Chloe Moretz, într-o baie de sânge, în prima imagine din Carrie

de Cristina Grigore în 24 Aug 2012
Chloe Moretz, într-o baie de sânge, în prima imagine din Carrie

Entertainment Weekly a publicat azi prima imagine din remake-ul lui Carrie, pelicula ce urmează să fie lansată anul viitor, pe 15 martie. Imaginea surprinsă este un cadru din faimoasa scenă a balului din filmul original, în care Carrie este acoperită de sânge. Vei găsi alături şi o primă fotografie a lui Julianne Moore în rolul mamei lui Carrie, Margaret.

Ce se întâmplă în film? Adolescenta firavă şi aparent lipsită de personalitate Carrie este ţinută de mama sa, Margaret White -  o femeie extrem de religioasă şi de conservatoare – departe de tentaţiile lumii. Asta o face pe fată vulnerabilă în cercul său de cunoscuţi de la liceu, unde este adesea ţinta batjocurii „fetelor rele”, conduse de populara Chris Hagerson (Portia Doubleday).

Profesoara de sport, domnişoara Desjardin (Judy Greer) încearcă în van să o protejeze. Doar o singură colegă, Sue Snell (Gabriella Wilde) se căieşte de acţiune sale crude îndreptate împotriva lui Carrie, aşa că îl roagă pe prietenul său, Tommy Ross (Ansel Elgort), să o invite pe aceasta la bal.

Seara de dans se încheie însă dezastruos pentru tânără, ea căzând din nou pradă unei crude farse, iar momentul o supără atât de rău încât dă frâu liber nou-descoperitelor sale abilităţi telekinetice.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
stef4an pe 24 august 2012 10:15
waw interesant...asteptam sa vedem ce o sa fie cu el!
JohnnyAddams pe 24 august 2012 11:42
Nu e chiar remake. E o adaptare a romanului de King. Pare interesant, Chloe Moretz e foarte talentata, iar Julianne Moore imi place mult. Scenaristul ma cam sperie, nu a scris nimic de acest gen pana acum.
zeno.marin pe 24 august 2012 11:51
Yuk... Get a bath, damn it!
Costirik pe 24 august 2012 16:20
:))) alt film foarte bun stricat de astia cu remake urile lor...e destul de penibil dar nu ca le ar pasa..
alex_il_fenomeno pe 4 septembrie 2012 12:48
film care sigur va avea parte de audienta buna .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells