Comunicat: ofertă specială şi limitată - maşina Dictatorului

de Cinemagia în 19 Apr 2012
Comunicat: ofertă specială şi limitată - maşina Dictatorului

Redacţia Cinemagia a primit în urmă cu câteva momente un comunicat oficial din partea Dictatorului, expeditorul fiind "Biroul de Propagandă".

Comunicatul se referă la o ofertă specială: la Salonul Auto din Monaco vor fi prezentate şi se vor putea achiziţiona modele în ediţie Aladeen limitată de Dartz Motorz PROMBRON (ex.RussoBaltique).

Toate vehiculele Dartz vin echipate cu geamuri din sticlă ionizată de 3 inchi rezistentă la aruncătoare de grenade.

Iată mai jos Comunicatul integral.


Comunicat oficial de la Excelenţa Sa Amiral General Aladeen – Lider Suprem, General Atottriumfător, Asupritor Iubit şi Oftalmolog-şef al poporului republicii Wadiya

Excelenţa sa Amiral General Aladeen acordă cu mărinimie permisiunea sa specială pentru ca Dartz Motorz, producător de vehicule blindate de ultra-lux şi furnizor exclusiv al parcului de maşini al guvernului Wadiyan, să ofere vehicule în ediţie limitată care îl comemorează pe Neîndurătorul Protector al Preţiosului Popor de Sacrificiu al Republicii Wadiya. Ca şi drepturile omului, această ofertă nu va fi disponibilă prea mult prin Wadiya.

Numit după liderul din Wadiya, ales nedemocratic şi cu forţa, modelul de vehicul blindat “Gold Aladeen Edition” va fi dezvăluit poporului din toată lumea la salonul auto Top Marques Monaco, deschis sub înaltul patronaj al Înălţimii Sale, Prinţul Suveran de Monaco Albert II. Top Marques Monaco, care va avea loc la Forumul Grimaldi în perioada 19-22 aprilie este cel mai exclusivist salon auto, unde conducătorii auto pot lua contact cu cele mai noi maşini participante la circuitul de Formula Unu din Monaco, cu numai câteva săptămâni înainte ca faimoasa cursă să aibă loc. O cursă pe care Aladeen a câştigat-o deja.

Modelul PROMBRON (fostul RussoBaltique), produs de Dartz Motorz provine dintr-o lungă serie de vehicule blindate care se produc de peste un secol; a fost construit pentru prima dată în 1912 pentru Ţarul Rusiei, Nicolai II. De asemenea, PROMBRON NU a fost folosit în moartea accidentală a liderului opoziţiei din Wadiya, Maran Harouri, şi nici în călcarea repetată a celor şase martori la acel accident. Clasificat ca fiind cea mai scumpă maşină blindată din lume, PROMBRON este cel mai rapid şi mai uşor de manevrat vehicul blindat de lux all-road. Având putere de supermaşină şi tehnologie de rachetă spaţială, acest vehicul are o capacitate de protecţie începând cu nivelul B2, ajungând la nivelul B7+, oferind pasagerilor săi o rezistenţă la atacuri cu aruncătoare de grenade şi la proiectile perforante de mare viteză, de calibrul 50 (sau cum le numeşte Aladeen, „scrisori de dragoste de la poporul său”).

În plus, toate vehiculele Dartz vin echipate cu geamuri din sticlă ionizată de 3 inchi, de asemenea, rezistentă la aruncătoare de grenade. Fiecare vehicul este confecţionat manual, cu o mare atenţie la detalii, exemplificate prin piele cusută manual şi lemn, pentru interior, scaune de masaj reglabile, răcitoare de sticle de şampanie şi suporturi pentru sticle de vin. În spate, au spaţiu pentru până la şase actriţe răpite sau supermodele purii.

Zece din vehiculele din ediţia Aladeen vor fi disponibile ca parte a acestei oferte limitate. Preţul de vânzare recomandat de producător variază între 500.000 şi 750.000 de dolari americani. Preţul real depinde de echipamente şi pachetele de opţiuni. (Preţul exclude taxe, asigurări, comisioane de dealer, carnetul de şofer, şi alte opţiuni adiţionale.). Prin cumpărarea unuia dintre aceste vehicule acceptaţi în faţa legii să faceţi sex cu Aladeen.

Taguri:  The Dictator

Părerea ta

Spune-ţi părerea
zeno.marin pe 19 aprilie 2012 17:09
Dupa cateva clipe de uluire, crezand ca hackerii au spart site-ul Cinemagia, iata ca Google ma salveaza din nou: e vorba despre "The Dictator" (2012), parodia anti-araba a englezului de origine evreiasca Sacha Baron Cohen... Foarte tentant. Foarte tentant...
Mi se pare ca e acelasi care a aparut la brat cu doua garzi de corp (blonde) - la nu retin ce festivitate - costumat in Ghadafi. Ah da, mi-am amintit - aparuse la Oscar 2012 si a starnit o reactie de indignare. Pe buna dreptate...

zeno.marin pe 19 aprilie 2012 17:11
OBS: "Prin cumpărarea unuia dintre aceste vehicule acceptaţi în faţa legii să faceţi sex cu Aladeen."- sa nu va scape cumva aceasta clauza contractuala, ca "ati pus-o".
alex_il_fenomeno pe 11 mai 2012 18:49
este o stire buna pentru noutatea pe care ne-o aduce , dar numai atat !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells