacele de a ucide, ce ai face? Este premiza de la care porneşte acţiunea benzilor desenate 100 Bullets publicate de Vertigo, o divizie a DC Comics pe care, potrivit Deadline, co-scenaristul lui The Dark Knight Rises şi Man of Steel, David S. Goyer, plănuieşte să o transforme în serial TV.

Considerată a fi una dintre cele mai bune ale ultimului deceniu, cu 100 de numere publicate între 1999 şi 2000, seria de benzi desenate are un accentuat stil noir imaginat de Brian Azzarello şi ilustrat de Eduardo Risso.

Personajul principal este misteriosul agent Graves, care oferă clientului său o armă, o servietă cu 100 de gloanţe cărora nu le poate fi depistat fabricantul şi garanţia imunităţii în cazul arestării, oferindu-i acestuia şansa de a se răzbuna pe cei care i-au distrus viaţa.

Deşi fiecare număr al seriei prezintă, aparent, câte aventură independentă de celelalte, totul se transformă ulterior într-o poveste poliţistă complicată cu implicaţii adânci, în care Graves ajunge să se confrunte cu o companie multinaţională ce operează clandestin sub numele de The Trust.

Cu sprijinul Warner Bros., Goyer va adapta şi va fi producător executiv al lui 100 Bullets, realizat pentru reţeaua TV Showtime.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 21 iunie 2011 10:22
david s goyer stie ce face............a facut un scenariu minunat cu batman begins,a mai participat si la alte filme bune gen blade 2 si blade trinity.........si este pasionat de benzi desenate.........cu siguranta va face un serial super......poate ceva in genul wanted daca avem noroc
xerses pe 21 iunie 2011 19:45
Poate fi ceva bun.
alex_il_fenomeno pe 22 iunie 2011 11:30
suna bine ! sper sa iasa ceva interesant de urmarit !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells