Clint Eastwood, din nou actor!

de Cristina Grigore în 11 Oct 2011
Clint Eastwood, din nou actor!

După o lungă perioadă petrecută în spatele camerelor de filmat, se pare că veteranul Clint Eastwood ar putea fi văzut din nou în postura de actor, interpretând rolul principal în filmul Trouble With The Curve, scrie Deadline.

Starul de 81 de ani a fost atât de captivat de scenariul lui Randy Brown (un specialist în efecte speciale extrem de apreciat la Hollywood), încât este pe cale să accepte rolul unui căutător de talente în baseball, pe care trecerea anilor l-a lăsat aproape fără vedere, şi care porneşte alături de fiica sa într-o ultimă călătorie pentru descoperirea unei viitoare vedete a baseball-ului.

Trouble With the Curve va fi regizat de Robert Lorenz, care a lucrat cu Eastwood ca regizor secund la producţiile Mystic River şi Blood Work. Cineastul nu a mai jucat într-un film care să nu fie regizat de el din 1993 (The Line of Fire). El a declarat anterior: „Nu voi reveni la actorie decât dacă se va ivi rolul potrivit. Dar nu voi face asta pentru că sunt prea puţine roluri interesante, care să aducă pentru mine ceva diferit, ceva care să însemne pentru mine o provocare”.

J. Edgar, ultimul film regizat de Eastwood, va fi lansat luna viitoare, urmând ca ulterior – după ce Beyonce va deveni mamă – să înceapă lucrul la A Star Is Born, un musical ce o va avea în rol central pe cunoscuta artistă.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
Gebeleizis pe 11 octombrie 2011 14:47
Asteptam cu nerabdare. Clint Eastwood este un mare actor.
Crist11 pe 11 octombrie 2011 18:25
Bun actor, un veteran inca printre noi...
Ma bucur foarte mult sa-l vad pus pe treaba.

Vorador pe 11 octombrie 2011 23:13
Spunea intr-un interviu ca se va intoarce ca actor,doar daca va interpreta rolul lui James Bond,dar observ ca a glumit desigur.
alex_il_fenomeno pe 12 octombrie 2011 16:03
sper sa revina ca actori , deoarece mereu reuseste sa impresioneze .
monicarusu25 pe 28 ianuarie 2013 11:30
ma bucur pentru revenirea lui ca actor.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells