,„Hugo”, proiecţie unică în România!

de Cinemagia în 19 Mar 2012
,„Hugo”, proiecţie unică în România!

Proaspăt câştigător a 5 premii Oscar, cel mai recent film semnat Martin Scorsese - Hugo - va fi proiectat în exclusivitate în România în cadrul celei de-a 8-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film Bucureşti, prin amabilitatea distribuitorului român, RoImage. Filmul va rula în versiune originală, 3D şi nesubtitrată, în data de sâmbătă, 24 martie, la ora 17:00, la Movieplex Plaza România.

Hugo, primul film 3D al marelui cineast american, este ecranizarea romanului The Invention of Hugo Cabret, publicat de Brian Selznick în 2007. Apreciat de critică drept „diferit de orice alt film pe care l-a făcut vreodată Martin Scorsese şi, în acelaşi timp, poate că cel mai apropiat sufletului său” (Roger Ebert – Chicago Sun-Times), „exact filmul 3D pe care l-ai aştepta de la autorul Taurului furios” (Manohla Dargis – The New York Times) sau „o cascadă de mişcări perfecte, cu sute de acţiuni genial calibrate” (Lisa Schwartzbaum – Entertainment Weekly), Hugo reprezintă o declaraţie de dragoste făcută de Scorsese cinematografiei, în general, şi lui Georges Melies, unul dintre pionierii cinema-ului fantastic, în particular, o declaraţie cu atât mai specială şi mai fascinantă cu cât este rezultatul celei mai avansate tehnologii 3D a momentului.

Filmul, care reuneşte în distribuţie monştri sacri (Sir Ben Kingsley şi Sir Christopher Lee), character-actors de renume (Ray Winstone, Sacha Baron Cohen, Michael Stuhlbarg, Emily Mortimer) şi tineri aflaţi, mai mult sau mai puţin, la început de carieră (Asa Butterfield şi Chloe Grace Moretz), este o experienţă cinematografică singulară şi, probabil, irepetabilă.

„Mă bucur din suflet că am reuşit să obţinem această proiecţie unică extraordinară – bijuteria 3D a lui Scorsese ar trebui văzută de toţi cei care iubesc cinema-ul şi de cei care cred că iubesc cinema-ul”, spune directorul artistic al festivalului, Andrei Creţulescu. 

Intrarea se va face pe bază de bilet. Jurnaliştii acreditaţi la festival vor avea accesul gratuit în limita locurilor disponibile. Cea de-a 8-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film Bucureşti, cel mai vechi festival competitiv din Capitală destinat exclusiv filmului de lungmetraj, are loc în perioada 19-25 martie 2012.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 19 martie 2012 11:22
Pai nu o sa fie distribuit si in Romania?
Gloria pe 19 martie 2012 11:28
nu
CPU pe 19 martie 2012 11:52
genul filmului : actiune,drama,familia,fantastic,mister. poate sa imi spune cineva de ce e incadrat ca fiind fantastic ? pt.mine e un "mister".(in afara de visul baiatului, alt element fantastic nu am descoperit).actiune ? - wow se pare ca am pierdut si actiunea, mister ? - no comment.fara doar si poate filmul se incadreaza la biografic.
„Mă bucur din suflet că am reuşit să obţinem această proiecţie unică extraordinară – bijuteria 3D a lui Scorsese ar trebui văzută de toţi cei care iubesc cinema-ul şi de cei care cred că iubesc cinema-ul”, daca filmul nu ar fi avut parte de nume celebre mai mult ca sgiur ca ar fi ajuns pe vreun raft prafuit.chiar sunt curios cui ia placut filmul si de ce.fimul nu este decat o poveste extrem de plictisitoare care nu reuseste sa te transpuna intr-o alta lume, parerea mea, dar ma repet - rog persoana care gaseste filmul o "bijuterie" sa-mi spuna si mie ce a gasit extrem de captivant la filmul asta,nu de alta da sa ma duc sa vad proiectia

AeroX pe 19 martie 2012 13:08
Daca nu l-ai vazut atunci nici sa nu-l vezi. Nu prea merita. Oricum il vezi azi, posibil sa-ti placa, dar maine l-ai si uitat de minunat ce a fost. Nu e un film care iti ramane intiparit. Peste 10 ani nici nu-si va aminti nimeni de el. E aparut pe site-urile de "placinte" de ceva vreme. L-am vazut chiar HD, nu si 3D(la care e laudat din punct de vedere vizual). Am ales sa-l vizionez tocmai din cauza numarului nejustificat de nominalizari Oscar. M-am convins eu de preferintele alora de la Academie.
Mishu25 pe 19 martie 2012 13:01
Nu prea vad "amabilitatea" distribuitorului..atata timp cat nu distribuie Hugo 3D in tara, in timp ce filme 3D de doi bani ca Spy Kids 4 3D, Ghost Rider 3D, Shark Night 3D, Darkest Hour 3D, etc. ..sunt impinse in toate multiplexurile. De ce aveau acestea potential mai mare la box office decat Hugo? Chiar James Cameron a declarat ca este cel mai bun 3D pe care l-a vazut
MissBlossom01 pe 19 martie 2012 22:20
Adevarat
legolas05 pe 19 martie 2012 13:17
mie mi'a placut filmul,insa as vrea sa il vad si 3d
catasmile17 pe 19 martie 2012 14:32
Un film remarcabil !!!!
coco_mafya pe 19 martie 2012 21:45
mare dreptate,un film bun insa nu toti care l`au vazut au fost inpresionati,parerile sunt impartite in general,stima oameni buni!
andreeeeeeea pe 19 martie 2012 14:56
Of, doar in Bucuresti, normal.
xerses pe 19 martie 2012 19:21
Pe mie nu m-a impresionat prea mult acest film.
alex_il_fenomeno pe 22 martie 2012 16:18
deci va fi o ocazie unica pentru multi !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells