Stephen King va fi scenarist pentru The Walking Dead

de Cristina Grigore în 21 Mar 2011
Stephen King va fi scenarist pentru The Walking Dead

Edgar Wright (Shaun of the Dead) a refuzat cârmele unui episod din The Walking Dead, motivând că este un mare fan al serialului şi nu doreşte să aducă vreun prejudiciu creativ acestuia.

Potrivit DreadCentral.com, se pare însă că Stephen King nu are de gând să respingă oferta de a fi autorul scenariului unui episod din sezonul al doilea al show-ului.

Faimosul scriitor este acum în negocieri cu producătorii pentru a pune pe hârtie o parte a aventurilor grupului de supravieţuitori ai unei lumi în care majoritatea oamenilor au fost transformaţi în zombie.

Producător şi scenarist al serialului, dar şi regizor al unora dintre episoadele primului sezon, Frank Darabont este un vechi şi foarte apropiat colaborator al autorului, el începându-şi cariera cinematografică cu un scurt-metraj după The Woman In the Room, o nuvelă a lui King. Mai târziu a adaptat pentru marele ecran romanele The Shawshank Redemption, The Green Mile şi The Mist, ale binecunoscutului autor.

Sezonul 2 al The Walking Dead va fi difuzat la AMC începând din această vară, iar unul dintre episoadele dinspre final va fi regizat şi de Darabont.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
NightChild pe 21 martie 2011 11:20
Sunt foarte curios ce va iesi. Filmul se aseamana foarte mult cu o carte scrisa de King, The Stand, nu cred ca va dezamagi :)
Eckho pe 21 martie 2011 15:07
Si Mobilul este la fel de asemanator...tot cu "morti vii", doar ca sunt ajunsi in starea asta din alta cauza. Dupa ce am citit Apocalipsa si Mobilul mi-ar placea sa cred ca nu va dezamagi :)
Vorador pe 22 martie 2011 00:01
unul dintre cei mai buni scriitori,pacat ca multe dintre filmele sale nu au fost la fel de bune pe cum sunt cartile,dar sunt si unele care le pot numi capodopere cum ar fi The Green Mile,The Shawshank Redemption,Misery sau the Shining
NightChild pe 22 martie 2011 01:22
@Vorador Ar mai fi Dolores Claiborne, nu e la fel de bun ca cele enumerate de tine, dar merge.
Krakatau pe 22 martie 2011 01:59
Sa nu uitam de Stand by Me, dupa o nuvela de-a lui King.
alex_il_fenomeno pe 22 martie 2011 10:28
la ce imaginatie bogata are Stephen King , sigur va reusi ceva impresionant !
xerses pe 30 aprilie 2012 21:00
Ma bucur.Abia astept sa vad.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells