Cine va fi Joseph Gordon-Levitt în The Dark Knight Rises?

de Cristina Grigore în 21 Mar 2011
Cine va fi Joseph Gordon-Levitt în The Dark Knight Rises?

Încă dinainte ca Joseph Gordon-Levitt să fie confirmat în The Dark Knight Rises, au existat nenumărate zvonuri referitoare la personajul pe care îl va interpreta. Variety a aflat numele acestuia şi a pus momentan – până la o declaraţie oficială a producătorilor – capăt speculaţiilor: Gordon-Levitt va fi Alberto Falcone.

Fiul şefului mafiot Carmine Falcone, rol jucat de Tom Wilkinson în Batman Begins, Alberto este o prezenţă constantă în benzile desenate din 1996-1997 ale lui Jeph Loeb şi Tim Sale, Batman: The Long Halloween, unde este cunoscut drept The Holiday Killer.

Refuzându-i-se locul binemeritat ca parte a Mafiei care stăpânea Gotham City, alături de tatăl său, Alberto se răzvrăteşte şi începe să omoare o serie de răufăcători faimoşi ai oraşului, încercând să dovedească că reputaţia sa de villain este mai mare decât a părintelui său. După uciderea lui Sal Maroni, este capturat de Bruce Wayne.

Nu se ştie deocamdată cum se va încadra în povestea lui The Dark Knight, care încă mai este ajustată de Christopher Nolan, personajul ce urmează să fie interpretat de Joseph Gordon-Levitt. Alberto se va alătura lui Bane (Tom Hardy) pe frontul anti-Batman, iar Catwoman/Selina Kyle (Anne Hathaway) va fi, după unele surse, iubita şi aliata supereroului mascat.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
NightChild pe 21 martie 2011 11:17
Filmul cand o sa apara? Nu mai am rabdare deja :|
cristi23 pe 21 martie 2011 13:30
the long halloween e una din cele mai grozave povesti cu batman.........ar merita o adaptare,film sau animat
batmanfan pe 21 martie 2011 15:48
E foarte bun si acest personaj, Se pare ca pana la urma Nolan mizeaza in continuare pe personajele mai realistice (exceptie se pare a fi Bane), O alegere buna, caci astfel trilogia capata simetrie. Mai urmeaza sa aflam ce rol va avea Marion Cotillard. Astept sa inceapa odata filmarile sa vedem imagini de pe platou. Acest film va rupe totul. Si daca intr-adevar baza de inspiratie este The Long Halloween, va spun cu mana pe inima, ca va fi ceva extraordinar. Am citit aceasta poveste si este una fabuloasa ce merita ecranizata.
LaFox pe 21 martie 2011 16:03
se zvonea ca alberto era de fapt fratele lui catwoman...acum sa vedem ce va iesi.
legolas05 pe 21 martie 2011 20:34
sa vedem cum va fi
alex_il_fenomeno pe 22 martie 2011 10:30
un rol destul de bun , chiar sunt curios cum va juca Joseph Gordon-Levitt !
batmanfan pe 22 martie 2011 20:29
tocmai am citit cum ca aceasta stire nu e sigura. Cert e ca va fi ori Alberto ori Black Mask. Unul din cele doua...vom afla in curand.
Crist11 pe 30 iunie 2011 01:13
OHOO... deja nu mai am rabdare...Insa eu vreau sa il reinventeze iar pe Joker X(
margott pe 8 august 2012 20:02
Un actor excelent, nu l-am vazut intr-un rol care sa nu i se potriveasca.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells