Christopher Nolan, viitorul regizor al lui Bond?

de Cristina Grigore în 26 Oct 2012
Christopher Nolan, viitorul regizor al lui Bond?

După ce zilele trecute producătorii seriei Bond au adus în discuţie numele actorului care l-ar putea înlocui pe Daniel Craig în rolul lui 007 (actorul de culoare Idris Elba), iată că aceştia ţintesc acum şi spre scaunul regizoral, iar alegerea lor este una de elită.

În recentul interviu acordat site-ului DigitalSpy, producătorul Michael G. Wilson a dezvăluit ce regizor faimos este dorit cu ardoare pentru realizarea lui Bond 24:

Christopher Nolan ar fi o alegere de vis pentru viitorul film Bond. Sigur, am vrea mai întâi să avem o discuţie cu el. Ne-ar plăcea să facem acelaşi gen de film. Ar fi grozav să lucrăm cu Nolan. Suntem întotdeauna foarte deschişi când vine vorba de alegerea regizorului”, a spus Wilson.

Aclamatul regizor al lui Batman s-a declarat anterior serios interesat de lucrul la un viitor film Bond, mai ales că este un fan al personajului. Aşadar, o veste bună pentru fani: un viitor film Bond în care se vor alătura cele două "brand-uri" ar avea şansa de a deveni nu doar „cel mai bun film Bond cu Daniel Craig”, aşa cum am decretat noi aici, la Cinemagia, dar şi cel mai bun film al francizei.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 26 octombrie 2012 08:55
sincer ar fi incredibil..........Christopher Nolan ar face cu sigurantya cel mai bun film din toata seria de filme cu Bond......poate chiar cu Daniel Craig
Nimicdinceparafi pe 26 octombrie 2012 13:45
Daca ar face un James Bond,Nolan probabil l-ar alege pe unul din actorii lui favoriti,Tom Hardy ceea ce nu cred ca-i o ideea rea.E un pic mai scund de inaltime(175 cm) dar cu niste pantofi cu tocuri si unghiuri de filmare favorabile cred ca nu se observa...Nici Craig comparativ cu Connery (189 cm)nu e prea inalt,1,78 cm.
Razvan600 pe 26 octombrie 2012 10:42
Ar fi excelent daca ar regiza Christopher Nolan un film Bond.
wildinthecountry pe 26 octombrie 2012 10:43
Ar fi ideal
HarryCineastul5 pe 26 octombrie 2012 13:12
Daca ieri incepeam sa ma indoiesc ca mai vreau filme Bond, azi sunt sigur ca as mai urmari inca doua-trei daca vor fi in regia lui Nolan! E englez si un mic geniu, se potriveste la fix!
deadlord pe 26 octombrie 2012 15:33
Ar fi incredibil
paul2011 pe 26 octombrie 2012 17:03
Ar fi super . Un regizor exceptional de nota 10+++++ ...chiar m-as bucura sa fie la carma viitoarelor filme Bond .
zgrv pe 26 octombrie 2012 18:32
Eu am o intrebare: de ce se tot vorbeste despre inlocuirea lui Daniel Craig din seria Bond? Care-i problema? A imbatranit asa de tare incat nu-l mai tin incheieturile sa fuga si sa se lupte pe-acolo? Sau nu mai vrea el, s-a saturat? Am tot citit articolele de pe site cum ca producatorii sunt in cautarea altui actor pt. Bond... dar nu pricep ce au Daniel Craig? Lamuriti-ma si pe mine, va rog... (daca se paote cu un link unde scrie motivul). Multzam!
raiden07 pe 26 octombrie 2012 21:56
Eu am citit pe wikepedia ca Daniel Craig a semnat pentru inca doua filme Bond, ceea ce mi se pare grozav.

Stirea ca Nolan ar putea regiza un film Bond ma incanta. Sper sa se materializeze stirea asta.

spartacus pe 27 octombrie 2012 10:46
Eu nu stiu vreun film facut de Nolan care sa fii dezamagit. Personal, sunt de parere ca un film facut de el ar aduce cu adevarat un suflu nou si sa vedeti atunci epitete elogioase la adresa lui Nolan, nu ce a fost pana acum... Oricum, noi castigam. :)))
alex_il_fenomeno pe 29 noiembrie 2012 12:05
parca nu ar fi seria Bond pentru Nolan...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells