Chris Hemsworth, eroul de pe mare

de Cristina Grigore în 12 Iun 2012
Chris Hemsworth, eroul de pe mare

Protagonistul lui Thor şi The Snow White and the Hunstman, Chris Hemsworth, a primit rolul principal într-un viitor film de acţiune intitulat In the Heart of the Sea, anunţă Deadline.

Scenariul filmului, scris de autorul lui Blood Diamond, Charles Leavitt, a atras atenţia studiourilor Dreamworks, ce urmează acum să aleagă un regizor pentru această aventură pe ape. Filmul va avea la bază romanul lui Nathaniel Philbrick, In the Heart of the Sea: The Tragedy of the Whaleship Essex, povestea adevărată a unor vânători de balene din anul 1820, al căror vas a fost urmărit şi distrus de un caşalot, echipajul fiind pierdut pe mare vreme de 90 de zile.

Hemsworth va intra în pielea secundului de pe vas, cel care trebuie să îşi aducă echipajul în siguranţă, pe uscat. Momentan, actorul de 28 de ani se pregăteşte de producţia lui Thor 2, el încheind anterior lucrul la Rush, filmul biografic despre campionul de Formula 1, Niki Lauda şi Red Dawn, un alt film de acţiune unde îl va avea alături pe starul lui The Hunger Games, Josh Hutcherson.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
legolas05 pe 12 iunie 2012 11:44
din ce in ce in mai multe filme joaca,mie imi pare bine,este un actor bun
Bayard pe 12 iunie 2012 13:24
Hm, inca un film in care ar putea sa joace iarasi pe Thor.... cand ma gandesc, personalitatea lui Thor se potriveste perfect unui marinar :)
alex_il_fenomeno pe 29 iunie 2012 10:48
sigur va reusi un film nemaipomenit !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells