Chris Hemsworth vrea „mai puţine ecrane verzi” pentru Thor 2

de Cristina Grigore în 24 Apr 2012
Chris Hemsworth vrea „mai puţine ecrane verzi” pentru Thor 2

Protagonistul lui Thor, Chris Hemsworth, îşi doreşte ca sequel-ul peliculei să beneficieze de mai multe locaţii reale şi cât mai puţine „ecrane verzi”.

Într-un interviu acordat The York Press, actorul a spus, referitor la adaptarea pentru micul ecran a romanelor lui George R.R. Martin: „Ceea ce îmi place la acest serial este elementul mitic integrat în acţiune, însă lumea aceea în care trăiesc personajele din Game of Thrones a fost foarte tangibilă şi organică”.

„S-a filmat în locaţii reale, nu cu un ecran verde în spate… Cred că de acest lucru este nevoie şi în Thor, chiar şi pentru lumea Asgard-ului. Acest lucru ar aduce un beneficiu enorm peliculei. Ai nevoie de lumi care să nu pară cinice sau ireale, ci nişte locuri care să fi existat vreme de zeci de mii de ani. Cred că este nevoie de mai multe locaţii reale şi mai puţine ecrane verzi”, a adăugat el.

În ceea ce priveşte scenariul continuării lui Thor, Hemsworth a declarat că acesta nu este încă terminat. „Nu am primit încă scenariul continuării filmului original. Sunt ţinut la curent despre ceea ce se întâmplă cu scenariul într-o oarecare măsură, însă nu am cunoştinţă cum că ar fi gata”.

Pentru Thor 2, o seamă dintre actorii primului film îşi vor face din nou apariţia în distribuţie, printre care Idris Elba şi Jaimie Alexander, dar şi Tom Hiddleston, interpretul antagonistului.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 24 aprilie 2012 10:23
Se insala total!! Pai partea cu Asgard a fost cea mai buna din Thor, tocmai pentru ca era atat de diferita.... pana la urma Asgard este un fel de rai. Daca dai Asgardului o imagine de castel darapanat, de undeva de prin Scotia, Irlanda, ca in Game of Thrones, se duce tot farmecul.
JohnnyAddams pe 24 aprilie 2012 10:54
Green screen-ul este o creatie fantastica a cinematografiei, insa este foarte greu sa devina vreodata prietena cu actorul, asta pentru ca acesta are mari dificultati in a interpreta in fata unui ecran, la asta se refera aici si Hermsworth, una e sa interpretezi intr-o locatie reala, pe care o vezi, si alta este sa iti imagineti ca esti in acea locatie.
zeno.marin pe 24 aprilie 2012 12:21
Iar noi, draga Bill Gates, vrem mai putine ecrane ALBASTSE (bsod)!
zeno.marin pe 24 aprilie 2012 12:22
Erata: ...yes, you got it right - ALBASTRE...
xerses pe 24 aprilie 2012 18:03
Conditiile de filmare din natura solicita mult mai mult resursele umane, materiale si financiare.
Vorador pe 24 aprilie 2012 20:30
Am vazut un ''Inside of'' din Game of Throne si multe scene filmate in aer liber sunt insotite de ''ecrane verzi'',nu ma refer doar la scenele cu Zidul,sunt si unele castele facute pe computer.
chetta pe 16 mai 2012 11:16
bun comm...
alex_il_fenomeno pe 15 mai 2012 17:52
pacat ca nu gandesc la fel si regizorii .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells