« Înapoi la pagina festivalului

George Clooney aduce The Ides of March la Veneţia

de Cristina Grigore în 21 Iun 2011
George Clooney aduce The Ides of March la Veneţia

După ce, în 2010, Festivalul de Film de la Veneţia a fost deschis de către Black Swan, filmul lui Darren Aronofksy, Deadline a anunţat că producţia selectată pentru acest moment important al evenimentului din 31 august, anul acesta, este The Ides of March, regizată, scrisă şi produsă de George Clooney.

Filmul va face turul mai tuturor festivalurilor importante de film din toamnă şi are mari şanse să fie premiat. Bazat pe piesa de teatru a lui Beau Willimon, Farragut Norh, acesta îi are în distribuţie pe Clooney, Ryan Gosling, Seymour Hoffman, Paul Giamatti, Marisa Tomei şi Evan Rachel Wood.

Acţiunea filmului îl are în centru pe un tânăr şi ambiţios purtător de cuvânt, membru al biroului de presă, care cade pradă trucurilor şi jocurilor murdare din politică, pe măsură ce se străduieşte tot mai mult să îi asigure candidatului pe care îl reprezintă reuşita în alegeri.

Printre celelalte filme despre care se spune că vor fi prezente la Festival se numără: A Dangerous Method (David Cronenberg), Carnage (Roman Polanski), Shame (Steve McQueen), Tinker, Tailor, Soldier, Spy (Tomas Alfredson), The Grandmasters (Wong Kar-Wai) şi Dark Horse (Todd Solondz).

Premiera americană a lui Ides of March va avea loc pe 7 octombrie.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 21 iunie 2011 19:42
Abia astept sa-l vad.
alex_il_fenomeno pe 22 iunie 2011 11:34
wow , scris si regizat de George Clooney ! chiar ma intreb ce a iesit !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells