James Franco, protagonistul unor scene explicite de amor homosexual

de Cristina Grigore în 24 Aug 2012
James Franco, protagonistul unor scene explicite de amor homosexual

Săptămâna trecută făcea senzaţie ştirea despre Shia LaBeouf, care va delecta publicul cu unele scene adevărate de sex în filmul lui Lars von Trier, Nymophomaniac. De această dată, este rândul lui James Franco să stârnească uimire prin vestea apariției sale fierbinţi din remake-ul lui Cruising, în care secenele de sex între homosexuali vor fi cât se poate de reale.

Potrivit Indiewire.com, Franco îl va avea drept partener în film pe regizorul de filme pentru homosexuali Travis Mathews, care va sta la cârma noului Cruising, dar va face parte şi din distribuţia acestuia.

Filmul original a fost lansat în 1980 şi l-a avut pe Al Pacino în rolul titular, cel al unui detectiv aflat într-o misiune sub acoperire în lumea homosexualilor pentru a investiga o serie de crime. Noul film a fost filmat în doar câteva zile, însă montajul s-a întins pe două luni.

Ideea producţiei i-a aparținut chiar lui James Franco – care a mai interpretat anterior roluri de homosexual în Milk şi Howl – care şi-a dorit în scaunul regizoral un cineast dedicat acestui gen de filme cu target specific. Viziunea sa a fost împărtăşită de Mathews, care i-a putut oferi o imagine mai amplă a lumii pe care avea să o redea.

Deşi a cerut modificarea ratingului în R, pentru a putea fi vizionat şi de tinerii peste 17 ani însoţiţi de un adult, Motion Picture Association of America a insistat ca filmul să ruleze cu un X pe afiş, rating-ul echivalent lui NC-17, ce interzice accesul în cinematografe a celor sub 17 ani.

Lansarea noului Cruising a fost programată pentru prima parte a anului 2013.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 7 septembrie 2012 21:11
arata ca este un actor profesionist , acceptand asemenea lucruri ...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells