Catherine Zeta Jones ajunge pe Broadway

de Răzvan Boboc în 26 Aug 2009
Catherine Zeta Jones ajunge pe Broadway

Actriţa Catherine Zeta-Jones, care a luat un Oscar, în 2003, pentru rolul din muzicalul Chicago, va juca pe Broadway, anunţă Femalefirst.co.uk. Ea va apărea într-o nouă adaptare a unui muzical de Stephen Sondheim, A Little Night Music, din a cărui distribuţie face parte şi Angela Lansbury.

Angela Lansbury a acceptat să interpreteze rolul lui Madame Armfeldt, cu condiţia ca producătorii să aducă o altă vedetă pentru a o juca pe fiica sa, Desiree. Se pare că Lansbury nu a dorit să ţină pe umeri de una singură o producţie pe Broadway de mai multe milioane de dolari.

În luna februarie, presa internaţională scria că Vanessa Redgrave, 72 de ani, şi fiica sa, Natasha Richardson, ar fi urmat să joace împreună în acest spectacol. O lună mai târziu, Natasha şi-a pierdut viaţa într-un tragic accident.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
FarkaS pe 26 august 2009 11:36
Teatrul va ramane mereu o dovada suprema a talentului actoricesc, legatura dintre artist si public fiind directa, fatza de conexiunea virtuala sugerata de pelicula.
adivera pe 26 august 2009 13:40
Fara Richard Gere nu va mai straluci lafel. Adio Oscar! El aduce in orice film stralucire si iti infiripa pofta de viata. In timpul filmului "Shall We Dance?" am simtit nevoia sublima de a invata sa dansez.. Pacat ca nu a durat mai mult decat filmul. E genul de actor care te impinge la nebunie.
mark35 pe 26 august 2009 15:15
Ce interesanta este lumea filmului si cit de legata de viata e.Cum se si spune ,,viata bate filmul''Daca de exemplu fica Vanessei Redgrave, nu murea in februarie intr-un accident distributia acestui film era complect diferita.
Roncea pe 13 noiembrie 2009 23:42
cea mai frumoasa femeie in afara de mama din toata lumea asta este caterine zeta-jones

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells