Channing Tatum şi Jonah Hill „arestează” box-office-ul american

de Cristina Grigore în 19 Mar 2012
Channing Tatum şi Jonah Hill „arestează” box-office-ul american

Remake al unui serial poliţist celebru în anii ’80, 21 Jump Street a intrat pe primul loc al clasamentului încasărilor de pe teritoriul nord-american, cu 35 de milioane obţinute din vânzările biletelor, potrivit BoxOfficeMojo.

Comedia poliţistă cu Channing Tatum şi Jonah Hill în rolurile principale s-a ridicat la nivelul aşteptărilor atât pentru producători (prin încasările obţinute) cât şi pentru criticii de film, care au apreciat umorul peliculei şi prestaţia actorilor care le-au luat locul lui Johnny Depp şi Dustin Nguyen din serialul original.  

Cea de-a doua nou-lansare a week-end-ului a fost Casa de mi Padre, o comedie în limba spaniolă cu Will Ferell în rol principal, ce a ocupat în top doar locul nouă, încasările fiind de 2,2 milioane de dolari.

The Lorax a coborât pe locul doi, având şi de această dată încasări semnificative, de 22,8 milioane de dolari, în timp ce locul trei i-a revenit lui John Carter, cu 13,5 milioane de dolari (deşi în Statele Unite nu a atras prea mulţi bani, în restul lumii a obţinut peste 100 de milioane de dolari).

Locul patru îi revine lui Project X (4 milioane), urmat de A Thousand Words (3,7 milioane), Act of Valor (3,6 milioane), Safe House (2,8 milioane), Journey 2: The Mysterious Island (2,4 milioane) şi, pe zece, This Means War (2,1 milioane de dolari).

Părerea ta

Spune-ţi părerea
aavramescu23 pe 19 martie 2012 12:18
179.272.000 dolari mai exact a scos John Crter. Din pct meu de vedere americanii sunt cam prosti. Nu stiu ce inseamna un film SF excelent. am ras cu lacrimi la el. E primul film cand am iesit de la el nu mi-am dat seama ca au trecut 2 ore 20 min. am crezut ca a trecut doar o ora, asa prins am fost de actiune. e singurul film daca as avea ocazia l-as revedea la cinema
alex_il_fenomeno pe 22 martie 2012 16:19
sa vedem ce succes va avea la noi .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells