Cele mai proaste vedete

de Razvan Boboc în 8 Dec 2007
Cele mai proaste vedete

Un top realizat de Daily News a starnit numeroase controverse in randul vedetelor. Este simplu de inteles de ce. Topul strange la un loc cele mai proaste vedete din lumea showbiz-ului. Cei prezenti in top au fost selectati in functie de coeficientul de inteligenta, imbracaminte si proastele alegeri facute in cariera si viata personala. Va prezentam in continuare care sunt vedetele aflate pe primele cinci locuri:

1. Lindsay Lohan – campioana incontestabila. Ea fost aleasa pentru aparitiile dezastruoase pe marile ecrane, comportamentului delicvent si prostului gust in alegerea barbatilor.

2. Kim Kardashian - este una dintre cele mai bune prietene ale lui Paris Hilton. Aparitia unei inregistrari video in care Kardashian este surprinsa in diferite ipostaze sexuale impreuna cu fostul ei partener Ray J, a adus-o in atentia presei in 2007.

3. Spencer Pratt – este echivalentul masculin al lui Paris Hilton si este vedeta unui reality show pe MTV.

4. Jeff Kwatinetz – este cel care s-a aflat in spatele dezastruasei aparitii ale lui Britney Spears de la MTV Video Music Awards.

5. Shia LaBeouf – vedeta filmului “Transformers” a fost acuzata de incalcare a proprietatii dupa ce a refuzat sa paraseasca o farmacie din Chicago. El parea a fi beat.

In top se mai regasesc Kiefer Sutherland, Tori Spelling, Jennifer Love Hewitt sau Mel Gibson.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
nanitta pe 19 martie 2009 20:34
ce sa zic nu mi se pare asha!!!!!!!!!!!!!!!11111
anonim pe 16 august 2009 12:12
tare..
deea pe 16 ianuarie 2010 16:18
tare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kanibalo pe 12 iunie 2010 15:24
foarte corect topul, putea fi si mai cuprinzator

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells