Beverly Hills Cop 4 devine serial TV, nu film, spune Eddie Murphy

de Cristina Grigore în 27 Oct 2011
Beverly Hills Cop 4 devine serial TV, nu film, spune Eddie Murphy

Star a numeroase comedii de familie, Eddie Murphy a vorbit în mai multe rânduri despre o relansare pe marile ecrane a lui Beverly Hills Cop, care să continue franciza încheiată în 1994. Actorul a declarat însă, într-un interviu acordat revistei Rolling Stone, ca filmul nu are şanse să fie produs, dar s-ar putea transforma într-un serial TV.

„Nu vom mai face un alt Beverly Hills Cop. Ceea ce încerc eu acum este să produc un serial pentru televiziune în care să joace fiul lui Axel Foley, Axel [protagonistul seriei] devenind şeful poliţiei din Detroit. Voi realiza episodul-pilot şi voi avea câteva apariţii în el, ici-acolo. Niciunul din scenariile pe care le-am primit pentru film nu au fost bune; toate încercau să forţeze premisa de la care pornea acesta. Şi dacă trebuie să forţezi ceva, e clar că nu este în regulă. Toate [scenariile] erau un fel de copie a filmelor anterioare ale seriei. Niciunul nu merita atenţie”.

Dacă Beverly Hills Cop IV nu se mai realizează, te gândeşti poate că îl vei mai putea vedea pe Murphy în alte producţii. Potrivit afirmaţiilor sale, lucrurile stau un pic diferit: „Nu mă mai interesează să apar în filme acum. Nu este ceva bătut în cuie, dar mă îndrept către lucruri mai îndrăzneţe, mai interesante”.

 „Mă voi implica în proiecte care îmi vor atrage cu adevărat atenţia, altfel sunt mulţumit să stau toată ziua şi să cânt la chitară. Am mai spus în ultima vreme că sunt parcă asemenea unui pensionar care se bucură de timpul său liber şi care, ocazional, se mai apucă de lucru pentru a alunga plictiseala”, a mai spus actorul.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 27 octombrie 2011 15:59
eu as fi preferat inca un film cu dementul politist .
Bayard pe 27 octombrie 2011 17:49
Eh, bravo!!!! Decat ceva fortat mai bine deloc... putini gandesc asa. Filmul sigur ar fi facut profit, si doar de asta le pasa unora. Felicitari Murphy

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells