Clint Eastwood regizează biopicul despre J. Edgar Hoover!

de Ştefan Dobroiu în 11 Mar 2010
Clint Eastwood regizează biopicul despre J. Edgar Hoover!

Cu filmările la Hereafter terminate, Clint Eastwood a ales ca următor proiect un film biografic despre J. Edgar Hoover, controversatul director al FBI-ului din zorii acestei agenţii a guvernului Statelor Unite.

Scenariul este scris de Dustin Lance Black, care a câştigat un Oscar pentru scenariul lui Milk (premiat şi pentru interpretarea lui Sean Penn). Fervent susţinător al căsătoriei între persoane de acelaşi sex, Black a fost angajat de Imagine Entertainment, compania lui Ron Howard, să transforme într-un scenariu viaţa lui Hoover, despre care s-a zvonit la un moment că era homosexual şi că obişnuia să se travestească.

Prezent pe ecrane ultima oară în Public Enemies al lui Michael Mann, unde este interpretat de Billy Crudup, Hoover a mai văzut lumina ecranului de câteva ori, dar nu a avut parte de niciun biopic recent. Imaginat adesea ca un păianjen ţesându-şi imensa pânză de intrigi, şantaje şi informaţii, Hoover este material de prima mână pentru un film biografic, din ambele puncte de vedere, istoric şi uman.

În acest moment nu se ştie care din punctele de vedere va prima în scenariul lui Black şi nici câtă atenţie se va acorda zvonurilor despre sexualitatea lui Hoover. Niciun actor nu a fost, încă, distribuit, iar pentru o premieră va trebui să aşteptăm probabil până cel puţin la sfârşitul anului viitor.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Vladut1994 pe 12 martie 2010 08:59
Imi place la nebunie batranul Clint Eastwood.Cu siguranta filmul despre J. Edgar Hoover va fi ceva special.Nu o sa inteleg niciodata cum Academia a inchis ochii si nu i-a acordat macar o nominalizare batranului pentru Invictus .Defapt nici pentru Gran Torino nu a primit nimik.
relu urziceni pe 12 martie 2010 23:19
unul dintre cei mai buni actori americani.cel mai tare an westernuri,mai tare ca john wayne.adevarata sa glorie a cunoscuto an westernurile lui sergio leone.spacheti
tot relu pe 12 martie 2010 23:21
spagheti.sergio leone

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells